Дядо Коледа ще дойде пак, с подарък в ръка за Майските деца

• 43 538
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • Юпитер- Сатурн

Супер  Simple Smile . Малкия взе, че заспа във влака  Laughing . Аз го водя за да види какво е пътуване с влак. Той взе, че заспа. Видях къде да намеря стария град. До мързя ме да се катеря по чукарите та после на пролет с Вас ще видим и античния театър. Беше много слънчево. Видях се с една приятелка. После друга ми се разсърди защо не съм и се обадила. Преско се навъртя на въртележки. Беше много готино. Накрая пата кюта отново в снежна София. Определено имах нужда от промяна.   Simple Smile.

# 571
  • София
И Алекс спи по влаковете... ако не подскача и не се катери Simple Smile

И аз се рева за промяна... Предложих на Джони поне на Витоша да се качим в неделя и той ме изгледа все едно падам от Марс Simple Smile Един негов приятел бяха ходили миналата неделя, та обяснявахме от къде да минат. До никъде не били стигнали, мокро, кал и силен вятър.
Ходеше ни се на Боровец, ама зимата там не е за бели хора дето просто искат да подишат чист въздух Simple Smile

Тази седмица мисля Дияна да не я изкарвам навън. Педиатърката днес е била сутринта, та мисля утре следобед да я заведа до ДКЦто.
Нищо не я боляло, но не може да диша. Преди малко ми се беше гушнала като малко коте Simple Smile

# 572
Здравейте.
Не съм писала от много отдавна.

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!

Честити бебета на Яна,Какадака и на леля Лале.

Много да ви радват дечицата.

Какадака на коя дата е родила?

А съм с грип и съм много отпаднала,нямам сили да чета назад.
Грипа е повече от ужасен.
Хайде чао,пак ще полегна

# 573
  • Юпитер- Сатурн
Предложих на Джони поне на Витоша да се качим в неделя и той ме изгледа все едно падам от Марс Simple Smile
Имам предложение. Да отидем до Бон сови поляни. Една колежка е ходила тази неделя и каза, че било супер. Особено за спускане с шейни. Каза, че става и за разходка. Ако си навита дай да се спретнем и отидем.

# 574
Здравейте, момичета.
Каката е в майкини, та имам време за форума, инъче като си е вкъщи е лудница. Не ходи на ясла, че има шарка, пък и този грип.
Благодаря за пожеланията.
Онче, на 12.01. се роди Карина, планово секцио.
Нощни, честит ти бебок и на теб и браво, че успя да го родиш нормално, мен ме достраша  Blush.

# 575
  • София
Веси, след малко ще водя Дияна до педиатърката. Вчера късно следобед вдигна 37,6. Малко ме е страх да разхождам и Алекс до ДКЦто по това време.
После ще пиша.

# 576
И моята дъщеря е с грип Cryот три дни не е станала от леглото,има температура.Нашата педиатърка каза,че този грип не се повлиава от АБ.

# 577
  • София - Дианабад
И ние се бяхме натръшкали всички. Голямата дори направи усложнение и влязохме в болница с пневмония  Cry. За щастие, вече сме добре /пу-пу/. Но не подмина нито най-малкото, нито най-възрастния.

Hug

# 578
  • Юпитер- Сатурн
И ние се бяхме натръшкали всички. Голямата дори направи усложнение и влязохме в болница с пневмония  Cry. За щастие, вече сме добре /пу-пу/. Но не подмина нито най-малкото, нито най-възрастния.

Лошо  Sad. Вай важното е, че всичко вече е минало. Дано повече не ви се случва.
Онче радвам се да те видя на линия.
Ние събота или неделя (зависи от деня) ще ходим на кукерския фестивал в Перник.
Лек и неболестотворен ден.

# 579
Честито за новите бебоци Simple Smile
Яна, разкажи по-подробно за раждането ако може!

# 580
  • ул. "Мечтание"
Здравейте!

Горис, радвам се, че вече сте добре всички!  Hug

Яна, разкажи по-подробно за раждането ако може!

Ще разкажа. Само да вляза малко в час и да си събера мислите. Очертава се бая дълъг разказ май.  Laughing

Хайде, болничките бързо да оздравяват!  Hug

Божидар си е вкъщи сега при нас. Решихме да не го пращаме в детския център за сега. Да посвикне вкъщи малко с новата ситуация. Щеше да му дойде много да се адаптира едновременно и към ДГ и към новото човече вкъщи. За сега нещата вървят добре. Много любвеобилно се държи към бебето. Но към нас не чак толкова. Често се сърди, реве нарочно без причина, мърмори, прави на пук. За момента е в рамките на търпимото това поведение. Дано не ексалира внезапно.

# 581
  • София
При Дияна не е грип. Зачервено гърло, чисти гърди. Приличало на някакъв грип, но не било. Довечера ще разпитвам ще Джони за подробностите, защото той я води на лекар. Отдъхнах си леко. Ще я лекуваме с "подръчни" материали Simple Smile

Веси, и аз мислех за Перник. Но пък скоро слушах новини по телевизията, че много от групите няма да участват. Провери в сайта на общината дали някакво подробно инфо.
В началото слушах с половин ухо. До колкото разбрах имало проблеми с маските, т.е. може да са изработени от кожи на заразени животни или нещо такова.

http://www.surva.org/Programa_Bg.html

Намерих за какво става дума
http://www.standartnews.com/news/details/id/91380/Кукери-на-тест-за-шап/
http://www.stranabg.com/pogvat-kukerite-za-shap.html

Може да ходим заедно Simple Smile

# 582
  • Юпитер- Сатурн
Танче аз съм за. Принципно сме се разбрали с колата на сестра ми да ходим, но ако се включиш и ти става да се организираме и с адския транспорт или влак. Както кажеш.  Simple Smile

# 583
  • София
Аз го мислех още в началото на месеца, с влак е около час. А и влаковете са от хубавите Simple Smile

# 584
Криси от сутринта е с 38.8t без видими причини.Гледах му гърлото и ми се видя добре, после ще го заведа да му чуят гърдите, а утре сме на контролен в ИСУЛ.Дано не прави някое усложнение от сливицата.

Общи условия

Активация на акаунт