Дядо Коледа ще дойде пак, с подарък в ръка за Майските деца

• 43 537
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • София - Дианабад

Я да почерпя, че днес малката Ели става на 1 годинка  Heart Eyes. Заповядайте! В неделя ще правим и прощъпулник  Mr. Green.

Мамче, стискам палци всичко да е наред  Hug! Пиши после как сте.

# 586
  • ул. "Мечтание"
Ехеее! Честит първи рожден ден на малката Ели!
Да ти е жива и здрава, Горис!  Hug  bouquet

# 587
  • София
goris, честит празник   bouquet
Да нацелуваш и каките.

# 588
Честит Рожден Ден на порасналата Ели! Да носи само радост на мама, тати и двете каки!

# 589
  • Юпитер- Сатурн
Честит първи рожден ден ЕЛИ   newsm67 newsm38 .
Да наосиш на мама и татко много радост и усмивки, а те да те слушкат в замяна.

Горис честито  Hug
Аз го мислех още в началото на месеца, с влак е около час. А и влаковете са от хубавите Simple Smile

Става само кажи в колко ще тръгнем. Simple Smile

# 590
Гери, да ти е жива и здрава малката порастнала госпожица!

Мими, може просто да кара ужасния грип, който е навсякъде. Да не говорим, че много разпрастранено в момента е да вдигнат 39 градуса за 1 ден, без никакви други симптоми и на другия ден вече нищо да им няма.
Дано няма проблеми с операцията.   Hug Praynig

# 591
Слава богу няма проблеми с операцията.Много леко червено гърло и лека хрема и предвид скорошната операция затова е темп. според док.Ще пръскаме в гърлото и капки за нослето.Ако продължава темп. ни изписа АБ, но той в краен случай.Днес вече има 37.4  а нощес си поддържаше 39

# 592
  • Юпитер- Сатурн
Мими, дано е само леко неразположение и Криско бързо да се възстанови. Hug

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 09:10 от vesko-presko

# 593
  • Юпитер- Сатурн
В съботата бяхме на кукерския  фестивал  moresmile. Ако имате възможност посетете го newsm10. Изживяването си заслужава. Ще се опитам да кача снимки и да Ви ги покажа. От много емоции Преско заспа, но когато влезнахме в пицарията бързо се разбуди, а за сладкарницата няма да споменавам. Когато си тръгвахме от Перник минахме да видим и крепостта Кракра. Познайте как излезна от крепостта. По задник. Има хълмче, по което дечицата се спускаха. Та нашия реши, че и той може. Да уточня беше без грейка. Добре, че мама си знае и му взех допълнителни панталони за преобличане.

# 594
Здравейте момичета,
Много отдавна не съм писала, повече от 1 година стана, но редовно проверявам как се развиват дечицата.  Grinning

Искам да поздравя всички майчета, които са станали отново мами, последни бяха какадака и нощни очи, но имаше и преди тях. Да растат здрави бебчета, а каките и батковците да ви слушат и да помагат с гледането на новото човече в къщи.

Калоян расте спокойно дете засега, доста се разстройваше като тръгна през септември на детска ясла, но вече приема ежедневието там за нормално. Пеем заедно "Мила моя мамо" и се гушка в мен, с репликата "Мамо, обичам те." Такова щастие ми носи.... Heart Eyes

През септември 2009 г. бяхме със съпруга ми в Австралия - направихме си едно много закъсняло сватбено пътешествие. Ето линк към албумчетата: http://www.webshots.com/user/lidia1359
Нагледахме се на невероятни красоти и сме категорични, че пак ще отидем там, много ни хареса.

Пожелавам на всички ви незабравими изживявания през 2011 г. Обещавам да се включвам вече редовно. Hug

# 595
Здравейте!
Елада, добре дошла отново  Hug Да ни навестяваш по-често. Снимките ви са много хубави, а Калоянчо много е пораснал.
Весе, браво на вас за хубавото изкарване! И на мен ми се искаше да отидем, но заради калпазанчо си останахме вкъщи.
Та той ту е по-добре ту малко се влошава.Бяхме пак на лекар не е нищо тревожно, а и днес е доста по-добре.Започна много често да повтаря думи след нас и понякога като си бърбори му се разбира какво казва, но общо взето неиска да си служи с научените думички.Всеки ден ми помага в кухнята и правим постоянно нещо, я някой сладкиш, я някоя манджа,хляб и други.Интересното е, че всичко се получава много добре, май маминия ще стане доста добър готвач.

# 596
  • София
elada, голям сладур Simple Smile Аз сънувах, че моя ми казва "обичам те" Simple Smile
И на мен ми харесва Австралия. Даже бих се преместила за постоянно там. Наводненията им са страшно, но пък можеш да празнуваш Нова година на плажа Simple Smile

mam4e82, бързо оздравяване.

И Алекс е болен Sad Не е грип, не се налага и АБ да пие. Трябва да му давам Вентолин и съм малко с резерви.
Явно е лепнал нещо от Дияна, и на мен ми го прехвърли. Та двамата сега подсмърчаме у дома.

# 597
  • Юпитер- Сатурн
Elada честит ти голям пораснал малчо!
Една колежка има чичо в Австралия и на две години му ходи на гости по два месеце. Преди няколко дни се върна черна като негърче. Беше си изкарала чудесно.
Танче, моя хубостник умре да седне в мен и да каже "бичкам мама", когато се постарае "обичкам мама". Голям кеф е  Simple Smile Особено, когато последва звучна целувка.
Танче бързо оправяне от хремата.

# 598
  • София
Веси, правя инхалации със сода, слагам компреси с мед, горещи вани. Вентолин не давам, давам Бромхексин, Коризалия, Инфлицид, Виброцил.
Педиатърката казала, че може и темп. да вдигне. За сега няма. Диша доста по-спокойно и хремата намалява.
Мисля да поръчам Зелена енергия и Коластра и да давам и на двамата.
Децата лесно ще се оправят, моята кашлица е малко по-сложна. Даже се замислям да купя и инхалатор за всеки случай. Но него може и другия месец.

Ще откараме 2-3 седмици с тези хреми.

# 599
Егати, 10 дена никой не е писал  Rolling Eyes Може да върнем старото заглавие на темата  Laughing
Няма да ви честитя празника, защото не го харесвам.
Кога ще вземем да направим една сериозна, грандиозна среща?

Общи условия

Активация на акаунт