Лакове за нокти - тема 5

• 76 286
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Noir - браво на сестричката! Много е хубаво!
Как така направихте сивото толкова плътно  newsm78, като фолио е?

Видяхте ли златните нокти на Саманта в Секса и Града 2  Flutter?

# 706
  • Варна
Видяхте ли златните нокти на Саманта в Секса и Града 2  Flutter?
Ааах, отивам в събота да ги видя  Crazy
Току-що се омацах със сладко от сини сливи  Laughing
http://media.snimka.bg/6594/019443825.jpg

# 707
  • София
Ето и моите днешни придобивки, май нямах нужда от двата на Ейвън  Embarassed

Някой питаше за калния на Есенс, купих го от ДМ. Тествах ароматния лак на Ейвън на една колежка, мирише си на ацетон, не знам кое му е ароматното Simple Smile

# 708
Този лак на Ести Лаудер е доста интересен. Заглеждах го преди време, но се отказах, защото ми идва тъмен за лятото. Бил и доста издръжлив.

MAC Alice + Olivia Collection for Summer 2010

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 00:14 от densi

# 709
# 710
Ето и моята колекция, момичета Simple Smile

Само да спомена, че вчера бях в Стар Нейлз и имаха мини-сетчетата Shrek и Summer Flutter, ако някой си ги търси  Peace

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 10:52 от Rangua

# 711
Видяхте ли златните нокти на Саманта в Секса и Града 2  Flutter?
Joy И на мен ми направиха впечатление, като гледах филма. Веднага се сетих за темата, че нали наскоро беше обсъждан този тип маникюр.

П.П Някой, който има матиращия топ на Еси, има ли представа дали ако се сложи върху перлен лак, ще се получи велурен ефект или ще си стои просто мат newsm78

# 712
  • София

П.П Някой, който има матиращия топ на Еси, има ли представа дали ако се сложи върху перлен лак, ще се получи велурен ефект или ще си стои просто мат newsm78
Тази сутрин сложих матиращия топ на Еси за първи път. Лакът ми обаче не е перлен. Получи се страхотно матово, като с вар са ми намазани ноктите. На мен ми харесва, интересно е. Предполагам, че и при перлените лакове ще се получи велурен ефект.

# 713
  • Плевен
Видяхте ли златните нокти на Саманта в Секса и Града 2  Flutter?
Joy И на мен ми направиха впечатление, като гледах филма. Веднага се сетих за темата, че нали наскоро беше обсъждан този тип маникюр.

Аз моят матиращ топ го използвам само върху пелени лакове... получава се невероятен велурен ефект Simple Smile поне на мен много ми харесва Simple Smile

# 714
  • София

Велурен е ефекта, като се нанесе върху перлен или холограмен лак.

# 715
А като стана въпрос за ноктите на Саманта, някой дали вече си е слагал Minx? Ще се радвам на препоръка на салон от първа ръка  Hug

# 716

Само да спомена, че вчера бях в Стар Нейлз и имаха мини-сетчетата Shrek и Summer Flutter, ако някой си ги търси  Peace
Можеш ли да ми кажеш адреса на Стар нейлз на лични и ако си спомняш колко струваха сетовете  Hug bouquet
Намерих го  Hug

# 717
И мен ме интресуват цените на сетовете   Flutter

# 718
Densi и Алиена, тъкмо ги бяха получили и май не ги бяха вкарали още в компютъра, но момичето ми каза, че са около 30 лв. Много бяха сладки  Heart Eyes

# 719
  • Belgium
Minx още не съм си слагала, но вече има салони в България, които работят с тях. Така че само да намеря време и ще пробвам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт