Нови придобивки в гардероба - 20

• 92 491
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
susikata , много стилно  bouquet

# 601
  • Все на втория етаж
susikata, винаги имаш хубави покупки  Wink

# 602
Мерси, момичета! Hug  bouquet

# 603
  • Зеленият рай в сърцето на България

Позволих си да ти рагледам и другите дрешки... Наистина много стилни и елегантни неща.   bouquet

# 604
# 605
  • Бургас/Пз

Страхотна е, от къде е?

# 606
Момичета, притисната съм от времето. В неделя съм на сватба. Искам да си купя рокля, но от къде? За сега съм се ориентирала към Peеk&Cloppenburg и Мanoukian. Освен това се сещам за Андрюс. Сватбата ще е по обяд. Насочете ме към магазини и модели  Praynig
И обувки трябва да си взимам, но тях, като (ако) си взема рокля.  ooooh!

# 607
B..i! Ако ми кажете как най-бързо да ги намеря из нета - ще ви покажа всичките нови неща в рамките на последните 2 дни..Направо се разорих, но ми е голям кеф.. Heart Eyes

Засега само това намерих.. #Crazy
http://www.apartfashion-bg.com/2010-02-24-08-45-42.html?page=sho … mp;category_id=11

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 23:10 от magarence

# 608
# 609
Някой купувал ли си е рокля/-и от сайта на Victoria Secret, защото са харесах една за 29$ но като пресметнах колко ще ми излезе с таксите, едно 120лв не ми мърдат #Crazy , та дали сте доволни от качеството, ако сте си взимали. Данке Simple Smile

# 610
  • Belgium
Да, имам много неща на Victoria`s Secret - всички са с много добро качество. Едва ли ще ти излезе 120 лева, има си тема във форума за поръчки от този сайт в На пазар. Пиши там - момичетата ще те ориентират  Peace

# 611
Ето вчерашните ми покупки:
рокля
една странна туника и облечена
сако

# 612
Интересни неща има в сайта. До Бг има ли доставка, че не видях  Simple Smile

# 613
Страхотна е,от къде е ?

# 614
Купих я от Студентски град, магазинчето се казва "Баровки". Не мога да ти кажа на коя фирма е, зашото не намерих етикет по нея...иначе ми показаха каталог в магазина, имат много интересни неща. Като мина пак от там ще попитам специало и ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт