Кухните - 32-ра тема

• 113 362
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Първо- естествения гранит не попива нищо.Второ- ако си ходила в някой от големите борси за гранит няма да твърдиш че липсва разнообразие на цветове. Трето моят гранитен плот не го импрегнирам два пъти годишно както пишеш, достатъчно е това че е добре полиран. Всъщност никога за 15 години не се е налагало да го правя.
За по-накратко отново подкрепям.

А този технически камък не е ли някаква химия (ще ме прощавате за невежеството) май?
натрошен гранит с епоксидна смола Crazy
И ще ме прощавате, ама епоксидната смола не е ли химия?

# 196
  • София
Миоки твоя ли е тази снимка, не съм виждала такъв хубав черен гранит, определено се замислям и аз.
Бях си харесала технически, заради голямото разнообразие на цветове, ама цената се оказа доста голяма и се отказахме.
Ако има такъв гранит черен или капучино бих си сложила и аз  Peace
Дайте отзиви от къде , че в нета гледах гранити ама много шарени не ми харесват  Tired

# 197
ха сега, моля кажете кво е туй нещо герунг, че хората не го знаят ! newsm78

# 198
ха сега, моля кажете кво е туй нещо герунг, че хората не го знаят ! newsm78
Две правоъгълни плоскости с еднаква дебелина съединени под 45 градуса.

kimbolina, може да се каже, че е мой плота, макар че не го ползвам аз.

# 199
  • София
Миоки , а с какво е съединен при чешмата с някаква смола ли само  newsm78

# 200
Миоки , а с какво е съединен при чешмата с някаква смола ли само  newsm78
Лепи се, китва се със някакъв специален кит, който нямам идея какъв е и после се шлайфа. Самия плот е тънък около 2см, отдолу е с подлепка (така се прави, защото иначе става безумно тежък) и отпред се лепи чело за да изглежда с желаната дебелина. Няма проблем при връзката освен визуален.

# 201
  • гр. София
И при нас кухнята и хола са в едно. Долен ред шкафове-тъмни, горен ред-бели. Затова избрах бели подови плочки /ламинат не искам/. А за дивана и масата не знам още, тр да обиколя да видя какво предлагат. Иначе уредите ги купихме от Вето, избрах всичко на Аристон и само аспиратор на Тека безшумния. След около 20 дни живот и здраве и снимки ще има.

dessie07 Ние също сме решили хол и кухня да са в едно, като сме усвоили балкона- идеята ми за кухня е точно като твоята така че с нетърпение ще очаквам да пуснеш снимки живот и здраве като стане всичко. Виждам, че обсъждате плотове - харесала съм си един плотна Салекс и бих искала вашето мнение дами  Grinning
http://www.salex.bg/index.php/%D0%A1%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1% … %D0%B2%D0%B8.html

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 22:32 от Марая

# 202
Термоустойчив Simple Smile Щом ти харесва декорът, слагай. То така само плот трудно да се прецени дали е подходящ или не  Simple Smile

п.с. Салекс  Wink

# 203
  • гр. София
Миоки, мерси за корекцията за фирмата( аз все ги бъркам  Joy ) иначе нищо не са дали като техническа характеристика на плота , само това  " Повърхността GETA LIT прави работните плотове идеални за използване в кухнята. Поради нейната устойчивост на абразия и надраскване, удар, директна светлина, температури до 230 гр., домакински почистващи препарати, е гарантирано, че плотовете ще издържат изпитанията на ежедневната употреба."

# 204
Значи стандартен термоустойчив плот Simple Smile

# 205
  • София
Всички ли дами, които твърдят, че гранита не попива са с черни/тъмни плотове?

# 206
Не, аз съм ползвала други цветове.

# 207
Oпитвал ли е някой вместо стандартен кухненски плот да сложи пдч покрит  с гранитогрес или нещо такова  newsm78

# 208
 Laughing И това с цел каква ?????

# 209
Oпитвал ли е някой вместо стандартен кухненски плот да сложи пдч покрит  с гранитогрес или нещо такова  newsm78
Да, преди сумати години когато нямаше още плотове по магазините и никой не правеше нищо, баща ми налепи върху старите комунистически шкафове, теракотени плочки. Laughing
Ами за тогава си беше ок, но за сега...ужасна грозотия при това фугите нямат чистене.

Общи условия

Активация на акаунт