Кухните - 32-ра тема

• 114 105
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз имам чувството, че на Зора цените и продуктите не са им актуални. Преди седмица се обаждах за един бойлер 3кВ, оказа се, че нямат нито един от показаните в сайта  newsm78
Проверете, преди да си поръчате.

Никой нищо не ми казва за кухнята. Не Ви ли харесва?
Аз си я представях точна такава. http://geruniums.snimka.bg/properties/apartament.463458.19718326
Вчера ни сложиха вратите. След седмица, две, като ни сложат настилката и се преместим ще пусна още снимки с всички неща.

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 08:57 от geryger

# 451
Гери, хубава ти е кухнята Simple Smile

# 452
  • sofia
geryger, кухнята ти МНОГО ми харесва!  Heart Eyes Много ми харесва островчето - и аз искам, но нямам достатъчно място. Мивката много ме впечатли как е "вградена" в плота или по-скоро как плота е изрязан според мивката! Simple Smile
Може ли да споделиш с коя фирма сте я правили, може и на ЛС.  bouquet

# 453
Никой нищо не ми казва за кухнята. Не Ви ли харесва?

geryger
, кухнята е страхотна. Да си я ползваш със здраве и с много вдъхновение! Харесва ми изчистената линия. Живо ме интересува на какво сте се спрели за гръбче - като материала на плота ли е или бъркам?

# 454
  • София
geryger, кухнята ти МНОГО ми харесва!  Heart Eyes Много ми харесва островчето - и аз искам, но нямам достатъчно място. Мивката много ме впечатли как е "вградена" в плота или по-скоро как плота е изрязан според мивката! Simple Smile
Може ли да споделиш с коя фирма сте я правили, може и на ЛС.  bouquet
Това си е мивка за вграждане под плот. Продават се такива, не е приспособена обикновена мивка.

Гери, кухнята ти е много симпатична, но за мен е странно защо няма горни шкафове на едната стена, напоследък моите клиенти държат всичко да е уплътнено с шкафове, за да имат повече място за прибиране на какво ли не..

# 455
И мен ми допада кухничката ти. А и като я "накичиш" с всичките дрънкулки дето ние жените слагаме, ще е бомба Simple Smile Чакам с нетърпение финалния резултат!

# 456
  • София
Благодаря на всички дами!
Много се радвам, че и на Вас Ви харесва.  Hug
Кухнята е от ПДЧ, гърба и плота са от технически камък. Всички механизми са на Блум. Мивката е за вграждане под плот.
От вътрешната страна на острова са чекмеджета, а от външната три шкафа с пушове. Не се сетих да снимам такива детайли.
Имам един механизъм за бутилки м/у мивката и колоната за да уплатня 30см.
Нямам шкафове нарочно, за да не ми затваря много пространството. На тази стена, ще имам само един иноксов абсорбатор на 90см. на Фабер. Евентуално, някакви декоративни полички бих могла да сложа, но още не съм сигурна.
Аз харесвам по изчистените неща.
Във тази връзка, гледам да не кича много джунджурии. Сложила съм два дозатора, за да не ми стоят шишета. Още обмислям как ще скрия и другите необходими вещи за една кухня. Защото ще си ползвам кухнята, но винаги са ме дразнели гъбички, сушилници и др.неща спиращи погледа.
Относно фирмата изпълнител не съм доволна, затова не мисля да даван координати.
За да съм по конкретна. Не съм доволна от лицето с което контактувах и от това, че аз трябва да мисля за изпълнението и подробностите. Просто аз обръщам внимание за детаилите, а според мен, трябва да е обратното. От монтажниците им са много доволна.
Утре ще видя и как ще се справят с гардероба.

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 12:09 от geryger

# 457
Нямам шкафове нарочно, за да не ми затваря много пространството. На тази стена, ще имам само един иноксов абсорбатор на 90см. на Фабер. Евентуално, някакви декоративни полички бих могла да сложа, но още не съм сигурна.
Аз харесвам по изчистените неща.

И аз си представих абсорбатор + полички - ще стане много сполучливо.

# 458
Аз видях кухнята на Гери още снощи, но нямах възможност да пиша. Много ми харесва, настина много. Знам колко време я мисли и как проучваше всеки детайл, уредите. И аз не харесвам задръстването с горни шкафове,(ако има има начин хич даже да няма горни шкафове Laughing).
Гери, ще чакам още снимки от дневната като я завършите.

# 459
Добър ден!

Преди известно време ми дадоха идея да надникна при вас и много ми харесва, че споделяте идеи, новини и сведения за магазини, продукти и готови решение.

До Гери - искам да попитам, ти си ли избра (пардон) хоризонтални вратички за шкафовете или специалист те посъветва?

# 460
geryger , адашке, кухнята ти наистина е хубава! поздравления! и аз бих искала такава у нас, нашата за нищо не става Sad

# 461
  • София
Благодаря Ви дами. Hug
Нека всяка от Вас да получи мечтана кухня като мен.
Проекта за кухнята си е изцяло мой. Всички вратички и чекмеджета. Само за дръжките ме посъветваха от фирмата изпълнител. А именно - всички дръжки да са с един размер.
Ще си призная, че го обмислях около година, докато не ми се изясни всеки детаил. От вереме на време, карах мъжа ми да ми го начертае на Ауто кад, за да си го представа. Четях тук форумите, гледах кухни, и се консултирах с двама приятели, който се занимават с дизайн.
Имах голямо желание фурната да ми е горе, но се променяше цялата линия. Затова си взех фурна с пиролиза. Острова най-много ме кефи.  Hug И всеки който влеза за него се лепва  Grinning
Аз затова се дразня на фирмата, защото им давам готов проект, който да изпълнят, а те пропускат и аз трябва да напомням. На всичкото от горе, като напомня, ми казват, че съм труден клиент защото се притеснявам и при такива клиенти нещата не се получавали.
Честно казано не ми пука какво си мислят за мен, ама изобщо, важното е моите изисквания да бъдат изпълнени Naughty
Вкрайна сметка, какво пък толкова фирмата е ГТС дизайн. Препоръчаха ми ги, но може би не попаднах на добър консултант. Монтажниците им са добри.
Според мен трябва всичко да се проверяваш лично и да знеш какво искаш.

# 462
  • Стара Загора
Честита нова кухня и от мен geryger   bouquet
Стилно, практично и удобно. Островчето найстина е много добре измислено и добре направено / поне така изглежда на снимките /.
Пожелавам ти с огромно удоволствие да готвиш в нея.

Относно проекта и изпълнението - изцяло съм съгласна с теб. За да стане това което искаш първо трябва да си изясниш какво искаш и да контролираш изпълнението му от началото до края. При мен също проекта беше мой, майстора също не ме харесва особено, защото съм педантична и искам точно каквото съм начертала това да стане. Но това си е негов проблем.
В крайна сметка аз ще живея в жилището с това обзавеждане, а не той. И след толкова усилия - резултата си заслужва - харесва ми - на мен и моето семейство, а това е най-важно.

# 463
  • София
Благодаря!
Последно време, забелязвам някакава тенденция. Незнам от кризата ли и е, или просто хората ги мързи да работят. Ти отиваш на крак да си купиш нещо, а те се държат така все едно си им длъжен. Трябва да им вадиш думите с ченгел, както се казва. Направо откачам и си тръгвам. Много се дразня. Искам да си дам парите за нещо, а те не искат да ми ги вземат.
После нямало работа - има криза.

# 464
geryger много ти е хубава кухнята .Само вкусотии да готвиш в нея. Hug

Дозаторите на Бланко ли са?

Общи условия

Активация на акаунт