Кухните - 32-ра тема

• 113 272
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
оххх ако ви кажа какво ми се случи....сложихме ламинат на еггер в кухнята някав дъб беше..емии още при слагането ръбовете се обелиха сменяхме дъски..сменяхме.,..и ни излезна двойно...и сега уж сложен и вс оккк  днес го оглеждам доволна че няма 1 петънце белено...и айдеееееееее след 5 минути 1 ръб отиде..трябва да се лети вместо да се стъпва оказа се пълен боклук...беше 18лв кв м. и сега съм толкова тъжна..да го махаме ли нов ли да търсим....просто още не сме се нанесли и се развали..
newsm12

Отиваш в магазина и викаш началника им да дойде у вас да го види.
Ако се наложи вдигаш скандал, заплшваш с каквото се сетиш. За тяхна сметка да го махнат и сложат нов!
Ако не можеш ме викни  Naughty
Много се ядосвам като чуя нещо такова. Докато не се научим да си търсим правата така ще ни мачкат.

# 571
Момичета, моята дневно-трапезария-кухня е почти готова. Ето малко снимки:
http://www.flickr.com/photos/40777941@N04/4838398518/

Кухнята и другите мебели в хола ми ги прави Тодор Фроликов, майстора от www.kuhni.bg

Страхотна кухня, честито, Remi! Само вкусотии да готвиш (или да ти готвят Grinning )

# 572
  • Бургас
Бях обещала снимки на моята кухня ето ги:
http://picasaweb.google.com/100585787801383276414/Kuhnia#
Измислих я самичка,ноооо често поглеждах към тази темичка и си крадях идейки. Laughing
Дано ви хареса.

# 573
Поздравления, много ти е хубава кухнята!
От къде са ножовете с поставката?

# 574
Чудесна е кухнята ти, rorita   bouquet Със здраве да си я позлваш  Grinning Момичета кажете ми колко високи си направихте долните шкафчета на кухните 95 см или 100 см. Аз май искам да ми е по-висока Wink

# 575
  • София
Кухнята и другите мебели в хола ми ги прави Тодор Фроликов, майстора от www.kuhni.bg

Много ти е хубава кухничката, сподели какви са двата цвята  Peace

Имам едно питане към тези който кухните са им на буквата Г, защо слагате мивката на една от двете страни , а не в ъгъла  newsm78
аз засега съм я предвидила в ъгъла, ама ще слагам май термоплот, че камъка ми идва доста скъп и се чудя дали да е в ъгъла. Там определено ще ми осводоби доста плот, но пък ще има на две места лайсна, а аз не искам ама няма как, ако пък я сложа както повече от вас са направили ще имам само една лайсна  newsm78

Ето и едно лилаво бижу

# 576
Рима, Рорита кухните ви са страхотни със здраве да си ги ползвате и майсторите в тях Wink, Рима разгледах цялото жилище, много ми хареса  Grinning
Кимболина, аз също искам мивката ми да е ъглова, но при мен има комин и няма как, а понеже ще е с барплот, другия ми вариант беше на ъгълчето на бара, но сега съм на мнение, че там от външната страна на бара ще сложа пералнята в шкаф и затова ще си остане на мястото, където е сега, а под нея ще е съдомиалната, която не е за вграждане и е малка, та така и сега с тия лилавите красоти детоги показвате направо ми замаяхте главата-моя мъж кат очуе направо ще ме убие  Laughing, ама аз съм казала, че това е мойто царство и да не се меси  Heart Eyes

# 577
Цитат
защо слагате мивката на една от двете страни , а не в ъгъла

аз - защото там си бяха изводите и за да не се разваля нещо и да се прави наново...

# 578
  • София
RORITA
Честито, моного в хубава.
Най много ми харесва смесителя и тавана. Много е стилен смесителя.
Нашата врата на хола е същата  http://geruniums.snimka.bg/properties/apartament.463458.19752486
Браво!

# 579
  • София

Много ти е хубава кухничката, сподели какви са двата цвята  Peace

Имам едно питане към тези който кухните са им на буквата Г, защо слагате мивката на една от двете страни , а не в ъгъла  newsm78
аз засега съм я предвидила в ъгъла, ама ще слагам май термоплот, че камъка ми идва доста скъп и се чудя дали да е в ъгъла. Там определено ще ми осводоби доста плот, но пък ще има на две места лайсна, а аз не искам ама няма как, ако пък я сложа както повече от вас са направили ще имам само една лайсна  newsm78

Защото смятям, че не е симетрично и естетически не ми изглежда добре.
Не виждам, какво печелиш от мивка на ъгъла.

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 15:16 от geryger

# 580
  • София
За моите цветове: Говорих с моя майстор и уточних какви са ми плоскостите и цветовете ( не съм такъв спец като вас и не помня): Значи пплокостите са на SIT Italy, горния ред на кухнята ( това , което прилича на слонова кост) е 718 Larix, долния ред и корпуса е 4P8 Тек Siam. TV модула е черно 2Т8 Carisma Tek.Всъщност плота е от Salex и се води Мозайка.

http://www.mebeli-ploskosti.com/cena_sit.pdf

# 581
аз засега съм я предвидила в ъгъла, ама ще слагам май термоплот, че камъка ми идва доста скъп и се чудя дали да е в ъгъла.

Я като отвори дума за мивките, да взема да питам има ли някой мивка, разположена срещу печката?
От всички варианти дето ги въртя от толкова време, този се оказва най-удобен и ми остава място за чекмеджета,
ама пусти фън шуй го отрича това разполагане.

# 582
  • София
rorita,

сподели за контейнерите за подправки, които са на стената?

# 583
  • София
rorita И твоята кухня е много хубава  Peace

geryger печеля работен плот , когато ми е в ъгъла мивката. Иначе ъгъла остава някак неизползваем.

# 584
  • Бургас
Поздравления, много ти е хубава кухнята!
От къде са ножовете с поставката?
Ножовете съм ги вземала от английския амейзън.Много съм доволна от тях,а мъж ми най-много доста време мрънка докато ги поръчам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт