Трета среща на дамите от Тортената тема - ПЛОВДИВ ЮЛИ 2010

• 13 755
  • 403
  •   1
Отговори
# 225
Направих резервето!
2 октомври, в Двата лъва, 11 сутринта защото тогава отварят Rolling Eyes

ОПитаха се да ми извият ръцете за предварително меню, но не им се дадох  Mr. Green

Обясних им категорично, че няма как да знам кой какво ще пие и яде и кога и как ще го прави...
2 дена преди това ще мина да доуточня/потвърдя защото и капаро не им дадох.
Те не ми и поискаха защото се разлютих за менюто и не стигнаха до капарото hahaha
Обаче надълго и нашироко ми обясниха как е кофти ако ни пазят маса, а ние вземем, че не отидем...та така. Ние разбира се ще отидем. Ако трябва ще се напием юнашки с Ванчето и Фиолетата и Дими (споменавам ги тях защото ги познавам и ЗНАМ, че ще отразят мероприятието със сигурност)в чест на именния ден на Фиолетата дето мина преди 2 дни и дето с торта щяла да ни черпи...така подочух аз Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тъй като започнах да говоря глупости спирам!
Бройката съм я записала плаваща 15-20 человеци.

# 226
  • Пловдив
Ако всичко е наред, пристигаме с Албенка в 10:20 на гарата. КрасиТочкаМира, не знам дали ще идва. Не сме се чували тези дни  Simple Smile

# 227
Аве, диванета такива, на втори октомври ли ще се сбирате бе, не ви е срам  :
Ти само кажи кога и къде пристигаш... Имаш право да се доближиш на 100 км от София. Приближиш ли повече, паля Сутиена и пристигам. Само кажи къде. Имай късмет да те спипам че си била наблизо и не си се обадила... мъртва си!!!!

Ако трябва ще се напием юнашки с Ванчето и Фиолетата и Дими
хубуууу, ама колкото и да се напъвам, повече от 3 литра вода няма да мога да изцокам. Газирано не пия, сокове също, за Укохол - ако си забравила да ти припомня че не употребявам. Така че, от мен имаш подкрепа за водата. 2-3 салати мога да вкарам. Айде, доуточнете вие с Фиолетката какво ще изядете и изпиете, за да стане юнашката изява.  Mr. Green
Ако всичко е наред, пристигаме с Албенка в 10:20 на гарата. КрасиТочкаМира, не знам дали ще идва. Не сме се чували тези дни  Simple Smile
БравУс!!! Много се радвам да го чуя/видя. Сега ще издиря Крисче, да я питам дали остава тя да ви донесе от гарата или да лети някой друг, в краен случай - аз. На предната седалка ще си нося оФчи, щото е добър баланс по дупките ...  Mr. Green Красимирка, се уплаши че ще я караме да черпи навръх рождения си ден и нещо бие отбой, така ли???? Краси.миркееееее - на запетайки ще те направя ако се отцепиш!!!  #Cussing out

Лиляно - лигнята ти е заразна, за пореден път се убеждавам.  Twisted Evil

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 22:08 от van444eto

# 228
Брях, че аз до Бг ще стигна, и няма да ви видя ли бе, поне част от вас!!! Ванчееее, задължително ще сеобадя да се видим на по кафе, щото то за друго няма да има време...  Mr. Green Нали сме много отворенгьос и си идваме само за две седмици  Crazy Ама ще си вмъкна в програмата едно кафенце в Софииско-просто няма начин  Mr. Green още съм младичка не ми се умирга  Crazy

# 229
Лиляно - лигнята ти е заразна, за пореден път се убеждавам.  Twisted Evil

ХОХОХО hahaha hahaha hahaha Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Силрайке, брой ме и мен в мелето. Ще се съберем и ще напием Ванчето, с мента!!!
За да не ми бяга по тъча ще съм шофер! bowuu

# 230
За да не ми бяга по тъча ще съм шофер! bowuu
Я тоже!!!  Peace
И гледай Ментата да не е ментЕ!!!  Sick

Ванчееее, задължително ще сеобадя да се видим на по кафе, щото то за друго няма да има време...
Йййййййес, бейби!!! Това събиране вече е уточнено и го пиши минало, давай да уточняваме следващото. Кой Ноември каза??? Веднага започваме да нищим темата!!!  smile3523

# 231
Нищете я с големи червени букви еспешъли фор Блю-то!!!

Щото пак ще се чуди какво става  hahaha

# 232
Нищете я с големи червени букви еспешъли фор Блю-то
Щото пак ще се чуди какво става  hahaha
Пише се със синьо, ако искаш да го забележи Нея не я мисли. Като не и е ясно нещо, ме почва - телефоните, кю-то, Скайпа, фейса, ЛС тук и за по-сигурно пита и в темата. Все отнякъде ще разбере.

# 233
Ам`чи то за мене нищо не е останало да коментирам ...  Mr. Green

silrai-ке само да не си се обадила ... Поне за две кафета време да си отделиш, че то думата от двете оФци не можеш вземе, та ще трябва да ни въдворяват  Twisted Evil Joy

Мойте ремаркета, тамагочита и храненичета ще се намират срещу Двата лъва на 15тия етаж  Mr. Green  Twisted Evil  Така че аз може да си откааааараааам дълго, но нЕма, повтарям нЕма да балансирам сутиена! Ще се предвижвам с мойта трошка  Crazy

# 234
  • у дома
така значи, бъзикате се, а?! добрееее

сега, ако кажете и за по кое време на деня става въпрос (поне за него (т.е. деня Х) съм почти сигурна, 2-ри..... октомври... май беше  FlutterMr. Green  Blush 

# 235
Ванчииии, не моа да ти кажа точната дата, първо да кацнем на българско и тогава ще пиша, но ние сме там още на първи ноември имаме малко работа първите дни и преполагам, че ще си ви оставя за десерт вас  Mr. Green Значи някъде към 16-17 ноември ще можем да обърнем неколко кафета с две три менти  Laughing

Блютооооо, ще ще, нема начин да ви пропусна тоя път  Crazy

Копривке-пребройх тъ  Mr. Green

Някой друг да го броя  Mr. Green щото трябва да видим колко мента и колко кафета   Joy

# 236
  • София
Лелееее от липса на време щях да пропусна темата ooooh! Бройте и мен-надявам се да нямам неприятни изненади до тогава Confused

# 237
  • София
silraiв твоя чест може да се организира нова среща  Wink
Доня Коприва, кажи моля те, какъв транспорт стига до там, че не съм много наясно.  newsm78

# 238
  • гр. София

... кажи моля те, какъв транспорт стига до там, че не съм много наясно.  newsm78

Абе хора, тя свекърва ми живее в тоя район и каза, че в момента там е като Бейрут, разкопано от всякъде, блокади, чудесии ...

Не знам точно къде е свекърва ти, но аз не съм видяла никъде разкопки, нито по ул.Нишава, Дойран, Гоце Делчев, Кюстендил, но може и да има някъде ...

А транспорта до тук е освен с Такси е:

Трамвай 5,7, а са пуснали и нови.
Тролей 2,9.
Автобус  83, 102, 73, 204, 76.

За други не се сещам.   

# 239
  • гр. София

...Някой друг да го броя  Mr. Green щото трябва да видим колко мента и колко кафета   Joy

И мен бройте, но ако е събота трябва по-рано да го решим, че да не си записвам часове в работата.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт