Трета среща на дамите от Тортената тема - ПЛОВДИВ ЮЛИ 2010

• 13 299
  • 403
  •   1
Отговори
# 240
idn до тук все за 2ри октомври говорим, което си е събота, тааа хич не мога да го разбера това:

.... но ако е събота трябва по-рано да го решим, че да не си записвам часове в работата.   Peace

# 241
  • гр. София
Става дума за Ноември.

# 242
idn до тук все за 2ри октомври говорим, което си е събота, тааа хич не мога да го разбера това:

.... но ако е събота трябва по-рано да го решим, че да не си записвам часове в работата.   Peace
Аз я разбрах. Говори за следващата евентуална среща.

Сега, за неразбралите и нечелите повтарям за ТАЗИ среща.:
2ри ОКТОМВРИ - събота,  - ДВАТА ЛЪВА
НАЧАЛО -  11 часа
КРАЙ - непредвидим за момента

Мдааааа, Илиана писала заедно с мен.

# 243
  • гр. София
Ванче, току що си публикувах произведението.

# 244
Петя, тя Илиана ти е написала, но ако имаш нужда пиши ми на лс откъде идваш за да те навигирам подробно  Hug

# 245
ooooh! ooooh! ooooh!

ооох, ми то някой трябва да чете и мисли едновременно, а не да се чуди аджеба ще ми стигнат ли найлоновите подвързии за несметното количество учебници, учебни тетрадки, помагала, задължителни сборници, тетрадки и тефтерчета дето трябва да подвързвам  Crazy  #Shocked

# 246
ooooh! ooooh! ooooh!

ооох, ми то някой трябва да чете и мисли едновременно, а не да се чуди аджеба ще ми стигнат ли найлоновите подвързии за несметното количество учебници, учебни тетрадки, помагала, задължителни сборници, тетрадки и тефтерчета дето трябва да подвързвам  Crazy  #Shocked

Joy  hahaha Боже, Божеееее, до къде я докарахме, Божееееее  hahaha  Joy Гуш, гуш от мен  Laughing

# 247
Joy  hahaha Боже, Божеееее, до къде я докарахме, Божееееее  
Не ме викай!!! .........  Rolling Eyes Чувам те!
 Joy

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 21:12 от van444eto

# 248
Joy  hahaha Боже, Божеееее, до къде я докарахме, Божееееее 
Не ме викай!!! .........  Rolling Eyes Чувам те!
 Joy

Брях-чуваш-друг път-нямаме чуваемост-жената изтрещя напълно, ти се моташ там с някакви ми торти  ooooh!

# 249
  • София
Добро утро! Simple Smile Да ви се оплача,че на 2-ри половинката отива на гроздобер,и вероятността да дойда с онуй дето яде дръжки на детелини,е мноооооого голяма Rolling EyesТа да питам,на срещата допускат ли се лица на 3 години??? newsm63

# 250
Добро утро! Simple Smile Да ви се оплача,че на 2-ри половинката отива на гроздобер,и вероятността да дойда с онуй дето яде дръжки на детелини,е мноооооого голяма Rolling EyesТа да питам,на срещата допускат ли се лица на 3 години??? newsm63
Виждаш лииииии Ванче, ето за това говорих почва се.....   hahaha Да видим другите НАШИ РЕМАРКЕТА кВО ще измислят. Пък и като идем там кво ли ще става по лабадоните ни. Имам предложение. Да вземем че да си ги забравим някъде  Joy  Joy  Joy

# 251
  • Sofia
Та да питам,на срещата допускат ли се лица на 3 години??? newsm63
Аз до колкото разбрах децата ще се оставят отсреща в блока на 15-тия етаж и за това смятам да доведа и двете.  Mr. Green
Забавлявате се тука гледам  Laughing аз мога да дойда след 12 някъде надявам се да не сте се изпонапили кой с мента кой с бейлис, кой с вода от чешмата.  smile3534

# 252
Та да питам,на срещата допускат ли се лица на 3 години???
Ами, аз незнам някой да е налагал ограничения.
То си е за вас! на вас ще ви мрънкат! И на вас ще ви излезе през нослетата. На мен децата не ми пречат, всичките ги доведете!!!

Имам предложение. Да вземем че да си ги забравим някъде  Joy  Joy  Joy

Недей бе! Не бъди такава лоша и .... непрактична.  Дай да ги шитнем някъде! Ще изкараме някой лев, тъкмо ще платим сметката в Лъвовете.  Mr. Green

# 253
  • у дома
Та да питам,на срещата допускат ли се лица на 3 години???
Ами, аз незнам някой да е налагал ограничения.
То си е за вас! на вас ще ви мрънкат! И на вас ще ви излезе през нослетата. На мен децата не ми пречат, всичките ги доведете!!!

ндам, ама тогаз требе да е салон за НЕпушачи, щото аз лично моето дете в задимен салон нема да го доведа, не че ще я водя, ама по принцип  smile3534

# 254
Включвам се, за да потврдя, че за сега смятам да дойда на гарата - предполагам автогарата, която е до централна жп гара. Първо ще подбера дестини и сме двете да чакаме пловдивчанки Simple Smile. Аз понеже бях тези дни на гроздобер, та затова чак сега се включвам Simple Smile. Гледам хората чак след 2 седмици ще берат, ама ние вече чакаме вино hahaha

Общи условия

Активация на акаунт