Трета среща на дамите от Тортената тема - ПЛОВДИВ ЮЛИ 2010

• 13 279
  • 403
  •   1
Отговори
# 255
Ванче, ама и аз съм една ШМОТЛА smile3527, без тебе какво щях да правя  Money  Money  Money

# 256
  • Пловдив
Включвам се, за да потврдя, че за сега смятам да дойда на гарата - предполагам автогарата, която е до централна жп гара. Първо ще подбера дестини и сме двете да чакаме пловдивчанки Simple Smile. Аз понеже бях тези дни на гроздобер, та затова чак сега се включвам Simple Smile. Гледам хората чак след 2 седмици ще берат, ама ние вече чакаме вино hahaha

Мисля че 100% ще пътуваме с влакът. Та да подберем Албенчето от Септември Simple Smile Предполагаем час на пристигане на Централна гара София - 10:20 ... поне така пише на сайта на БДЖ  Simple Smile

# 257
da biahte kazali, che ste ste s remarketa da biah zapazila v Dobro-to kydeto ima detski kyt be macki?!?
sory za latinicata, no na toz komp ima samo bds #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Az lichno ne bih si prichinila podobno nesto, no wie si znaete...shoto s dete na drujeska razpiwka tip laf ne otivam!!!!

No moite pyk sa divi...vashite moje da ne sa chak tolkowa...

# 258
И аз ще присъствам:))))

# 259
За тези, които сега ще се оцъклят  Shocked и ще попитат: "Ти па, коя си", искам да я представя, тъй като аз я поканих на срещата.
това е Нели, победителката от конкурса на Кулинарен журнал. Жокер - бялата торта с ангелчетата. Мацката не я познавам, не е от наше село, но ще бъде тук в периода и затова я поканих. Предупредена е, че сме от куку нагоре, така че има време да свикне с мисълта за среща с Инквизицията. Нели, да  знаеш  че в Журнала ти се размина критиката, но само да те видя в "Лъвовете" и ще те надъвча хубавичко за найлона и кутиШката със смачкани салфетки на снимката.  Mr. Green

Относно децата - оправяйте се, не сте малки!!! `фащам си КрасиТочка под едната мишница, цигарките под другата и се изнасяме в съседната зала за гадни пушачи. фрррррръц!

# 260
  • София
da biahte kazali, che ste ste s remarketa da biah zapazila v Dobro-to kydeto ima detski kyt be macki?!?
Ако знаех по-рано аз щях да се обадя,ноооо...По принцип гроздобера беше назначен за тази събота и неделя,ама нещо свекъра ми прецака плановете ooooh!Ама нищо,аз имам скрит коз,но не казвам да не прецакам работата.

# 261

Малииии, кво ти се пишееееее  Mr. Green Стискам ти палци да оживееш  Mr. Green
Тортата от конкурса а?  newsm78 Имам си собствено мнение, а то е, че тази торта е много стилна, заслужаваше си първото място, ноооооо друг път внимавай с фона зад тортата, щото тука ще те сдъвчат и изплюят като семка  Mr. Green  Ей там отзад имаш едно зеленило, можеше да бутнеш масата до него и да снимаш там  Peace Така щеше да изпъкне повече тортата !

Ванчееее, ти от кои цигарки ще вземеш-от шоколадовите или от тия дето стават на дъвки  Mr. Green

# 262
  • София
Хайде да споделя по кои критерии съм в групата и по кои се чувствам извън - правя торти, пиша в Тортената тема, мисля да идвам на 2-ри, както бях на 2-та семинара и на пловдиската среща. Simple Smile Не знам какъв е този Кулинарен журнал, не знам за тортата с ангелчетата... Sad

За децата - Островът на съкровищата е наблизо, едва ли по това време ще има РД парти, така че...То там и за възрастни е идеално...Ха-ха, да бяхме си резервирали там:)

# 263
Simple Smile Не знам какъв е този Кулинарен журнал, не знам за тортата с ангелчетата... Sad
http://www.facebook.com/pages/Spisanie-Kulinaren-zurnal/156594499731#!/pages/Spisanie-Kulinaren-zurnal/156594499731?v=wall
Дими, не плачкай. Става дума за втория конкурс на списание КУЛИНАРЕН ЖУРНАЛ във Фейсбук.

# 264
Таман да попитам и Димито ме изпревари. Ванче Мерси!
На мен ангелчетата много ми харесват което ме кара да попитам защо не са повече - по всички етажи. Малеее и аз почнах като свекървите. Няма вече, че ще уплаша девойката

# 265
Малеее и аз почнах като свекървите. Няма вече, че ще уплаша девойката
шшшшшшшт, тихо! Ще я плашим в другата тема, не тук. Ама, тя обеща че ще свикне бързо и няма да се плаши и връзва....
К`во сега... уточнихме всичко и скучаем, а????

# 266
К`во сега... уточнихме всичко и скучаем, а????

еФстестФено  Mr. Green

# 267
А знаете ли колко време има до втори ааа

# 268
Ами какво ни пречи да направим една междинна среща преди това???
Младост??? Тази Неделя???? Към 2-3 часа??? по едно кафе??? Има ли желаещи????  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 269
  • варненка от София
За неделА в Младост съм на линия аз, че съм с двете ремаркета и не мога да мръдна повече, а и не съм шАфьор...

Общи условия

Активация на акаунт