Звездни компромати-65

• 77 128
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Тези снимки на М.Б. вече три-четири пъти бяха пускани, не ми изглеждат дори актуални, но явно доста се тиражират из нета.
А това, че Ивана била обезобразена от хирург го мернах днес на 1-ва страница на някой от жълтите трибуни, но не съм сигурна кой, Уикенд ли, ШОК ли или пък друг, който не го знам, вероятно са само хипотези, едва ли Ивана се е изповядала за пластичните си несполуки.

# 377
http://slivenplus.blog.bg/lifestyle/2010/06/24/ivana-e-obezobraz … -operaciia.566856

Това е преписаната статия за Ивана. Не знам дали е вярно, но тази жена ще има тъжен край на кариерата си.

# 378

Бионсе тия цигански панталони пак ли са на мода  newsm78

Shocked ужасно се е облякла, като е модерно ОК-но не и отиват  Naughty

за Ивана дано не истина много ми е жал за нея, всмисъл като егледам как се е издула  Confused

# 379
# 380
сигурно са нови, 100 пъти ги пускаха в темата  Rolling Eyes

# 381
сигурно са нови, 100 пъти ги пускаха в темата  Rolling Eyes

Някъде ми се мерна нещо, че са от преди близо 10 години  Mr. Green Ама явно сега са открити  Peace

# 382
Стана ми интересно, защото изглежда супер добре на тях, за разлика от други снимки, които са по-нови и съм виждала Simple Smile

# 383
  • In The Middle Of Nowhere
Да, имаше пояснение, че са старички снимките..

# 384
Някой знае ли нещо за нея? http://www.-spam082-/uploads/tinymce/koq/bojinov/ustata/static/b … elvaisaaaaaaa.jpg Днес четах статия за нея, Еделвайс Едел или нещо такова беше, била българка и живеела в Италия, но не разбрах точно с какво се занимава  newsm78

Оффф, дано се отваря линка, че на мен нещо все не ми се получава  Cry

# 385
  • In The Middle Of Nowhere
Това е еротичния модел/или нещо от сорта/ Еделвайс, която мисля, че е рускиня, а мъжът й българин. Той също така е фотограф и е правил доста фотоси на съпругата си Simple Smile И аз също знам, че живеят в Италия. Преди време се подвизаваха на родна земя, сега не знам дали пак са тук. Имаше клипче в шоуто на Азис, където тя си сваля бикините, но не беше много интересно.

# 386
Това е еротичния модел/или нещо от сорта/ Еделвайс, която мисля, че е рускиня, а мъжът й българин. Той също така е парвил доста фотоси на съпругата си Simple Smile

Благодаря за инфото   bouquet На някои снимки ми прилича на Памела, ама няма да пускам линкове, че снимките са...сещате се  Blush

# 387
  • София
А, да. наскоро не участваше ли при Слави или при Иван и Андрей?  Thinking

# 388
Още при юбилейния концерт на Пайнер усещах, че ще стане нещо такова. То гаф след гаф с нея. И както казаха момичетата, не е само този случай. Според мен (и не твърдя, че е така наистина) от фирма Пайнер искат да я накарат тя сама да се оттегли. Не знам какви са им договорите и т.н, но мисля, че има разлика за фирмата дали те да те уволнят или ти да се махнеш. Според мен тези уж случайни грешки са си доста умишлени. Искрено ми става тъжно за нея, защото е голяма купонджийка и има доста големи хитове и истински песни. Дано да греша в предположенията си, но според мен гафовете си бяха умишлени.  Thinking

# 389
Да,еротичен модел е и беше тук в България.Гостуваше на Иван и Андрей,,мисля.Мъжът й май и той се занимава с такъв бизнес.Може би е фотограф  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт