Звездни компромати-65

• 77 128
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Това Елена ли е с тези криви зъби  Shocked Shocked

# 407
май Емито  Shocked
а на Райна кожата на лицето е по-зле от моята, която е доста зле попринцип от близо точно в момента, ужс.

# 408
Емилия е.

# 409
  • София
На Емилия зъбите са ужасни,язък и за парите къде ги има ooooh!..А Ивана е коренно различна в лицето дори да е напълняла Peaceустата и са променени и скулите PeaceНезнам филтри ли има в усните,силикон ли но,определено това не е от едното напълняване PeaceВижте и стари снимки и ще се убедите CrazyДоколкото знам е посещавала пловдивска клиника за устата й,а какво е слагала ooooh!то е очевидно Peace

# 410
На Емилия зъбите са ужасни,язък и за парите къде ги има ooooh!..А Ивана е коренно различна в лицето дори да е напълняла Peaceустата и са променени и скулите PeaceНезнам филтри ли има в усните,силикон ли но,определено това не е от едното напълняване PeaceВижте и стари снимки и ще се убедите CrazyДоколкото знам е посещавала пловдивска клиника за устата й,а какво е слагала ooooh!то е очевидно Peace

Уф, Мамми, не се сърди, ама поста ти е...  Laughing

# 411
Това с филтрите ме закова  Mr. Green

# 412
Това с филтрите ме закова  Mr. Green

Нали  Joy

Все пак живеем в ерата на Фотошоп. Хората почват да се бъркат....

Mr. Green

# 413
Някъде бях чела, че има панически страх от зъбари.

# 414
# 415
  • София
Още при юбилейния концерт на Пайнер усещах, че ще стане нещо такова. То гаф след гаф с нея. И както казаха момичетата, не е само този случай. Според мен (и не твърдя, че е така наистина) от фирма Пайнер искат да я накарат тя сама да се оттегли. Не знам какви са им договорите и т.н, но мисля, че има разлика за фирмата дали те да те уволнят или ти да се махнеш. Според мен тези уж случайни грешки са си доста умишлени. Искрено ми става тъжно за нея, защото е голяма купонджийка и има доста големи хитове и истински песни. Дано да греша в предположенията си, но според мен гафовете си бяха умишлени.  Thinking
Нещо съм изпуснала..какви гафове е имало?

# 416
# 417
Доколкото знам преди си е слагала два пъти гел в устните. Thinking Но той изчезва за седмица.Може и сега да  е с такъв.

# 418
че какво им е на 3те, на мен ми се виждат съвсем нормални човешки същества, снимката  е много голяма,нормално е да се виждат малки пъпчици и пори  Rolling Eyes Относно зъбите на Емилия,нищо фрапиращо толкова не видях освен долния и зъб. Къде къде по - богати известни има същитя криви зъби понякога, макар,че аз лично не смятам нейните за такива  Laughing

# 419
Още при юбилейния концерт на Пайнер усещах, че ще стане нещо такова. То гаф след гаф с нея. И както казаха момичетата, не е само този случай. Според мен (и не твърдя, че е така наистина) от фирма Пайнер искат да я накарат тя сама да се оттегли. Не знам какви са им договорите и т.н, но мисля, че има разлика за фирмата дали те да те уволнят или ти да се махнеш. Според мен тези уж случайни грешки са си доста умишлени. Искрено ми става тъжно за нея, защото е голяма купонджийка и има доста големи хитове и истински песни. Дано да греша в предположенията си, но според мен гафовете си бяха умишлени.  Thinking
Нещо съм изпуснала..какви гафове е имало?

Най-вече с озвучаването. При другите го нямаше, само при нея го имаше.

Общи условия

Активация на акаунт