Звездни компромати-65

• 76 210
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
Абе не знам,но според мен не влияе само чалгата.Аз си слушам доста чалга Blush,всяка седмица излизам на чалга дискотека,но нита на балата си,нито в ежедневието си изглеждам толкова абсурдно. Naughty

# 31
На първата снимка не ми прилича изобщо,на втората-да,а на третата-на Елеонора от ББФ..Бтв рагледахте ли албума?Има снимки на това момиче от балната тема-http://www.album.bg/mizz_kaprizz/images/23765095/ ето за тази иде реч  doh doh doh doh

# 32
...добре, че нямам женско  ooooh!

# 33
# 34
Ми не знам... аз чалга в ежедневието си не слушам, новите песни ги научавам от дискотеките - да, с компания ходим на чалга, забавлявам се на такава музика...но, не съм повлияна от нея в стила си.

пп - нашето Авче е видна чалгарка, а по вид и стил няма да я срещнете в тази категория  Naughty Така че...акъл се иска!

# 35
Без малко да не позная че е Клаудия Шифър  ooooh!

# 36
Има ли в действителност много моми4ета по улиците с при4еската на Николета? Не съм се прибирала от една година и ми е интересно дали в действителност е така.

# 37
Абе не знам,но според мен не влияе само чалгата.Аз си слушам доста чалга Blush,всяка седмица излизам на чалга дискотека,но нита на балата си,нито в ежедневието си изглеждам толкова абсурдно. Naughty
Мелиса, така е, но аз ти говоря за 11-14 годишните. Създават си фалшиви идоли.

# 38
# 39
  • UK
Е, това е "Здравейте, Земляни", тя е една от звездите на баловете 2010. Simple Smile Заедно с Полуголата Абитуриентка и още няколко. Simple Smile

# 40

На тая вече й се смяхме, просто е дошла да каже "Хау земляни!" по случай абитуриентските им празници  Mr. Green

# 41
Мълдър беше прав - те са сред нас Laughing

# 42
На първата снимка не ми прилича изобщо,на втората-да,а на третата-на Елеонора от ББФ..Бтв рагледахте ли албума?Има снимки на това момиче от балната тема-http://www.album.bg/mizz_kaprizz/images/23765095/ ето за тази иде реч  doh doh doh doh
Ха Ха,тази ме попиля от смях,на извънземно ли се е опитала да се направи или има друг смисъл тоалетчето ха ха ха Joy И това са девойки по на 15-18 години,изглеждат като дърти евтини курви.... Sick

# 43
  • UK
Аа, моята фаворитка беше Графиня Батори от тази година, оная, дето се чудехме с колко коли е пренасяла роклята. Simple Smile Здравейте, Земляни и Полуголата Абитуриентка само допълват челната тройка. Simple Smile

# 44
Абе конкурсът мис Русе да не е бил под егидата на Митю  Пищова Thinking Като гледам какви са уастничките, май първа награда е била кило суджук, а втора - кило свинска варена  Joy На неговите конкурси такива ценности се раздават ooooh!

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 23:21 от Изабелка

Общи условия

Активация на акаунт