СМГ след 4 клас

• 1 795
  • 5
  •   1
Отговори
Как са отзивите от днешния (19.06.2010г.) изпит на СМГ

# 1
Моят син се беше притеснил много и това може да му струва много.От теста е сбъркал 3 задачи и то от 2 точки,а за другите каза ,че писал много,но не знае какво.Болеше го глава и повече не го разпитвах.Каквото направил ,такова.Е,ще ни е мъчно,ако не влезе,но има и 7-ми клас.Пожелавам късмет на всички деца и утре да се похвалите  Laughing

# 2
И аз пуснах тема... Къде е сега заключващата без никакъв повод модераторка да ги слее.

Моите двама и приятелят им бяха доста спокойни и в добро настроение, слава Богу. Може би защото и тримата влизат в 107-о и днес не им беше на всяка цена. Което е добре. Не знам какво са направили, казах им, че е напълно безсмислено да сравняват, всичко ще стане ясно утре вечер. И ходихме на пица, в Коколандия и т.н.

# 3
И ние бяхме спокойни Simple Smileкаквото стане Peace

п.п.старата ни темичка е заключена-не била по Правилата-а в Отчетния не мисля да пускам нова със същото заглавие Peaceв крайна сметка модулите свършиха;а от догодина други ще се терзаят по този въпрос bowuu

# 4
Хм, в отчетния съм виждала само за деца по месеци и години да се пише. Има ли друг отчетен? Да не говорим, че има почти отчетни теми за деца от всеки клас тук, в Красива мама - за всяка диета и т.н. Ениуей.

Пожелавам спокойсвие и хубав уикенд на всички след края на изпитните терзания. 

# 5
Е, колко теми ще пуснете?

Може да си споделяте тази информация в темата по класове или да преместя тази в "общ отчетен", ако искате преместване, Моля пишете ми на ЛС и ще я преместя.
Иначе както писах и в темата ви "не допускаме отчетни по училища и градове". Вие не сте изключение и други искат, но не  е възможно. Не и при нас!
Съжалявам  Embarassed, грешката е моя и на колежките, че изобщо сме допуснали да си спретнете подобна тема!

Или се преместете в темата на набора си или тази се мести.

Решете и ми пишете.

За сега ... ключ и МОЛЯ не пускайте следваща няма да просъществува!

Общи условия

Активация на акаунт