Aşk-ı Memnu(Забранена любов) ~ 8

• 54 724
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Мога и вашите да гледам няма проблем имам голям двор ще играят на воля пък и съм в балкана на чист въздух newsm10

# 31
  • Варна
Мога и вашите да гледам няма проблем имам голям двор ще играят на воля пък и съм в балкана на чист въздух newsm10
Благодаря ти   bouquet  bouquet  bouquet но още нямам деца и мисля да си поживея малко преди това но като имам ще взема предложението под внимание  Grinning Hug

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 21:19 от Magosniwa

# 32

ЛЕКА ВЕЧЕР  newsm46

# 33
  • Варна
Лека мила  Hug

# 34
Добро утро! Hug

# 35
  • в очите на дъщеря си
Добро утро мацки , как сте? Hug Hug Hug

# 36
  • в очите на дъщеря си
Magosniwa  започнах 1001 нощ ама малко ми се струва бозичка да ти кажа.

# 37
  • в очите на дъщеря си
Имам и новини за филма: 

Бихтер ще умре! ShockedКнигата ще бъде следвана и както става в нея Бихтер се самоубива, Дениз казва всичко на Аднан, но не директно и по късно Бешир ще признае всичко, но след това следват голямата изненада , но никой не знае каква е тя #Crazy newsm78

# 38
Имам и новини за филма: 

Бихтер ще умре! ShockedКнигата ще бъде следвана и както става в нея Бихтер се самоубива, Дениз казва всичко на Аднан, но не директно и по късно Бешир ще признае всичко, но след това следват голямата изненада , но никой не знае каква е тя #Crazy newsm78

ха сега де изненада newsm78 да почваме да гадаем какава е  Thinking

В карайна сметка какво става С Нихал и Бехлюл в kрая на  кигата Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 09:20 от Slawena

# 39
Добро утро дами Hug Hug Hug Hug

# 40
  • Варна
Добро утро момичета   Hug Hug Hug

# 41
  • Варна
Имам и новини за филма: 

Нищо ново Бихтер щяла да умре  hahaha hahaha hahaha
Каква е тази изненада да не е  preggo Или пък Бехлюл само е сънувал че е спал с Бихтер  Mr. Green Laughing Може би изненадата съм аз  newsm78

# 42
  • Варна
Magosniwa  започнах 1001 нощ ама малко ми се струва бозичка да ти кажа.
Не знам на мен ми харесваше но трети сезон беше  #Crazy ooooh!

# 43
  • в очите на дъщеря си
Имам и новини за филма: 

В карайна сметка какво става С Нихал и Бехлюл в Карая на  кигата Rolling Eyes

в края на книгата Бихтер и Бехлюл раговарят и Нихал ги чува и пада по стълбите , след инцидента Бершир решава да разкаже всичко. Бехлюл тръгва да бяга Бихтер го удря в яда си и после се затваря в стаята и се самоубива

# 44
  • Варна
Имам и новини за филма: 

В карайна сметка какво става С Нихал и Бехлюл в Карая на  кигата Rolling Eyes

в края на книгата Бихтер и Бехлюл раговарят и Нихал ги чува и пада по стълбите , след инцидента Бершир решава да разкаже всичко. Бехлюл тръгва да бяга Бихтер го удря в яда си и после се затваря в стаята и се самоубива
Ама според мен това с падането по стълбите няма да го дават защото тя вече пада  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт