хотел в Ахтопол

• 17 563
  • 33
  •   1
Отговори
  • в града на младостта
Здравейте! Момичета  помагайте с инфо за  хубав хотел в Ахтопол. Поздрави   bouquet

# 1
  • София, България
Здравей, реално погледнато хотелите в Ахтопол са си тип къща за гости и по нищо не се различават от другите къщи с квартирки.
Хотел Ескада е по път към плажа, отсядали сме там, но определено не е нищо особено и е скъпо за това, което предлагат.
В Ахтопол са развити бунгалата, квартирите ...
Ако търсите някаква тип хотелска почивка, Ахтопол не е за вас.

# 2
  • София
Подкрепям Мона Лиза,по добре се ориентирай към Лозенец  Peace А ако не ти е спешно на 24 през нощта пътувам за 1 ден до Ахтопол и мога да разгледам какво има,но там освен бунгала друго няма.Мама  и племеничката ще почиват на станция там за пръв път от 10 години,не знам в какво състояние е,но като съдя по познати и приятели по добре се преориентирай другаде.

# 3
  • София
Преди 3г. и ние почивахме в х-л "Ескада". Вътре е прилично, близо до плажа. Ние, обаче, ходихме на плаж "Силистар". В цената беше включена само закуската, като цяло разнообразна. Сега видях, че имат добри оферти: http://www.hoteleskada.com/info-Prices-and-discounts-14-14.html

# 4
  • София, България
Категорично не бих препоръчала този хотел на тези цени. 70 лева за най-обикновена стая в сезона и за това, което предлагат е просто смешно. А партерните им стаи са такива дупки, че по-добре да се отиде на бунгало.
Когато откриха хотела, ние бяхме първите, които го посетихме - оттогава даже е по-зле.
За същия период може да се наеме огромна стая с всички екстри за 30 лева ( нови мебели, нова баня). Да не говорим, че някои от къщите за гости са по-големи от този хотел. Нито има излаз на плажа , нито нищо.
Ех, миналата година каква хубава темичка имаше за летуване по южните курорти, много ми беше полезна. Сега още нищо няма ...  Whistling   

# 5
Здравей, наистина хотелите в Ахтопол се броят на пръсти(незнам защо градчето е страхотно, може би заради кофтия плаж). Ескада е един от най-добрите, ходила съм там два пъти мога да ти изпратя снимки на мейла ако искаш.  Хотела е много хубав, но има някои дребни неща които дразнят:
- стаите са малки
- дограмата малко заяжда(т.е. може да се е изметнала, може да е калпава изработка)
- в санитарния възел (също малък) няма поставка край душа, което е неудобно при къпане
- чистят всеки ден, но сменят кърпите на 3 дни
- разположението на хотела не е на първа линия море има гледка към морето, но там са скали, плажа е на 5 мин път вдясно като застанеш с лице към хотела
- цените наистина са малко високи за това което предлагат, предполагам защото нямат конкуренция
Плюсове:
- на първо място разположението му е добро близо ти е стария град(препоръчвам р-т Свети Георги за хапване със страхотна панорамна гледка към морето), главната улица, и стаите имат гледка море
- страхотна и разнообразна закуска - заслужава си
- типичен интериор за морски хотел, леко обзавеждане, обширен лоби бар
Сигурно има и други неща, но като цяло на мен хотела ми харесва и бих отишла отново там. Но ако очакваш лукс това не е твоето място. За плаж препоръчвам Синеморец - Бутамята, Силистар, близо е и Арапя, също хубав. Heart Eyes

# 6
  • в града на младостта
Благодаря на всички за отговорите  bouquet Въпреки  някои отрицателни мнения решихме  да резервираме в хотел Ескада бийч.....пък каквото дойде....  bouquet

# 7
  • София
в ахтопол съм ходила като студентка на бунгала - много хубави спомени извикахте с тази тема, та се зачетох:); пък и знам, че наистина хотели в класическия смисъл на думата няма много в ахтопол; сайтът на ескада бийч от доста години го гледам, защото хотелът ме е изкушавал и то точно с това, че предложенията за настаняване са доста разнообразни - всеки според джоба и вкуса си може да прецени дали да отседне там, в крайна сметка хората нищо не крият; затова според мен, jorjia, сте направили добър избор - задължително пресни сведения после да споделиш, ако желаеш де Simple Smile приятна почивка!

# 8
  • в града на младостта
в ахтопол съм ходила като студентка на бунгала - много хубави спомени извикахте с тази тема, та се зачетох:); пък и знам, че наистина хотели в класическия смисъл на думата няма много в ахтопол; сайтът на ескада бийч от доста години го гледам, защото хотелът ме е изкушавал и то точно с това, че предложенията за настаняване са доста разнообразни - всеки според джоба и вкуса си може да прецени дали да отседне там, в крайна сметка хората нищо не крият; затова според мен, jorjia, сте направили добър избор - задължително пресни сведения после да споделиш, ако желаеш де Simple Smile приятна почивка!
                                                                                           Разбира се непременно ще пиша като се върна. Само дано времето се оправи до идващият понеделник. Peace

# 9
  • София
Аз ще ти докладвам поне с цени по заведенията.Само,че да ме извиниш ще е в събота,понеже ще шофирам доста деНо ще разгледами плажа и ще снимам,все час време ще имам  Peace

# 10
  • София
 Разбира се непременно ще пиша като се върна. Само дано времето се оправи до идващият понеделник. Peace

дано!

# 11
Моите лични впечатления от Ескада са, че втори път не бих отишла там.
На тези цени има много по-хубави и уютни хотели с много по-добро обслужване.
Стаите са неприятно малки. Кърпите се сменят през няколко дни и дори чистите миришат отвратително. Въобще сградата вече има евтин и захабен вид.
Басейна и той е малък и гледайте да не сте в стая откъм басейна. От другата страна гледката е към морето, но пък отдолу е бара и пак е шумно вечер.
Плажа хич не е толкова близо, а и има стръмно слизане до него. Имаше дни, в които беше заринат от водорасли и нямаше кой да ги почисти, съответно ни кацаха едни мушици и се наложи да се местим на друг плаж.
Закуската е еднообразна и с евтини продукти. Например сиренето имаше един вкиснат вкус. Ако отидете малко по-късно, ядете каквото е останало. Един ден им беше свършила захарта, та пихме кафе без захар, въпреки че можеха да донесат един пакет от собствения им хранителен магазин в сградата на хотела.

# 12
  • В.Търново
Препоръчвам ви този хотел.http://hotelkamelia.com/GalleryAhtopol.htm Моя колежка ходиха миналото лято там и са доволни,гледах и техните снимки и са много хубави.Има двойни стаи,има и студиа с кухненски бокс,апартаменти.Ето и снимки от стаите и студиата:http://hotelkamelia.com/Galleryrooms.htm.
Ето и цените:http://hotelkamelia.com/Price.htm
Аз лично не бих избрала Ахтопол за почивка със семейството,но ако вече съм обиколила доста места и търсим нещо по-различно,тогава може би бихме отишли там. Peace

Не се отварят долните линкове,но като влезете в сайта на хотелчето може да разгледате всичко.

# 13
  • в града на младостта
http://www.hoteleskada.com/   ето линк към хотела, ако някой се интересува Peace

# 14
  • в града на младостта
 Ето какво ми отговориха на е-мейла,........
Здравейте г-жо Гочева,

За посочения от Вас период 28,06 - 04,07,2010 цената на студио е 75
лв. за двама души. Детенцето ще настанаим безплатно. В цената на
нощувките е включена закуска, басейн, паркинг, фитнес, детски
площадки, чадър и шезлонг на басейна. За да ползвата обяд и вечеря е
необходимо да заплатите по 12 лв. на човек.
Сумата на нощувките Ви ще бъде:
6 нощ х 75 лв. = 450 лв. за ранната резарвация ще Ви направим отстъпка
в размер на 6 % от тази сума и нощувките ще струват 450 лв. - 6% = 423
лв.
За обядите и вечерите сумата ще бъде :
6 дни х 2 души х 12 лв. = 144 лв.

Общата сума на Вашата резервация е 423 лв. + 144 лв. = 567 лв.

За да бъде валидна резервацията Ви е необходимо да преведете 50% от
общата сума или 283,50 лв. по нашата банков сметка. След като получим
превода ще Ви уведомим по елктранната поща.

Общи условия

Активация на акаунт