Кв. Дружба ?

• 45 378
  • 150
  •   1
Отговори
# 120
Срещу Еником,на Димитър Списаревски е,увериха ни,че нито във входа,нито във блока има роми.

# 121
  • София
Ако не ви притеснява, че циганското гето е през няколко блока от вас, дерзайте!

# 122
Ако не ви притеснява, че циганското гето е през няколко блока от вас, дерзайте!

Така като го казахте,ме притесни Flutter

За съжаление ,след 2 месеца търсене във всички Младости,не ми остана избор голям...

# 123
  • София
А защо не разгледате и в Дружба 2?
Там със сигурност си далеч от гетото.
Иначе циганите щъкат по всички квартали.
По мои наблюдения тези в блоковете са добре финансово, чисти, с нови мебели.
Била съм на гости на семейство там -  всичко много добре подредено.
Съседите им също не ми направиха лошо впечатление.
Около общината има стари 2 етажни блокчета с цигани.
Ами там ме е било страх да вървя по тротоара по обяд.
Нито съм страхлива, нито те ме поглеждаха, ама ....

# 124
Срещу Еником,на Димитър Списаревски е,увериха ни,че нито във входа,нито във блока има роми.
Може и да няма наистина, но "циганските блокове", както са известни 5-ти и 6-ти блок, са на 100 метра от 55-ти.
И този блок не беше ли с една особена фасада? Малко на общежитие прилича. Тераси ли нямаше от едната страна... Не ми е познат много, но нещо такова си мисля, че имаше.

# 125
Бърз начин да се ориентирате относно циганските блокове - имат ли на всеки прозорец сателитна чиния, бягайте далеч!

# 126
Собствениците споменаха,че освен този блок,и един на Окръжна болница,са строени експериментално с тухли и лят бетон,с някакви немски материали(ако не се лъжа,по спомен),и понеже било доста скъпо,повече такива не били строени,около 77-78г,те са първи собственици.Апартамента е двустаен,има балкон към хола .В Дружба 2 ,нищо нямаше в ценовия диапазон,в който търсим.Имоти бол,в Младост също,но ссе убедих,че повечето хора за нищо ги нямат тия пари,едни цени...майко мила..

# 127
  • София
За цените изобщо няма да отварям дума, защото положението е абсурдно в момента!

Сега го огледах тоя 55-ти блок. Нищо по-различно от станалите блокове в пейзажа. Ако си заслужава самият апартамент, не е толкова зле местоположението. Ще наминават цигани, но можеше и по-зле да е. Близо е до спирки на ГТ, далече е от мизерията на пазара... Ако и цената е поносима, става.  Peace

# 128
А как са общите части на входа, той заключва ли се, покривът оправен ли е, сменени ли са вертикалните и хоризонталните щрангове, асансьорът оправен ли е, иам ли психично болни съседи и разни други такива въпроси...
Вярно, че блокът е на сравнително добро място и малко встрани от циганските, но ако няма оправия във входа....

# 129
  • София
По състоянието на общите части ще си направи извод за живущите.
Ние се махнахме от бл. 16 в Дружба заради тотално мизерните съседи. Все едно с конкурс ги бяха избирали все прошляци. В момента сме в същия квартал, в току-що саниран блок и с прекрасни съседи. Имаме и работещо парно в общите части, нещо, което почти никъде го няма вече.

# 130
И при нас навремето в бл. 131 имаше един съсед, който казваше, че понеже излиза и се прибира по тъмно, няма да плаща за ток за входа... Индивиди всякаква има според мен, това е по-скоро на какви съседи ще случиш, отколкото до избор.

# 131
Сменени са вертикални щрангове,саниран е апартамента,подменена дограма на целия вход,личи че е скоро и боядисано,асансъор..вътре е доста подържано.Не се плащат такси за вход и чистачка,защото казаха,че взимат наем от нещо си(не си спомням)...Утре стискайте палци да мине всичко в банката ,после лесно-30г... Laughing

# 132
Ами добре дошла bouquet Успешно придобиване и настаняване после. Поне магазина за нов дом ти е отсреща, мебели каквито щеш и наблизо, и имат много красиви сервизи - чаши, чинии, какви ли не стъкларии. Grinning И купища примамливи нещица като за нов дом.

# 133
Благодаря!
Дадохме стоп капарото,чакаме оценката,и така..
Еником ни е любим магазин,управителят ни е близък приятел,ще започнем оттам първо:)
Иначе в НАП излезна малка пречка,оказа се,че имам някаква глоба от 2007г newsm78

# 134
  • София
Честито щом сте го избрали.
Аз бих платила глобата за да не ме мотаят.
То и без това толкова пари се дават....

Общи условия

Активация на акаунт