Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 778
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Хаяси, лакира ли се? Ако не е сестра ми съм загинала! И безцветен лак не мога да си сложа като хората  Crazy. Пък сама да си направя рисунка, както обяснява Реа - Ъпсурд!

Лакирах се!

Пол, ще ги снимам.

Аз също мразя МОЛ-овете и не ходя там. Някакси не се чувствам добре и на място в тая обстановка.

Гудзи, мойто дребното драйфа яко в колата. 160-180 км. ги пътуваме по 3-4 часа. Много спираме да почиваме, че като ревне дребното "лошо ми ееееееееееееее"  ooooh! ooooh! ooooh! Значи ако тръгна за море 2 дни път с 2 преспивания по път някъде. Та предпочитам възможността от почивка на планина, която е на около 150 км. от Сф. А и условията са супер и наистина си почивам хубаво там. На море се уморявам повече.

# 631
Добре де Хаясче що не вземете на детето хапченца има такива вълшебни са PeaceАз като малка бях същата, а ходех по лагери яко и мама ми даваше едно хапче 15 минути преди път и бях като пушка Hug Питай личната или провери в аптеката, не може да няма newsm78
Ей това открих в нета
http://www.framar.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%BD- … -pid11011174.html
На мен до ден днешен ми става лошо ако чета нещо в колата, понякога и ако легна SickАко съм си седнала нормално и гледам пътя нищо ми няма Peace
Къде ходите на планина newsm78
Поли, дай да видим кви ги декорираш де Crazy
The Tulip,поне 10 лв. можеше да вземеш да избиеш бензина  Joy

# 632
И на мен ми става лошо ако се возя отзад, или в чужда кола Rolling Eyes. В нашата отпред нямам проблеми Thinking. Добре, че децата не са наследили това от мен Wink. МноО е гадно Sick.

Гудзи, какво да показвам, като нищо не декорирам Rolling Eyes. Като го направя, ще покажа. Чудя се дали да не пратя децата и тая седмица у нашите newsm78. До 14 са отпуска. Майка всъщност попита за Даянка дали ще отиде с племенницата ми в понеделник пак у тях, обаче за Никче нищо не спомена Thinking newsm78 Rolling Eyes Mr. Green. Та да довърша започнатото де, не за друго Whistling. Не ми хареса да сме сами. Скучно, чудим се какво да правим, и накрая - си намерихме работа - ремонт #Crazy ooooh!.

# 633
Гудзи, и с Кокулина повръща пробвала съм го. Нещо, което помага е Деган, обаче той пък е опасен, че сваля кръвното. Тя добре че вече си казва и обикновено имам едно малко легенче в колата та поне не цапаме. Наследила го е от баща си, като стане на 20 ина г. ще й  мине. Ходим на Цигов Чарк. На една станция, храна по-много и обилна по 3 пъти на ден. Барче ведомствено със смешни цени. Наблизо има люлки и пързулки за дребното, в станцията хубав двор с тераса на барчето. Абе пълен релакс и почивка. Няма тичане до плажа събираш багажи влачиш, тичаш. С малко дете на море - НЕ!

Ай сега малко: снимки, от тук нататък, чехли, лак и р.д.

# 634
  • София
Хаясич, браво на теб  Peace! Брех, това дребното да не го поливаш? Като госпожица си е вечер, много порастнала ми се вижда! И чехлите ми харесаха, със здраве да ги носиш.
Поли, пък направи се на тресната и питай майка ти за Никчо  Mr. Green. Ама е вярно, че къщата опустява без децата, въпреки, че ние често оставаме без нашия хубостник.

# 635
Пол, пращай Ник като бонус с Даянка. Направи се на неразбрала и действай.

Вени, хубави, лоши чехлите са едните 13лв. другите 14. Удобни са, нещо, на което изключително много държа. А дребната ако я поливам, колкото и цветята вкъщи............... ooooh! Ама ей нА минаха си 3 г. и тя си растееееееееее.

# 636
AAAA Хаясче сладки и удоби са ти чехлите. Със здраве да ги позлваш. Малката хем ми се струва ,че ти е одрала на теб кожата, хем на татко си, явно е на двамата  Peace Тортата вкусна ли е?

Гудзи, да черни ми трябват и кафяви - ниски  Laughing

Аз също съм пила Кокулине, щото съм съшата като вас. Става ми лошо ако не съм напредната седалка и не гледам напред.  Децата нямат никъв проблем Варна - Видин без проблем 600км, даже не спят.

Мъжа ми излезе на някъде и аз взех , че си снимах обувките  Embarassed Сега ще ви покажа като ги поизрежа малко  Laughing

# 637
Ми качих ги тук оти се оказа, че имам доста за лятото  Embarassed, от миналата година имам няколко , ама не съм ги обувала  Mr. Green

http://reanora2.snimka.bg/other/obuvki.514804
парола 1111  Wink

ААААА снимах си и купийте Холандските  Simple Smile

Аз казах ли ви че тази вечер съм на диско , сега ще се гиздя, не съм ходила от НГ  Sunglasses

# 638
Ехааа, Реа, супер, само, че не разбрах кои са от Холандия, въпреки че се досещам. Първите 2-3 чифта. Познах ли?
Ии друсни няколко танца и заради мен, че ми се танцувааааааааа, а няма да ме огрее скоро.

# 639
Хаясче, ще друсна и ще пийна за вас по една Маргарита  Laughing
Иначе Холандските са: сиви с коркова подметка, шарените и ниските  Peace

# 640
Уау, страхотни снимки, момичета Peace!

Джуджи, малката и голямата Джуджанки са много, много сладки Hug. Направила си и страхотни снимки на госпожицата, и тортата ми хареса, а на вкус как беше? Подаръци гледам готини, чехлите ми харесаха, особено по-високите, щото нали съм и аз тапишон Crazy, а идейката за маникюра ще си я открадна Laughing.

Норче, а кутиите за какво са newsm78? Много ми харесаха, както и всичките ти патъци Peace. Особено онези с дебелия ток, а аз по принцип не харесвам такъв тип, ама тези нещо ме привлякоха, може би заради цветовете Crazy.

Норче, сигурно си излязла вече, но приятно изкарване Hug!

Вени, Джуджи, да го друсна и Ник, ама.....абе ще видим Rolling Eyes. Може поне за ден-два да си довърша нещата на спокойствие Thinking.

# 641
  • Пловдив
Хаясче, по обяснението ти за станцията на Цигов чарк съм почти 100 % сигурна, че ние ходим на същата! И то всяка година от поне 20г. насам  Crazy

Отивам да гледам снимки.

# 642
Прибрах се и никой няма тук  Mr. Green

Мн се веселих и танцувах. Някак си се разтоварих.

Лягам.......
Лека  Simple Smile

# 643
Спинкате си още, а?
Като гледам Реа кога се е прибрала, нейде към обед ще се разпише. Наистина танците разтоварват.

Кипре, станцията е на Сомат. Баща ми е служител там и се възползваме от всичките им станции.

Уф, дребното е болно, от де сега тоя летен вирус. Силна хрема, ниска Т, мноого гадно. А аз имам ужасно много работа в офиса и незнам какво да правя. дано отмине бързо и леко. Пък аз от притеснение се одр...ах. Ама поне ще ми се прибере големия тумбак, че оня ден не можах да си закопчая един панталон и умрях от яд.

# 644
Добро утро на всички.
Бодра съм като репичка . Стягаме се да отиваме на плаж Grinning

Лек ден от мен Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт