Това ми е една мечта, която за съжаление осъществявам само лятото - ходим на вилата за 2 месеца с децата. Мъжо стъпва там само за купони и барбекюта, за съжаление...
Аз отдавна да съм се преместила на село, но без мъж - не става там, особено зимата (хем е до София, на 10 км).А къщата ваша ли си е, от преди или сега я намерихте? Ще трябва малко ремонт, предполагам, но когато човек има съдействието на цялото семейство - е супер!!!
Децата ще тичат на воля по двора, ще има терен за купони с приятели, ще си гледаш цветенца и марули! Обичам...
Аз от малка съм си расла ваканциите на село и ми е добре, но мъжо- напълно градско чедо, не ще и да остане да спи там. не можел да спи на толкова тихо, представяте ли си...
Да споделя, понеже кумовете са целогодишно на село - щерката е на 17 и трудно се прибира вечер, малкия го кара все някой, понеже учи в града, но иначе се свиква със всичко.

( боже незнам вече кво сме, що сме ама съм си у дом вече )

. Скапвам се от готвене и прибиране. Големите деца уж помагат за прибирането на играчките в детската, но първо се налага да направя 3-4 забележки. Яд ме е, че времето е лошо, щото иначе изобщо нямаше да стоят тук, а щяха да са все навън.

, щот иначе сигурно ще заспя, а аз предпочитам да не си лягам, от колкото да спя 2 часа - като болна съм после.
.
. Ама айде ще оставим за морето
.
и сега що не разкажеш с подробности в неделя ноща , кво по-точно прави