Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 776
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
 Hug
Тръгваме за София.   superuu  superuu  superuu

Утре сме също...може да се видим със софиянки...

# 76
Реа, тази година ще се простя с каквато и да било почивка  Cry -ще ремонтираме терасата на детската /ще я остъкляваме/ и........нЪл мЪ разбираш  Wink
Йоан си беши 5 дни вкъщи и кЪт съм с двамата нямам време за нищо  Sad. Водих Йоан на зъболекар за първи път-държа се мъжки детето и като стана, най-нахално си поиска бобнока за това, че е позволил да му видят зъбите  ooooh!. Не миряса, докато не го почерпиха с 1 бисквита  Embarassed.  После аз като седнах, идва да наднича кво ми човъркат у зурлата  hahaha

# 77
Кипре, така е кучешко - бебешка  работа  tooth Нали не греша , че ще имаш 1-вокласник? Кой др от нашите тук имаше? Или само ние?  newsm78

Чоч, нищо др. година или през зимата на зимна почивка. Peace Браво на Йоан той е герой.

Дават любимият ми филм по "Холамарк" - Убойства в Мидсъмър  Heart Eyes

# 78
Днес се чудя кво да правя...
Е, кво се чудиш? Взимай да правиш тортата та да ни я покажеш Mr. Green И снимките можеш да качиш smile3534
Бенджи, лек път! Hug
Кипре, бравос! Обичам добрите новини Whistling А Полката е на Правец, на СПА и зат'ва спи та не пише Laughing
Чочи, ми право е детето! Награда трЕбва да има Naughty

# 79
Чочи, ми право е детето! Награда трЕбва да има Naughty
То, тука малко аз съм виновно, щото като трябва да го водя някъде, където знам, че ще плаче, го прилъгвам с това, че там после ще му дадът бонбонка    Rolling Eyes

# 80
Тедко да знаеш , че тоя малкият сладур ти е одрал кожичката.

Иначе аз илизах до Карфур, че нали тъкмо го отвориха и аз заминах и днес с удоволствие убих има няма 2ч. Купих си разни неща. Взех и продукти за тортата, ама пусто нали ми е пораснал гъзеца и някак си неискам нарочно да я правя, че нали сме сами с мъжО.

Бенджи лек път и дано да се видиш с някой от момичетата. Peace

# 81
Рейче, дай я таз торта да я видя и рецептата, аз нали се глася другата седмица за р.д. на дребната да правя.

Междудругото благодаря на всички за отговорите за сметаната, разгледах в близкия магазин, има и си пише, че е подсладена. Остава да набавя продуктите и да взема да я направя.

Бенджи, весело изкарване, аз ще слушам от терасата   superuu  superuu  superuu

# 82
Хаясче, ми ако искате да напиша рецептата, ама си е др да се види на снимка. Още нямам снимка...........

# 83
Хаясче, ми ако искате да напиша рецептата, ама си е др да се види на снимка. Още нямам снимка...........

Напиши я, ама вземи я направи, снимай и покажи,че аз понеделник трябва да я направя, ако ми хареса твоята да взема нея да направя.

# 84
Добре Хаясче, ама те предопреждавам, че сигурно като прочетеш рецептата няма да ти се стори хубава, но найстина на мен мн ми хареса и също така за момента е подходяща щото не е тежка.

Преписвам буквално от мойте записки, ако имаш въпроси питай.

За блата:

2п обикновени бисквити ( 480гр )
1 кофичка кисело мляко
12 с.л. захар.
Захарта и кис.мляко се объркват и се натрошават бисквитите ( ситно ) е тях. Всичко се обърква. ЗА да стане иделно кръгла се работи с ринг ( кръглото на тавичката с подвижното дъно) можело без ринга, ама аз имам и ще я направя с него  Grinning.
От горе се слагат замръзени плодове боровинки, капини, малини,ягоди, а може и един вид. Кръсницата ми каза, че можело и пресни плодове да се объркат със захар и да се сложат малко в хладилника и така да се използват ( можело и с някакъв конфитю ), но аз днес купих замръзени пловове - капини и малини ( боровинките бяха свършили, но ми казаха , че в Метро имало ) от Карфура.
Та така - блата е готов, отгоре плодовете, а над тях се разбърква заквасена сметана със малко захар на вкус или Хопла ако не е сладка пак със захар по вкус. Сметаната се маже отгоре и отстрани. Това е.  Grinning

# 85
Супер торта, ще я направя. Имам време да избера м/у двете.

Ще замоля някой да я сложи на страничката с рецептите.

# 86
Мале тука нЕма никой бре  Rolling Eyes

Аз  ходих с приятелка в морската градина - пихме винце и ядохме месенца. Хубаво е човек като се прибере навреме. Сега ще пия чай ( от холандците свикнах ).
Докато бяхме там навън имаше две дъги - много красиво беше.

Хаясче изчакай да я направя и да я фотна или ти, та да е по голям ефекта - за тортата думам , да не си помисли някой друго.

Вени приключи ли работният ден? Бебе СофИ как се представи?

# 87
  • София
Аз ще взема да пльосна рецептата, пък после ще добавим и снимките  Peace.
Реа, прибрах се, бебето беше много добро. Почти цялото гледане проспа  Joy.

# 88

Почти цялото гледане проспа  Joy.

Супер - късметлийка си значи Peace

# 89
Ей ме на и мен Crazy. Някой питаше къде съм, та да кажа - у Правец Wink.
Да ви кажа, тъй кат' се замисля, бая време мога да откарам тук Thinking. Днес сефте си разбрах от СПА-то - два часа откарах там с една приятелка Crazy. В това време децата - Норче, с нас са Wink, та бяха с баща си. Ми мнОО готинко ми беше Laughing. Липсваше ми само едно джакузи накрая, но се преживява Whistling.
Мъжо се дърпа за София Close. Май няма да ме огрее Confused.
Джуджи, объркай си два крема ако искаш - аз съм слагала даже като втори крем най-обикновени готови кремчета, дето се варят. А другият може да бъде сладка сметана, пудра захар и обезсолена извара - много вкусно става. Можеш да оцветиш сметановият крем, а за украса да си вземеш от готовите в Кауфланд. Има голямо разнообразие. Блатовете за детска торта съм напоявала с Нескуик - става много ароматно, но внимавай с готовите блатове, че са много ефирни и могат да станат на каша от много мокро. Ако те инересува още нещо, питай, ще споделям опит Hug.
Не се сещам да пиша друго newsm78. Чета ви редовно, но за писане ми е малко трудно.
Като се сетя нещо, пак ще се включа Hug.

Общи условия

Активация на акаунт