Отговори
# 165
Клеми, това е страхотно! Както в началото на година споделих, чудеса явно стават, колкото и да не вярваме винаги в тях!  Hug
Весни, банално е, но нали знаеш, че след всяка буря, изгрява слънце!  Hug Това си го повтарям като мантра непрекъснато!
Мимс и на мен ми се струва, че може и да е от упойката и от самата манипулация, но наистина по-добре разбери от сега, да не го мислиш през уикенда. Бързо да се възстановява Тоти  Hug

# 166
Мими  Hug
На племенника му вадиха сливици и имаше такъв период на гъргорене - за два дни мисля че беше.
vesni, дупките са моя втора природа ... Дори и да няма нищо сериозно се намира нещо, за което да се тръшна - гадно е /особено за околните/...
Преди се лекувах с работа, купони и чистене, сега - с разходки на бърз ход със слушалки в ушите с любима музика /при мен - нещо много твърдо на мах/.
Дано скоро се заравнят дупките на всички   Peace

# 167
  • София
Ох, Миме!  Hug Hug Hug Бързо възстановяване на Тош желая!  Hug

Селма, "хленча във форума" си става за номер 8.!  Laughing Hug
Забравих да споделя, че всичките 8 начина за справяне с дупки и депресии действат чудесно и приложени заедно!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Но се забелязва сериозен отпор от най-близкото обкръжение на поне 3 от тях!  Joy
(време е да систематизираме "Наръчник на красивата и умна депресантка")

Ним, докладвай!  Rolling Eyes

# 168
  • София

Малко кашля, но спа спокойно, което е важно! Освен това все още има остатъчна къртеща кашлица от предишния пристъп и не мога да преценя дали се чисти или се наслагва нова. Абе ще оцелеем, ама аз ще побелея и ще се пропия

# 169
Момичета ,благодаря отново за подкрепата.Вече говори малко по-нормално.Боли го гърлото и го е страх да гълта и си държи слюнката в устичката и затова говвори така.

Ним,дано всичко да е в процес на подобрение и да се оправя Симонка.

# 170
За Тоти и Симонесата много прегръдки!  Hug

Мими, едната сливица ли махнаха или и трите? (не съм чела темата назад)

# 171
  • София
Аз пък се изгорих с вряло капучино снощи. Дясната ръка и по корема отстрани. Ръката по моя преценка няма да се сдобие с трайни белези, но за корема не съм съвсем сигурна.  Confused Цяла вечер ме пръска Християн с Пантенол, сега пак продължаваме.
Много нелепо стана, обаче болката е зверска от изгорено. ooooh!
Нещо влязохме в много черна серия пак.

# 172
Мими, предполагам, че на Тоти ще са му необходими 4-5 дни, за да се почуства по-добре. Дано вече не ви се налагат интервенции  Hug
Нимче, за вас си се моля ежедневно  Hug

Клемсоо, мари, надявам се да не останата белези.Що не пробваш да мажеш с препарат против белези като заздравее раната  Thinking Малко черен хумор - сега виждам на кой прилича Никол  Laughing Laughing Hug Hug Hug Hug

Нашите планове за уикенда се провалиха и сега с Ая сме си у нас. Crossing Arms

# 173
  Клеми,преди време  Ивонска спомена за едно мазило от зехтин и календула.Чувала съм и от други хора,че това е страхотно ефикасно заздравяващо средство.Може да ти помогне да не останат белези!  Simple Smile
   Съжалявам за случилото се!  Confused

Ним,здраве за Симончето!Оптимизъм за теб!  Hug Heart Eyes

Алекс е с висока Т и кашлица....Явно е някакъв вирус.  Thinking Дано оздравее миличкия преди да зараждам!  Praynig

Забравих да ви се похваля!Имаме прибавление в мебелите!Хубава гарнитурка и холна секция.Последната е спроектирана и сглобена изцяло от мъжа ми (който никога през живота си не се е занимавал с такова нещо,но....явно е решил че му е време!  Crazy Laughing ).
    Чакам удобен момент да ви поканя на гости,да ни оцените придобивките!  Simple Smile

# 174
Мили дами, ето и медийното отразяване на финалната ни презентация

Въпреки, че според колегите имахме успех, аз съм категорично разочарована от бездушието на хората. Явно съм млада и зелена още и не мога да се примиря с много неща, с които тепърва ще се сблъсквам в тази професия.

Селма, ако е тоя летния вирус, за 1-2 дни ще се оправи Алекс, стискам палци  Hug
На Симонка също  Praynig
Клемс, много боли, пък после и ще те сърби... Стана ли мехур?

# 175
  • София
Обичам ви, да знаете!   bouquet Hug

Елеонора,
от какво си се разочаровала? Страхотно нещо е това, което правите за децата, аз много ви се възхищавам.

Аз пък се изгорих с вряло капучино снощи.

Клемс, за това вечер не се пие капучино, колко пъти да те уча, че с бира (дори топла) няма как да се изгориш!!! Laughing

# 176
Елина честито HugКато гледам тук повечето вече се изредихте по втори път и ме карате и мен да се замислям Rolling Eyes Grinning

# 177
  • Варна
Мимито, не зная дали са ви казали, затова ще напиша - първите дни след операцията се дава само течна храна, после започваш да захранваш плавно - както като бебе. Идеята е да не се одраска раничката. Забранено е пиенето със сламка също (поне за 10 дни). Аз в началото давах кисело мляко, сладолед, картофено пюре. После давах бебешки пюрета (въпреки, че сме големи) - първо за 4 месечни, после за 6, 8, 12, 15 и така (може и хляб, но само средата).
Ели, хубаво е, че популяризирате приемната грижа. Имам позната, която взе детенце, че после и новороденото му братче (за да не ги делят).
Ивонска, а Шош как е? Оздравя ли?
Клеми, мажи после с контрактубекс, да не остане белег. А за сега може и дефламол-а да помогне.
Селма, честита придобивка!
Ним, стискам палци Симонка да се чисти и да оздравява!
А Цвета и Габчо как са?

# 178
  • при принцесите
Привет на всички wavey
Нещо съвсем не ми остава време за форум. Боря се с млекарницата, че беше тръгнала да затваря Crazy. Ама от време на време смогвам да ви попрочета Grinning
Ноеми, честито Simple Smile Пожелавам ти всичко да мине както трябва и както искаш Hug
Елина, на теб също  bouquet
Стискам палци за всички болнички.
Селма, на теб специално ти пожелавам успех и лек финал, ако не се класирам да пиша втори път преди събитието Heart Eyes

# 179
  • София
еlеonоrа, впечатляващо присъствие, което лесно се долавя и от лоша вестникарска снимка!   bouquet Знам и как се чувстваш, но това е реалността - ентусиазмът и съпричастието не са заразни...  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт