Отговори
# 240
Струва ми се, че пак завъртяхме темата в съвсем друга посока. Може би първо трябваше да определиме и категоризираме "непослушното, палаво и невъзпитано дете". Защото аз определяйки децата си као буйни нямам предвид, че псуват или се бшат нарид с другите. Става въпрос, че са по-шумни в игрите си (викат, тичат безспир, може да избутат друго детенце на пързалката и т.н.) Е, от време на време Цеци казва "бием детенцето", след което очите са ни на четири към кое детенце се е запътил  Mr. Green Но същевременно с това направиме ли забележка отива и се извинява, заявявайки "обичам те"  Joy
Моят мъж има следната максима "По-добре сега да са палави, а като пораснат да са кротки и разумни" и аз напълно го подкрепям.
Ман, ти па да не видиш нещо, че и по две!  Mr. Green Айде, да се оправят и ти да прощаваш черния хумор!  Hug
Ив аз бая се чудух дали да се хваля, че са добре, щото напоследък похваля ли се във форума, все нещо лошо се случва  Rolling Eyes
И малко снимки от нас http://manana.snimka.bg/sea/obzor-2010.513526.19411101.big

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 19:39 от manana

# 241
manana,страхотни снимки. Дечицата са прекрасни. И да оздравявате бързо!

На всички други болнички стискам палци.

Ним, надявам се да намерите най-подходящия багер за вас.

# 242
  • София
....
Ним, надявам се да намерите най-подходящия багер за вас.

Бе, да е работлив и издръжлив - то това е важно за един багер...  Whistling

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 243
  • София
Виждам всички приехте присърце моята багерска драма.  Laughing  Но детето е толкова възмутено и толкова убедено в желанието си, че мен хем ме радва тази нейна целеустременост, хем ме избива истеричен смях всеки път, когато повдигне въпроса.

Лилита, ако тролеят няма проблем да е женен за багер, аз нямам какво повече да им се меся на младите. Да й опаковам ли багажа?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Айде хубав ден на всички!

# 244
  Добро утро!Честит ден на всички именници!  Hug

# 245
Върнахме се от Гърция.
Времето беше страхотно, хотела също, а храната в изобилие.
Прекарахме 10 дни в пълно спокойствие и разходки из полуострова Касандра на Халкидики.
Много ни беше мъчно за Вики, която още е при баба си.
Хотела беше пълен с деца, на който не се чуха гласовете.
Изумена съм от възпитанието и държанието им.
За 3 дни имаше 1 семейство българи с 1 дете /Ванеса/ на която целия плаж знаеше името.

Сега обмисляме къде да водим Вики на море в БГ.

Манана, разгледах снимките, вашия хотел е много добър и подподящ за деца. Можеш ли да ми кажеш кой е и дали сте доволни.

# 246
  • София
О, Гале, добре дошла!  Hug

Върнахме се от Гърция.
Времето беше страхотно, хотела също, а храната в изобилие.
Прекарахме 10 дни в пълно спокойствие и разходки из полуострова Касандра на Халкидики.
....

Тази дестинация аз я ползвам от почти 15 години и не ми омръзва.  Wink Но и не отслабвам...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Гърците ги бива в две неща предимно: готвене и секс.   Sunglasses

# 247
   Вашите деца хленчат ли без причина?
   При нас 8 от 10 сутрини започва с хленчене (писъци) без повод,или по-скоро всичко ни се явява повод да се пищи.  Crazy
   Никакви опити да говориш,да обясняваш,да разсейваш,да успокояваш,да не обръщаш внимание  не помагат....
   Полудявам!!!  ooooh! (А какво ще става,когато дойде бебето,не ми де представя..... )

Някои казват,че всички деца правят така.
   Та ви питам вас.....наистина ли?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ГАлина,честита ви добре изкарана почивка!  Hug

# 248
Струва ми се, че пак завъртяхме темата в съвсем друга посока. Може би първо трябваше да определиме и категоризираме "непослушното, палаво и невъзпитано дете". Защото аз определяйки децата си као буйни нямам предвид, че псуват или се бшат нарид с другите. Става въпрос, че са по-шумни в игрите си (викат, тичат безспир, може да избутат друго детенце на пързалката и т.н.) Е, от време на време Цеци казва "бием детенцето", след което очите са ни на четири към кое детенце се е запътил  Mr. Green Но същевременно с това направиме ли забележка отива и се извинява, заявявайки "обичам те"  Joy
Моят мъж има следната максима "По-добре сега да са палави, а като пораснат да са кротки и разумни" и аз напълно го подкрепям.

Това имах предвид и аз ... Но както и да е  Peace
Дени гука и се усмихва !!! Но не мога да го хвана 'в крачка" да го снимам. Имам чувството, че Марти по-късно започна да се усмихва - поне снимките така показват.
Манана - страхотни снимки  Grinning
Галина, моите кръстници бяха ходили миналото лято в хотел Мирамар - Обзор. Останали очаровани от заниманията, организирани за деца /те са с 4 годишен сладур/, от обстановката и обслужването. Като гледам снимките на Манана  - това прилича на него.

Селма, мила, при нас е така - от време на време. Но се прояви след като дойде бебето - може би иска внимание по този начин. Марти не пищи - направо си реве. Опитах се да обясня, че така не се прави и като иска нещо може да каже нормално - уви. След няколко такива опита го оставям да се успокои сам и да каже какво има. И да ти кажа - спря да го прави.

# 249
  • София
Децата са различни.
Аз се радвам, че моите са такива - инати, упорити и не отстъпват на йота от намеренията си. (Към този момент това са да придобият някоя играчка или да заспят в 2 през нощта...Но с времето приоритетите им ще се сменят, както и подходът, но важното е да си запазят хъса.  Wink ) Разбира се, паднали са ми се такива деца, защото и моите разбирания са такива. Също така не толерирам боя между децата, но и не подавам тип поведение - искаш камиончето, ама ето вземи количката, за да не се карате. Ако сами не могат да се разберат взимам проблемната играчка. Но да им подменям желанията не ми харесва.  Naughty Уча ги да не бият по-малките, по-слабите и Дани да не бие момичета.  Mr. Green Но съвети от сорта - да те бият и ти да седиш не мога да дам. Ако по-голямо дете удари Дани го уча да се защитава и да удря и той. Той ми е по-свит и му е жизнено необходимо да се научи и той да отвръща. (За справка  Цеци на Манана го бие  Mr. Green). И нали е научен да не удря по-малики от него и само ми реве. Никол като малка се биеше на общи начала, но вече удря само ако някой е ударил брат й.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 250
Клемс, изгореното минава ли?

# 251
.

Лилита, ако тролеят няма проблем да е женен за багер, аз нямам какво повече да им се меся на младите. Да й опаковам ли багажа?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Късно е
Аз вече опаковах и идвам към вас Simple Smile
Младото семейство ще живее при тъщата.............свекървата е зла

# 252
  • София
.

Късно е

smile3532

Кой/кога и къде черпи, ме интересува единствено във вашия случай?...  Whistling

# 253
.

Късно е

smile3532

Кой/кога и къде черпи, ме интересува единствено във вашия случай?...  Whistling
Аз, тия дни, у вас Simple Smile))) Ако ми сложат паркета в петък верно ще черпя Simple Smile

# 254
  • София
Андж/b], минава, къде ще ходи. Боли си, там където падна кожата сега образува коричка и опъва.  Confused Абе след 2 месеца ще ставам за море, с цял бански и под чадъра.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт