Отговори
# 540
Здравейте  Hug

Цвет, ти къде си сега? Иначе за случката с падането, да ни ги пази Господ  Praynig

НимчеHug Hug Hug

Аз все още съм без деца и ми се отразява доста добре и на социален живот и на нервите. Надявам се хубаво да презаредя и като си ги взема да съм най-спокойната и мила майка  Heart Eyes Иначе Ая вчера по телефона ме пита дали още съм и майка  Joy Joy Joy Joy Явно се е затъжила миличката  Laughing

Срещу нас се наносоха с-во Горсови и за първи път видях очите на майката на Мануела....няма такава болка и тъга, да знаете...

# 541
   Тази сутрин съм с едно главоболие по-малко.Изпратих свекървата си!  Praynig newsm44
   Ле ле майко!  ooooh! Не съм очаквала,че след толкова години съвсем нормални вежливи отношения,тази жена ще се изложи така!И то какъв момент трябваше да избере,когато съм току що родила и все още не възстановила се....Възрастта й ли си казва думата?Не знам.... Thinking
   Излязох да и кажа "с богом!" само и само заради уважението към чувствата на мъжа ми.Иначе ,нямам думи какво ми е в сърцето сега и какво реално ми идеше да й кажа.  Rage

Цвета,ужасена съм от случката,която описа! #Crazy

Ноеми,Цвета,ще намеря начин да засрамя докторката!Но искам първо да оздравея!Сега имам нужда от позитив!
  Ноеми,честито ти неповръщане!И аз така не ядях в началото на тази бременност и на мен само това ми помагаше.  Laughing
  Да не би все пак да си бременна с момиче?  Wink

# 542
Стилияна,много хубав аватар!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 543
Стилияна,много хубав аватар!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря!

Какво е станало със свеки? Ако ти се разказва, де  Grinning

# 544
Какво е станало със свеки? Ако ти се разказва, де  Grinning
 Подранил старчески маразъм. Crazy Предполагам.  Thinking

# 545
Селма, при теб свеки, а при мен току-що родила Любо, майка ми беше тази със сарказма.
Много я обичам и не и се разсърдих, но ми беше адски мъчно.
За свеки плаках като си тръгваше.

Дано си подобрите отношенията, и ти и Ноеми със свекървите си. Ако искате, де  Grinning

# 546

Дано си подобрите отношенията, и ти и Ноеми със свекървите си. Ако искате, де  Grinning
  Честно казано,засега нямам никакво желание!Искам да я зачертая от живота си по някакъв начин   Thinking .

Уффф...Тръгнах да пиша малко подробносто,но ги изтрих,че направо ме хваща срам за жената.  ooooh! Tired

Думата "маразъм" дали е и българска?  newsm78

# 547
Селма, а мъжът ти наясно ли е с нейната излагация? За него ще е най-неприятно.

Думата "маразъм" дали е и българска?  newsm78

Не, чудих се какво е даже  Joy Joy Joy

# 548
И аз се чудя. Преводачът не иска да преведе думата, кара ме да я пиша на латиница  newsm78

Преведе я, маразм - крайно изтощение.

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 13:00 от Анджелина

# 549
    Значи я няма тази дума....  Rolling Eyes
    Употребява се в значение оглупяване.Старческий маразм -старческо оглупяване (или слабоумие).

Цитат
Преведе я, маразм - крайно изтощение.
    В случая,на мозъка.  Crazy

Стилияна,още не сме говорили с мъжа ми по този повод.Кулминацията (с различен род безумни постъпки и изказвания  #Silly ) беше снощи.

# 550
Ето, Селма, сега разбираш как се чувстваме всички ние, които живеем със свекървите си Mr. Green Вярно, че понякога е хубаво да има кой да ти помогне, но пък отрицателните моменти и всички наслояващи се помежду ви негативни чувства и емоции постояно взимат превес! Поне при нас е така де, не знам за останалите - има си и добри свекърви! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сериозно - не си го слагай - нали си е заминала и рядко се виждате! Най-искрено ви желая да оправите взаимоотношенията си в бъдеще!

Ноеми, как си ти? Помага ли импровизираната ти диета?

Ним, Цвета, как са децата? Чакаме отчет!

Стилияна, наистина ти е страхотен аватара!

Барби, и аз се интересувам от същия въпрос - ако някой може да сподели впечатления от българското черноморие, където е летувал и му е харесало!

Манана, къде си, загуби се нещо, как е челядта?

Много целувки на всички!

# 551
Селма, както е казала Мимоза, все пак се виждате доста рядко. Надявам се да оправите отношенията си по-нататък!

Ним, Цвета,  Hug

Ние днес отпразнувахме скромно рождения ден на Дани с баби и дядовци. Важното е, че торта и питка имаше. Той все още не ходи съвсем стабилно, но решихме да го съчетаем с повода. Пък и знае ли се кога ще се организираме пак така. Той горкия беше ужасно гладен и очите му не изпускаха питката. Наложи се да му дадем да си хапне малко, за да може спокойно да си избере предмет.  Laughing

# 552
  • София; Дружбето
Лелеееееее ooooh! Дани кога стана на годинка. Да ти е жив и здрав Hug

Аз говоря като след див купон, Габи уж е добре. Миша вчера си отвися наказана в стаята 3 часа Crossing Arms Като ходи на детска после се изживява като много голяма и не слуша нищо, което и се казва. Само опонира и прави обратното на всичко, което и кажем. Та вчера след като за 3-ти път седна на земята и ме погледна с оня козирожки поглед биде прибрана и наказана. Неам нерви вече да и пиля рога Crazy

# 553
Ехо чести пораснал малък мъж   bouquet Да е здрав и усмихнат. А ще сподеиш ли какво си избра на прощъпулката  Heart Eyes
Мимозка ние сме влезли впоредната черна серия, та не ми се пише много, много да ви занимавам и с нашите проблеми. Общо взето от болести не можем да се отървем - непрекъснато някое от трите деца е болно  Crazy
От събота сме при мама и тате и да ви кажа започвам да усещам облекчението за себе си. За първи път от много време ми се случва да се прибера, да легна на дивана и да си включа телевизора. Да има сготвена храна и кой да си играе с децата  Simple Smile (сега да не завиди някой  Stop).

# 554
  • София
Ехо, да ти е жив и здрав Дани!   bouquet

Селма, не знам какво се е случило със свеки, но съм забелязала, че когато човек рядко вижда едно дете, започва да се държи неадекватно с него. Бърза да направи всички онези неща, които си е мечтал да направи, които е смятал за задължително да направи, да каже и се получават малоумно-неадекватни ситуации.  ooooh!

Аз самата очаквам скоро да се заформи скандал между мен и свеки, защото тя иска да вземе Симона за август месец, а нейното здравословно състояние и скоростта, с която прави пристъпи, не позволява да я оставя някъде за 5 поредни дни, без да я виждам. В това отношение доверие имам единствено и само на баща й и на никой друг, защото симптомите на пристъпа лесно могат да се пренебрегнат и това може да е изключително опасно за нея...

Инак днес я пратих на градина, защото не е вдигала температура от понеделник и е свежа като краставичка. Сутринта обаче изобщо не й се ходеше, голяма сцена ми направи.

Общи условия

Активация на акаунт