Отговори
# 630
Първо му е, да.

За противоалергично сиропче изобщо не се сетих. А имаме навсякъде по едно шишенце - Ериус.

Когато направи тежката алергична реакция от Урбазона миналото лято, докторите казаха само Дексаметазон. Това при случаи, че някога се стигне отново дотам. Сега си се чудя дали да не си купиме за вкъщи дексаметазон, ей така, да си имаме.

# 631
  • София
Ина, питам те дали ужилването е първо, защото при този развой на реакцията би могло следващо ужилване да предизвика по-бурна реакция на организма. Той вече се е срещал с алергена и по-бързо ще реагира в следващ случай. Но може и да не се случи нищо. Няма абсолютно никакъв начин да знаеш това в момента. За това те съветвам да го коментирате с педиатъра и да решите какво бихте могли да имате за спешен случай. Пък дано никога не ви се наложи да го ползвате!

# 632
  Привет!  Simple Smile
  Ина@,съжалявам за вашата ситуация.....ЗА съжаление нямам никакъв опит с ужилвания,алергични реакции и т.н..,за да го споделя....
  Дано по-бързо намерите изход !

Ноеми,честита ви годишнина!Пазете всичко най-хубаво във връзката си и Господ да ви пази от всичко ненужно в нея.   bouquet Hug

Саше,Ним,благодаря ви ,че питате.....
  Бебето Юлия е добре (пу-пу!).  Heart Eyes
  Алекс е хремав,но се надявам да му мине бързо.  Rolling Eyes
  Аз нещо......За пореден път бях на лекар (по -точно лекари) с моя си проблем и сега съм разстроена и ми е гадно и нервно.Ще пиша после.....  Confused

# 633
...Пък дано никога не ви се наложи да го ползвате!

А дано.

Иначе да, права си, следващият път може да реагира веднага и по-тежко.

Писна ми, не стига другите гадости от типа на вируси и прочие, ами трябва да мисля сега и за пчели и подобни!

Иначе Симонка как е? Изтъня ли ти джоба с "новата" колежка в офиса?  Laughing

Селма, как си? Мина ли ти раната? Как е бебенцето?

# 634
Ето ви нещо смешно, да се поразсеем:Молитвата на вашата зодия

След малко ще се видя с Ивонска и Рени  Grinning

# 635

След малко ще се видя с Ивонска и Рени  Grinning
  О!Много поздрави!  Hug Hug Hug
  Ники оздравя ли?  Simple Smile

# 636
  • София
Иначе Симонка как е? Изтъня ли ти джоба с "новата" колежка в офиса?  Laughing

Тя "започва" другата седмица, днес й е последен ден на градина. Дупе да ми е яко и с одита, който ме чака, ама иначе нямаше да е весело.  Crazy Ако ме засечете да бръщолевя неадекватно по форумите, значи или сама с дете в офиса ми е дошло в повече, или тя ми е набарала профила в работно време   Laughing

# 637
Аха, Ники е добре вече Simple Smile

Видяхме се най-накрая с Ивонска, нали все се разминаваме. И с Шош, Марти и Рени. Много поздрави от тях, скоро ще се явят на хоризонта  Grinning

# 638
Привет дами  Hug
Ина,мен много ме е страх от ужилвания разни, пуууу, верно, че не стигат другите глупости, ами и за разните му летящи (и не само) насекоми трябва да мислим! Надявам се да няма следващ път и да не ви се налага да разбирате за никакви реакции!  Hug
Селма, всеки път се надявам да кажеш, че си по-добре, пък то... Как се чустваш поне, болка има ли? МИличката! Целувки на теб и дечицата!
Ноем, честита ви годишнина! Още мнооооооого, дъъъъълги години да се обичате!!!   bouquet

И малко нетрадиционни начини за работа с деца на открито  Simple Smile Щото нали все ви се отчитам (съжалявам, че няма снимки на децата, нямаме право да ги публикуваме) - http://ellenita.snimka.bg/hobby/basarbovo.522031.0.big
Невероятно е как реагират децата, поставени в извънредни ситуации и как най-големите разбойници и отворковци треперят на въжето! Цел - да се научат да вярват, да се борят, да постигат целите си!
А и разни морски - http://ellenita.snimka.bg/travel/obzor-uli-2010.520743.0.big  Simple Smile

# 639
  • София, Лагера
Норчеее, ааах морееето!  Heart Eyes Party Искам и аз! Вече броя дните до нашето море!  Sunglasses

Ние този уикенд (както никога) си останахме в Сф  Outta Joint Утре майка ми има РД и ще ходим на вилата при нея, та затова. Което не го прави по-приятно, разбира се. Сега ще търся забавления сред бетон и автомобили. 
Хайде приятен ден на всички!!!  Hug

# 640
    Никой ли не ми иска саксийките?  Thinking

Елеонора,прекрасни сте!  Hug

# 641
  • София
еlеonоrа , чудесни сте! Малката ти е като сестричка! Laughing

# 642
Селма, всеки път се надявам да кажеш, че си по-добре, пък то... Как се чустваш поне, болка има ли? МИличката! Целувки на теб и дечицата!

Мерси,Ели!  Heart Eyes
    Реално съм по-добре.Нямам болки.
    Лекарите се затвърдиха в мнението,че ми трябва пластическа операция.Обаче никой не бърза да я прави.
    В болницата,където раждах,предлагат да ми я направят най-рано след няколко месеца и само при условие,че не кърмя,за да мога да стоя в болницата 7 дни.  Crazy Ясно е,че не мога да го приема най-малко по 2 причини :кърмене и чакане.
    В момента търся други варианти за решаване на проблема .
    Стискайте палци!   Hug

# 643
Селма, простооооооооооооо  ooooh! ooooh! ooooh! Е бива ли!!!! Бива ли такива нескопосници да се подвизават по болниците!!!!!! Направо се разтреперих, не мога да си представя ти как приемаш фактите!!! Пълен абсурд е това, което ти се е случило! Пластична операция, Боже, Божееее!!! Прегръщам те много!

П.С. Благодаря ви за милите коментари  Blush

# 644
  Ели, "нескопосниците" изобщо не се чувстват виновни,смятат,че инфекциониране на една епизиотомия (плюс последствията) е нещо съвсем нормално!  #Cussing out
   Вчера се видях с лекарката,която ми направи всичко.Изобщо не беше смутена,когато разбра за случилото се.Набързо с ведър тон ми описа,как точно трябва да ми се направи пластиката,къде и за колко време. Много се учуди,че имам намерение да кърмя толкова дълго (повече от цееееели няколко месеца  Mr. Green). И толкоз!   33uu

Да са ни живи и здрави децата!А ние рано или късно ще се оправим ( надявам се,де  Rolling Eyes ).

Общи условия

Активация на акаунт