Отговори
# 570
  • София; Дружбето
Ноеми, гледната точка на мъжете за децата е различна от нашата. Не я разбирам, не че искам Crazy Аз се радвам,че всеки е далече и децата не я знаят и не са свикнали с нея Mr. Green Се така да е. Майка ми  слуша и изпълнява, за всичко, в което не е сигурна, звъни да ме пита. Тя ме е гледала сама, без някой да и помага и е оценила колко хубаво е това именно от точката, която изтъкна Клеми и се старае да не натрапва мнение
Габи е добрем, Миша и тя вчера една златн, златна Laughing Довиждане на лелите казва, играе си с децата. Мамо, моля те, купи ми сладолед. Явно наказанието е имало някаква файда Thinking Да видим сега до кога.
Ман, айде излизайте вече от тия фази бе. То вашето преди напето почна и се не се свършва ooooh!

# 571
Здравейте  Hug
Влизам набързо да се похваля, че вече имаме нов апартамент, този за който се борихме повече от година  Crazy Супер съм шастлива  Heart Eyes

За децата - и аз съм на мение, че децата са си само наши и който иска да им се радва трябва да се съобразява с това, което ние смятаме за правилно  Laughing Но аз никога не съм се славила с дипломатичност. Свеки няма да я обикна, нито тя мен, но засега няма страшни ситуации  Whistling

Манана, Анджи как са децата?

# 572
  • София
Сту, честито!  Simple Smile  Кога ще го полеем?  Mr. Green Ще се местите ли или сега ви предстои ремонт?

# 573
Сту, честито!  Simple Smile  Кога ще го полеем?  Mr. Green Ще се местите ли или сега ви предстои ремонт?

Ми то никой не е живял там, даже и контакти няма  Crazy Crazy Crazy Надявам се за 2-3 месеца да влезем  Praynig Praynig Praynig

# 574
 Стилияна,голяяяяямо честито! Hug Hug Hug
 Много щастие,здраве и любов в новото ви жилище!   bouquet   Party

Успех с ремонта!  Wink Peace

# 575
Честито!!! Много любов и разбирателство в новото жилище!!!  Hug

# 576
  • София
Сту,честито  bouquet

# 577
  • София
... и да го сефтосате на свещи, преди да сложите контактите!

Mr. Green

# 578

Mr. Green

И никой да не ми пожелава трето  Mr. Green

# 579
  • София; Дружбето

Mr. Green

И никой да не ми пожелава трето  Mr. Green
няма, направо четвърто Mr. Green

# 580
Момичета, влизам набързо да ви кажа, че Любака е по-добре днес. По обед имаше лека Т, но щом започна да си пее, значи оздравява.

Hug Hug Hug

# 581
Мила ми Ехо, да ви забрави злото, забравих го Дани - да ви е жив и здрав, много да ви слуша и радва!

Селма, Ним - това все едно аз съм го писала! Свекърва ми постоянно се държи така, все едно Виктория си е нейна, и да има как аз да не съществувам, за да може само тя да я гледа! И дори галено й вика "мамо", което мен ме вбесява! Каквото и да казвам, каквото и да правя, няма никакъв ефект - нон-стоп сме скарани и сега сме на фаза само да си мълчим. Просто е ужасно........ Колкото до мъжът ми, ситуацията е точно такава, каквато Ноеми описа - той си знае, че всички ние сме "едно голямо, щастливо семейство", на което главните членове са майка му и баща му, и, искам или не, аз трябва да се съобразявам с тях. А и живея в къщата им. Просто не ми се разправя. Другият вариант е да живеем в неперкъснати скандали, но и това не помага - тряскат се врати, вървим и се разминаваме по коридорите мълчейки и с наведени глави, така че и това не е работа. И ми остана само да се примирявам (поне с по-дребните неща). Оправия няма. И не ми казвайте сега да разговарям - уверявам ви, с разговори нищо не става - разговарям, обяснявам, дава примери, обосновки и факти - файда - йок! Както каза Ноеми - казва свекърва ми "Добре" и си прави каквото си знае! Така че аз хиляди пъти съм казвала, както Клеми сподели - по-добре да се изгърбвам сама, ама да си гледам детето така, както искам и по моите правила!
Съжалявам, отплеснах се, ама това ми е много болна тема!

Ноеми, радвам се, че импровизираната ти диета действа! Съжалявам обаче да чуя, че днес си прекарала вкъщи! Защо, какво стана, зле ли се чувстваше днес? Или след тазнощния плач......... Толкова ли е лошо положението, или просто хормоните ти играят лоша шега?

Мила ми Мананке, съжалявам и за вас да чуя, че сте болни! Искрено стискам палци на всички болнички (Цецо, Весони, Любо и сие да оздравяват бързо!)

# 582
Благодаря за милите пожелания, момичета!  Heart Eyes

Голяма съм патица! Наистина съм забравила да напиша какво си избра Дани. Хареса си моето портмоне с арите, моливите на сестра си за рисуване и една линия за чертане. Всеки си изтълкува нещата различно. Най-много ми допадна обяснението, че ще стане архитект.  bowuu

Стилияна, голямо честито! Новият ви дом да е пълен с уют и разбирателство!   bouquet

Манана, стискам палци скоро да сте здрави всички!  Praynig

Селма, Ним, Ноеми, Мимоза, разбирам ви прекрасно. Силни прегръдки от мен!  Hug

Анджи, дано бързо отминава болестта! Сега като Любо е по-добре ще спирате ли АБ или след като е започнат, трябва да се пие до край?

Децата започват да се разболяват. Дани вече е с хрема. Пламена се оплакваше, че я боли гърлото. Ще ги видим на сутринта как ще са. Надявам се само с това да се разминат.

# 583
  • София
Леле мацки като ви чета за тези свекърви лошо ми става. Мимозе а за теб не знам какво да кажа, като те чета душата ми се свива. Как се живее така незнам Tired. Аз на твое място просто нямаше да издържа. Затова и живея на квартира, а имаме голям празен апартамент в който от време на време се прибират свекъра и свекървата,които работят в чужбина. Скъпо удоволствие излиза но ми е мирна главата, че аз както не мога да си мълча ще е война. Моята свекърва се прибира от Италия веднъж в годината за 20 дни,през което време задължително се разболява от "смяната на климата" а през останалото време е подвластна на максимата "Който има деца да си ги гледа". И понеже се виждаме по един в път годината и двете търсим златната среда в отношенията ни и се разбираме чудесно. Та така до следващата година.
Анджи да се оправя вече Любо Praynig

# 584

Анджи, дано бързо отминава болестта! Сега като Любо е по-добре ще спирате ли АБ или след като е започнат, трябва да се пие до край?

Пие го. Той е за кашлицата и до понеделник ще го пие. Днес изглежда ОК Simple Smile
Благодаря ви!
Ние също сме далече от всички роднини и вероятно затова се разбираме  Laughing Обаче няма и младоженски уикенди при това положение  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт