Нестандартен начин за обезкосмяване

• 28 017
  • 102
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Момичета,кажете вече имате ли някакъв ефект от ензимите?

# 76
Здравейте момичета.Изчетох всички коментари но имам няколко въпроса.Мога ли да се мажа с това нещо след процедула с лазер?Колко време се стои намазан?Може ли да се мажеш там  където има мъхчета и трябва ли да се махнат преди това?Някой пробвал ли на мустачки и изобщо някъде по лицето?Много ще съм благодарна ако някои може да ми отговори.

# 77
Здравейте, момичета, как върви обезкосмяването с папая? Аз от няколко седмици правя тази процедура, но за резултати маи е рано, да се говори. Ксантовата гума я поръчах, но не я ползвам, защото много лигаво ми става с нея. Правя следното, малко екстракт от папая(половин чаена лъжичка), скукваме едно хапченце витамин Ц, малко гораща вода, разбърквам и след това добавям бебешко олио, за да е лесно за мазане и се получава добре. Надявам се скоро да има резултат. Споделяйте вашия опит и резултати. Успех! Simple Smile

# 78
Аз скоро не съм се клепала, тия дни смятам да да възобновя опитите  Simple Smile
Сега като се погледнах, на места не са ми поникнали  Grinning Това е добре, но не мога да кажа категорично, че това е в резултат на маската. Първо защото съм я правила 5-6 пъти, второ защото може да са във фаза на покой.
Доволна съм от ксантовата гума. В началото правих маската без нея и ми беше неудобна за нанасяне. Трябва обаче да се уцели точното количество, защото консистенцията става или много лигава или прекалено гъста.

# 79
аз искам да попитам това става ли за мъхчета по лицето  newsm78
на 17 съм, руса съм и имам мъхчета по лицето  Embarassed дали  мога да ги махна с този папаин
Къде в България мога да си го купя ? Каква му е цената ? Ако иамет някакъв телефин или адрес на аптека където да го има кажете
Благодаря предварително  Hug txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 80
Маската се прилага след епилация. Сигурна ли си, че искаш да си епилираш мъхчето?  Mr. Green
Ако не се забелязва по-добре не се занимавай.

# 81
Темата е доста замряла, а изглежда е нещо интересно. Виждам, че някои са пробвали метода. Доволни ли са? Какви са резултатите?

# 82
  • в 1001-та нощ
до колкото разбирам се прави всеки път - след епилация  newsm78

колко често се епилирате  newsm78

# 83
  • София
до колкото разбирам се прави всеки път - след епилация  newsm78

колко често се епилирате  newsm78

Аз лично все по-рядко.
Спрях да слагам сместта, докато бях бременна и сега възобновявам мазането. При мен има добри резултати имам големи зони без косъмчета.

# 84
Здравейте! Реших и аз да пробвам този метод довечера. Само да ви питам, вие как го нанасяте това чудо? Щото идеята за "стар рол-он" ми звучи леко абстрактно... newsm78

# 85
  • Бургас
Здравейте! Реших и аз да пробвам този метод довечера. Само да ви питам, вие как го нанасяте това чудо? Щото идеята за "стар рол-он" ми звучи леко абстрактно... newsm78
Защо абстрактно  newsm78
Аз гонанасям точно така-ползвам стара опаковка от рол-он на ФА.Много е удобно!

# 86
  • Варна
Здравейте,Случайно попаднах на тази темичка,за което много се радвам,Дали ще е удобно да Ви помоля за малко подробности относно рецептата и какви продукти трябва да се купят,защото при мене нито един от сайтовете ,които са публикувани ,като информация не ми се отваря,А за папаин чувам за пръв път,Затова ако няма да Ви затрудни да ми обясни някой ,Благодаря ,

# 87
В момента има проблем с отварянето на въпросния сайт. Опитай малко по-късно.

Как нанасяте с рол он, след като сместа не е гладка на на бучици от папаята?

# 88
  • София
Здравейте,Случайно попаднах на тази темичка,за което много се радвам,Дали ще е удобно да Ви помоля за малко подробности относно рецептата и какви продукти трябва да се купят,защото при мене нито един от сайтовете ,които са публикувани ,като информация не ми се отваря,А за папаин чувам за пръв път,Затова ако няма да Ви затрудни да ми обясни някой ,Благодаря ,

Рецептата е следната:
2гр. папин на прах се смесва с ампула витамин С и 100мл. топла вода.
С тази смес след епилация се намазват краката и се оставя да действа през нощта.
Ако имате налични може да добавите и:

бромелаин (счукан).
Protein Digest.
Добавя се ксантанова гума (е, може и без нея)

Готовият разтвор се сипва в празен roll on флакон за използване.
Готовият разтвор се съхранява при стайна температура, грижливо надписан.

Аз си купувам продуктите от тук

# 89
  • Варна
Lukasa & Te   Много благодаря за тази информация,  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт