Лятото дойде, а ЯНУАРЧЕ като гъбка расте! - 8

• 28 195
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Привет и от нас  Hug
Тук от сутринта вали и е много сдухано време. Иван си спи малко в леглого, а батко му гледа детско. Аз си седя през компа и си пия кафе  Blush Голямо блаженство
Иван няма проблем с яденето. Хапва си с голям апетита, за разлика от Али. Вече яде количество колкото от малките пюрета на Хип. Не зная дали е много. Това количество достигна на 5-я ден и честно казано и повече може ,но ми се струва много. Следобяд му правя по 2-3 лъжичи каша и нея изяжда
Да ви кажа откакто го захраних  нощем спря да се буди. Може и да му е дошло времето, а да не е само от храната, но просто съвпадна периода. Това и много не ме радва че така няма да суче нощем и се опасявам да не ми намалее кърмата  Laughing Ще видим засега цедя 2 пъти на ден за баткото, че и той иска  Heart Eyes

Да ви питам нещо: знаете ли че тиквата сле март месец е отровна. Имам една тиква от есента, държахме я в мазето и все не намирах време да я сваря и консервирам и сега това правя, но баба ми каза че била отровна. АЗ не намерих такова инфо никъде, а и тиквата си изглежда нормално newsm78

Герганче честит изпит  Hug Третия път ще си имам съфорумка в родилното като отида  Grinning

Аз вчера купих 2-3 пюренца и видях че има на Гербер ябълк ас овес- малко бурканче. Реших с това да вкарвам глутена по- нататък
Хайде отива да почета назад  Hug

# 211
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет муцунки!

Хубаво е като се измрънка човек!  Hug Стана ми по-добре като видях, че не съм единствената "истеричка" тук!  hahaha hahaha hahaha
Всъщност лудостта ми мина след един следобед в Борисовата градина и 3 часа сън от страна на Марина!  Whistling А вечерта - О, чудо! - сложих Марина в леглото, пуснах и пееща нощна лампа и тя заспа  newsm78... сама! Ще пробвам и на обяд!  Praynig

Герганче, браво беее! Че и щестица! Май втория път ще раждаме при тебе!  Hug

Минана, много кофти, че трябва да се връщаш на работа, но съм сигурна, че ще се справите всички!   bouquet Hug

Тия снимки хич няма да ги гледам  Crossing Arms!

Зузу - страхотни сте! И аз смях с вас!  Crazy

Ние пък запецнахме със захранването! Марина вече не иска да яде пюрета и то по-скоро заради храненето с лъжичка, отколкото заради вкуса на храната. Не знам и аз де. Но мисля да направя малка почивка и пак да пробвам!  Thinking

Желая ви хубава неделя, макар да е дъждовна!

# 212
Добър ден!Чета, че пишете за кашите на Ганчев, не купувайте, вътре са със сухо мляко/точно тези от кофичките де/.Аз купих два -три пъти от тях, Стефа ги ядеше с голям мерак, но се отказах от тях именно, заради сухото мляко.От пюретата на Овко, вземам само тиква и от плодовите.Не са лоши, но зеленчуковите им са много гъсти.От Хипп купувам само моркови и тиква.С овес не ли е рано да се дават пюрета?Приятен ден на всички.

# 213
Хах не се редете на опашка за мен, че си обърнах билета и си го смених за такъв дето го знам  Mr. Green

Арвен
ако идваш към Враца в Мечо Пух Гербер са на 0.95 плодовите и към 1.20 зеленчука  Wink

# 214
Ами мисля да идвам през седмицата- тук от борсата си ги взех по 1, 30/ зеленчук/. Мерси  Hug

Гита глутенът разбира се, се въвежда по- късно. Просто споделих как реших да го захраня с глутен  Peace

# 215
Ох, не знам още кой беше взел от оная промоция на бодита в Кауфланд  Mr. Green ама те толкова универсален размер, че може и до първи клас да ни изкарат  Mr. Green  Laughing  Mr. Green

# 216
Олемале, аз ги имам тези бодита от промоцията, наистина е така Wink Несменяеми са, беба непрекъснато расте, а те все така са й тамън Grinning Колко други бодита прибрах в чували, а тези си ги носим. Ослушвам се за друга такава промоция аз! smile3508
Вчера бяхме и ние в Карфур, да не останем по-назад Whistling Купих на Гербер плодови пюрета на промоция, а от Мothercare й взех панталончета. И себе си обзаведох с 2 дрешки, че положението откъм дрехи е много зле. Беба беше във вихъра си, усмихваше се на всеки срещнат, на нея й дай да е сред хора, веднага цъфва в усмивки. Съответно направихме и беля - седнахме да хапнем, тя в количката не ще, наложи се да я взема на коленете си и счупихме една чаша та аз отгоре до долу бях залята с кока кола. Но иначе си изкарахме добре.
Малко телеграфно, но нямам много време. А казват, че неделята бил ден за почивки Tired

# 217
Ето малко снимки от нас. Последната е от партито на каката.
http://january2010.snimka.bg/baby/antoniya-na-renxy.465999.19390382

# 218
Мацки докога е промоцията в Корфур на пюретата Гербер? newsm78

# 219
Здравейте, майчета Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ние вчера направихме голяма разходка, а днес таткото ме остави да поспя до 13ч  Crazy Embarassed, а пък те с Вики ходиха на кафе, баткото крещеше в неговата стая, но това въобще не ми попречи, та сега пия кафе, абе много обичам да спя  Flutter, какво да правя  Blush
Герганче, браво на теб и честита ви месечинка  bouquet
Обичанка, не знам и аз докога е промоцията, но и ние се възползвахме, нека някоя мама, ако знае да каже Peace
Днес дадох на Вики картоф с тиквичка и 5-6 л броколи, че от вчера въвеждам и тях, еми не ги обича тия тиквички и това е, наложи се да отворя ранни моркови с картофи, които обожава, та ги смесих с половин бурканче и тогава що годе хапна, абе обича оранжавите пюрета моето момиче, а зеленчуковата супичка на Гербер, картоф, морков и магданоз, й е любима Heart Eyes Другото, което мисля е, че след като си изяде пюрето отказва да пие мляко, днес й сложих 30мл мляко в пюрето, та така хапна, но пък когато пюрето е рядко как да процеедирам newsm78
Според вас кога мога да въвеждам към кашата и плодовите пюрета, ще слагам по 2-3 л., такава ми е идеята, но все още не сме достигнали нужното количество каша, в момента яде по 50мл  и после мляко, вчера не й давах, реших да направим почивка, но днес отново ще й давам, иначе кашата я харесва Heart Eyes
Това е засега, хубава неделя ви желая Hug

# 220
  • София - Дианабад
Привет!  Hug

Вчера писах, писах, ама като съм забравила да натисна бутона за публикуване  ooooh!, чак сега видях.

Герганчето, честито за изпита - все така с лекота да ги взимаш   bouquet!
renxy, да ти е жива и здрава принцеската, винаги да те радва и да има много късмет   bouquet! А снимките са страхотни  Heart Eyes!

obi4anka, брошурата на Карфур е до 30.06., може би до тази дата е и промоцията на пюретата.

И ние ходихме до Карфур в петък, понапазарувах пюрета, съвсем навреме ни дойде тази промоция  Peace. Първите дни ще правя аз пюре от картофки де, но после ще ги смесвам, когато ни се увеличи дажбата    Wink.  Бодита от този магазин не съм купувала, но имам подарени подобни и наистина са много практични, не се налага да се сменяват всеки месец  Peace.

Иначе нашите мерки са 6,160 и 61 см, никак не сме от едрите бебчета, но и така сме си добре. Като погледнах в записките на каките, били са на същото положение на тези месеци, а сега са от най-мъничките в групите. И аз си спомням, че бях от последните в детската, сега съм 160 см - смятам го за нормален среден ръст  newsm78. То да сме живи и здрави всички, това е най-важното  Praynig! За усмивките към непознати сме на двата полюса - или ревем, или се смеем с глас и гукаме.

Хайде най-накрая да се оправя това гадно време, че аз не издържам вкъщи, пък какво остава за децата.

Hug

# 221
Днес ходих с Миши в Марсел, за да купим за утре  подарък за Дани и Явор, че си идват от лагера. Не мога да ви опиша какво направи Миши  ooooh! Имах чувството, че ще го изтърва, то беше ритане, ритане...., удряше ме силно с ръчички по рамото и така въздишаше, като голям човек.... Като излизахме от магазина се разрева  Wink между другото в магазина го сложих в проходилка и на някакво конче люлка и на люлка за стая..... За проходилката ми се стори, че вече може, нали той трябва заради крачетата да е в проходилка, ама ще изчакам още малко, на люлката беше много доволен, но е 260 лв., струват ми се доста..... Купих му топчица с Мечо Пух и той много си я гушка Heart Eyes

Да се похваля каква работна булка съм - сега правя сладко от кайсии  Mr. Green.........

# 222
Някой знае ли какво ще се случи с отпуските ни при условие, че сме в майчинство и няма как да ги изчистим до края на 2010 г.?!

# 223
Добър вечер!Аз съм взела пюре за захранване на Гербер -броколи и ще видя дали ще й хареса на госпожицата, вече захраних и с плодово пюре, давам й около 60-70 грама с второто ядене за деня и дохранвам с ам.И пак ще се повторя супичките на Гербер са много хубави, Стефа днес омете почти цялото бурканче.И аз не давам каша всеки ден, някой път прескачам.Лека вечер.

# 224
Някой знае ли какво ще се случи с отпуските ни при условие, че сме в майчинство и няма как да ги изчистим до края на 2010 г.?!

Ще си ги вземем като свърши майчинство. За нас не се отнася това  Peace

Общи условия

Активация на акаунт