Тук от сутринта вали и е много сдухано време. Иван си спи малко в леглого, а батко му гледа детско. Аз си седя през компа и си пия кафе
Голямо блаженствоИван няма проблем с яденето. Хапва си с голям апетита, за разлика от Али. Вече яде количество колкото от малките пюрета на Хип. Не зная дали е много. Това количество достигна на 5-я ден и честно казано и повече може ,но ми се струва много. Следобяд му правя по 2-3 лъжичи каша и нея изяжда
Да ви кажа откакто го захраних нощем спря да се буди. Може и да му е дошло времето, а да не е само от храната, но просто съвпадна периода. Това и много не ме радва че така няма да суче нощем и се опасявам да не ми намалее кърмата

Да ви питам нещо: знаете ли че тиквата сле март месец е отровна. Имам една тиква от есента, държахме я в мазето и все не намирах време да я сваря и консервирам и сега това правя, но баба ми каза че била отровна. АЗ не намерих такова инфо никъде, а и тиквата си изглежда нормално

Герганче честит изпит
Третия път ще си имам съфорумка в родилното като отида 
Аз вчера купих 2-3 пюренца и видях че има на Гербер ябълк ас овес- малко бурканче. Реших с това да вкарвам глутена по- нататък
Хайде отива да почета назад

А вечерта - О, чудо! - сложих Марина в леглото, пуснах и пееща нощна лампа и тя заспа 
!

, какво да правя
, чак сега видях.