Много ни е любима
Е давам само да си опита от нашата и тя я муца, но ми се струва, че си тегли и сокче от нея
Много и харесва
Казах и на педито вчера, че и давам да си опита и тя каза, че няма проблем 

И е станала 68,5 см (в 2 см е порастнала). Това за 5 седмици... Сутринта като яде и решихме да повисим над едно легенче в банята да се изпишка. После на дъската за повиване седя изветсно време - без резултат. И сложихме колекторчето. И - пак без резултат! Отиваме при лекарката и бебка пишкала много, но всичкото от вън?! Как е станало незнам... Та утре пак. Взеха й кръв (беше ужасно!) биха й противохепатитната - много плака! Милата така се измъчи днес! А нали трябваше и да не е яла поне 2 часа, а тя яде в 6 без 20 ситринта и после й се доспа по едно време ужасно и неиска биба, неиска слинг - иска си цицата и това е! И за да не й давам пак да яде - хайде с количката на разходка в 7 сутринта. То било много хубаво! Даная само кат осе оказа на прохладно в количката и веднага заспа! Стига на мама да не й се спи толкова ще е чудесно сутрин рано да се разхождаме 

Благодаря
Така пише на опаковката, а и ние като ги използваме повече страват едни побелели гадни такива, като изхабени стоят

Звучиш ми мн търпелива и любяща, даваш кураж и на други с нервнички бебета, да знаеш
То ясно, че те мъниците и от нашите притеснения попиват, в допълнение към своя си темперамент, ама като са ни първи и искаме да им дадем най-доброто си е направо затворен кръг
Успех със захранването на Даная, аз като не съм почнала, не мога да дам идеи...

/ ще видим
/
Вярно, че на тази урина не се пуска МБ и чак да е строго стерилна не се търси, но все пак памука е допълнителен начин за замърсяване на пробата.Препоръчани теми