Кристинче,мерси за полезните упражнения-много хубаво ги обясняваш-ще следя всичко,което казваш

Лека нощ на всички,отивам да положа тленни останки

запознанството ни беше съпроводено със спор за ''Френската революция"
и бутилка Джак), ама баща ми каза, че ако искам да масажирам бабички да застана на улицата и да го правя, също ми каза, че ако искам да копая с кирки и лопати да ходя на село 
особено на мъжа ми!Милия хич не понася да не му говоря, в такива момети е готов на всичко 

.
!
!
!
!
, просто и аз като някои други дами подпомагам мойте хора на работа с някой друг час работа от вкъщи, та покрай бебето и служебните щуротии ми остава малко време за вас.
. Да ми е жива и здрава малката шушулка, че още ми е свито сърцето и треперя над нея. Гледам да не прекалявам, но пусто да опустее, колкото грешки съм допуснала досега с нея, все са били от прекалена загриженост.

. Много обича да се занимава с играчките си. Държи ги, разглежда ги детайно и като гледам много бързо напредва с фината моторика. Обръща се рядко, не му е много любимо. Най-харесваната поза е гушнат с гръб към мен и така може да изкара часове без да каже гък без значение дали сме седнали или се разхождаме
. и като е в тази позиция се набира напред като прави коремни преси
.
. Приятно! Мен много ме зарежда тази ми пуста страст
Ще правя чийзкейк и едни гювечета ще завъртя. Вече минах с прахосмукачката и парцала, подстригах кучката (вече я мразя