Все по-топло става ден след ден, ФЕВРУАРЧЕТО ще прави вече морски тен (12)

• 28 505
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
все нямам време да ви прочета  Whistling
Кристинче,мерси за полезните упражнения-много хубаво ги обясняваш-ще следя всичко,което казваш  Party
Лека нощ на всички,отивам да положа тленни останки  Crazy

# 376
И според рехабилитаторката, при която водя Калоян, няма проблем детето да се слага в проходилка, просто зависи от опората му.Относно прохождането...хубаво е да се ползва, но просто трябва да се улучи моментът когато да се махне, смисъл малко преди да проходи детето трябва да се скрие, че иначе децата нямат стимул да се отпуснат сами Naughty
Има голяма разлика относно сядането при момчетата и сядането при момичетата, хубаво е с момите да изчакате малко-след 6-тия месец.Това е така, защотото момите ще раждат някои ден и ако се слагат по-рано да седят нещо става с таза и после по време на бременност и раждане е възможно да има проблеми!

Когато кандидатствах в университета, много исках да уча кинезотерапи (за това така ме вълнуват упражненията) или археология (историята е моята страст, както и на мъжа ми Simple Smile запознанството ни беше съпроводено със спор за ''Френската революция" hahaha и бутилка Джак), ама баща ми каза, че ако искам да масажирам бабички да застана на улицата и да го правя, също ми каза, че ако искам да копая с кирки и лопати да ходя на село Crazy
Тази година завърших Публична администрация, а другата година ще карам магистър право-еми искам да ви кажа, че и двете съм ги учила просто така...без грам да ме вълнуват тези неща!Живи и здрави след години ще оставя Калоян само да прецени какво да учи, а не като мен...

Аз не съм злопаметна, но обичам да се сърдя 'продължително'  Crazy особено на мъжа ми!Милия хич не понася да не му говоря, в такива момети е готов на всичко Money

Айде лекаа нощ, стига съм писала глупости  Hug

# 377
Леле сто неща прочетох и щях да се изкажа по всичките, но докато стигна до края да ви чета забравих какво щях да пиша.. Close
Честито на Танчето за парите!
Яничка, не се ядосвай за свекървата, ще кажеш тук каквото има и дружно ще я оплюем всички и ще ти мине! Grinning
Кристинче, много хубави упражнения си написала, ще ти извадя последните писания, ще ги копирам и ще ги систематизирам, направо са си за отбелязване в началото на темата.
Иначе добре си направила, че си учила ПА, наистина археологията и кинезитерапията са по-така.. Я кажи, правото само магистратура след ПА-то ли ще го пишеш? Защото се чудя дали може така? Мислех, че не може.
Тук ще се отвори много дълга тема за това какъв път да поеме един човек. Аз чак на 30 години разбрах какво ме влече и сега това уча. Но има и много други неща, които обичам да правя, но съжаление те не носят пари.. А е добре човек, когато прави нещо да го прави с любов. Резултата е несравним. На всички пожелавам с каквото и да се занимавате - да ви доставя удоволстие да го правите и да имате възможност да го правите с любов. Тогава човек е щастив, иначе просто се насилва, защото е принуден от обстоятелствата.

Ефи  Hug.
Браво на Албенка за добрите мерки! Още една идея за взимане на пиш. Веднага след сън я събличаш, слагаш контейнерчето между краката и чакаш. Няма да се наложи да чакаш много, всички деца пишкат след като се събудят от сън, ако се забави отиваш до чешмата и пускаш вода. Звука на течаща водя също ги стимулира.
Митко кашля нещо.. Няма нито температура, нито сополи, само кашлица. И то си кашля като възрастен човек.. Мисля че скоро ще започне да отхрачва.
За злопаметността - и аз съм злопаметна.
Да е отчета и с килата - вече съм 56. Май на седмица си свалям по 1кг без да се напъвам. Почнах да ям банички, закуски, и т.н. въглехидрати. Харесвам се така, влизам си във всички дрехи, само че някой са ми впити и то доста, грозно е, не стават за носене така. Мисля още 2, най-много 3 кг да сваля и то да си взема фет бърнъра, да тренирам за маса и фета да топи само от обиколките мазнините, но като кила да не свалям.

Сигурно съм пропуснала нещо.. но .... склерозата още не ме е оставила.

# 378
ДУ  Flutter !

Кристинче и на мен ми харесва Археологията като наука, струва ми се много интересно ! На съпругът също ! Много съм далеч от това като образование обаче , с  тази разлика, че ми харесваше това което уча ! Когато приключа с майчинството, с радост бих се отдала на професията си  Grinning !
Завърших си висшето образование преди 100 години обаче, все си мисля , че вече хич не ме бива  Mr. Green , ама ще се оправям някак !

Стас, до сега не се е обръщал, върти дупе насам - натам, премята ръце и крака, но не съм видяла резултати!  Ще я пробваме тая гимнастика , интересно изглежда  !
Проходилка не съм ползвала с Рая , със Стас също няма да ползвам ! Евентуално бънджи гащи, но в момента не са в мен, а и не съм се засилила да си искам ! Те са от модела за монтиране на врата, а ми се струва , че на нашите врати няма да станат  Rolling Eyes !
За сега редуваме активната гимнастика, шезлонга, кошарата , около 4- 5 часа разходка с количката, и той деня минал  Wink !
Столчето за хранене има три  положения на облегалката, последното доста легнало  , но и то не е в мен, така че и него няма да го пробваме скоро  Laughing ! Твърдо ще захранвам след 6 навършени месеца ! Значи към края на лятото ...

Бръм, тенкс за кафето ! Браво за волята и свалените килограми !
Ел, мернах нейде , че си започнала да сваляш без усилия , честито  Flutter !

Ефи, бързо да се оправят децата ! Тази лека форма на рахит как се диагностицира ?

# 379
ДУ!
Много благодаря за идеите, определено ще ги ползвам  Hug

# 380
Добро ви утро, дами!

Първо "красотичката", а после ще пиша:

Вал ми е един от любимите актьори и ми е слабост с визията си от The Doors  Embarassed

# 381
Много имам да наваксвам и за това ще се вмъкна само по диагонала...
S.newa, не съм се изпарила  Grinning, просто и аз като някои други дами подпомагам мойте хора на работа с някой друг час работа от вкъщи, та покрай бебето и служебните щуротии ми остава малко време за вас.
Ника, вчерашният преглед беше само за оценка на моето състояние. Тя моята е дълга одисея, но в сбита форма преди да забременея (около година преди това) претърпях гинекологична операция и благодарение на нея можах да износя бременността си. Та и за това раждането беше със секцио. На този преглед констатацията е, че съм се възстановила много добре след секциото. Е, имам си разни възли, които трябва да се наблюдават, но вече не се вторачвам в тях, защото мисията ми "Сдобиване с рожба" е изпълнена. Отне ми 10 години, но резултатът е повече от удовлетворителен  Simple Smile. Да ми е жива и здрава малката шушулка, че още ми е свито сърцето и треперя над нея. Гледам да не прекалявам, но пусто да опустее, колкото грешки съм допуснала досега с нея, все са били от прекалена загриженост.
Хубави упражнения е записала kristinchetto. И аз ще ги прилагам! До сега правих разни други, които донякъде са подобни, но явно са от по-стара школа. Все пак съм ги взела от една руска медицинска енциклопедия, дето я имам от време-оно...
С пожелания за приятен завършек на седмицата:

До скоро!

# 382
Ду!

Хич няма да ви коментирам... Whistling  Crazy Laughing

Един приятел казваше: " Аз не съм злопаметен, а отмъстителен - отмъщавам си, забравям, после пак си отмъщавам и така..."  Mr. Green Twisted Evil

# 383
Вал ми е един от любимите актьори и ми е слабост с визията си от The Doors  Embarassed
newsm10

# 384
Добро утро!

Velv, Ника, викторита,  добрите пожелания от вчера свършиха работа. Днес денят е прекрасен - спахме цяла нощ! Сега мисля да се хвърля на лов за дрешки на бубката. Хубав ден!
После ще мина да се похваля кво съм изловувала  Laughing

# 385
Бръм, аз ги уча и двете паралелно.Тази година завърших ПА- семестриално, а Правото-другата година съм 5-ти курс.Искам, не искам излизам с магистърска степен, при него са заедо с бакалавъра.Ако искаш ще се разровя в къщи, какво можеш да запишеш.Ти къде учиш?

# 386
ДУ и от мен!  Heart Eyes

Ефи, бързо оздравяване на двете ти сладурчета!
Бръм, браво за свалените килограми! Все така! Да му минава бързо кашлицата на Митко!

Аз съм много доволна от образованието си, много ми харесва, но за жалост няма как да работя по професията си. Но пък наученото го използвам в сегашната си работа, което е страхотно все пак. Работя и с двата езика, които владея и съм много щастлива от факта.

Днес ще отидем да купим столче за хранене и от утре ще захранвам Йони по мъничко без да бързам. Така решихме с педи на последната консултация.

Йони ползва с голям кеф активната гимнастика, люлката, неговото и нашето легло за игра  Grinning. Много обича да се занимава с играчките си. Държи ги, разглежда ги детайно и като гледам много бързо напредва с фината моторика. Обръща се рядко, не му е много любимо. Най-харесваната поза е гушнат с гръб към мен и така може да изкара часове без да каже гък без значение дали сме седнали или се разхождаме Wink. и като е в тази позиция се набира напред като прави коремни преси  Laughing. Набира се и до седнало положение като го хвана за ръцете.
Проходилка не мисля да ползвам.

Кристинче, благодаря и аз за упражненията - някои ги правим от известно време, други не знаех, но сега ще приложа и тях  Hug.
ruphy, аз вчера ловувах дрешки за Йони  Grinning. Приятно! Мен много ме зарежда тази ми пуста страст  Mr. Green.

# 387
  • До Балкана
ДД!
И ние правим упражненията, но с фината моторика хич го няма, посяга да вземе играчките доста съсредоточено и бавно после ги поднася в устата и до тук. Иначе за опората и кандилкането е бетон! Mr. Green
Спи ми се адски много! Но започвам да с еприготвям за душето! Heart Eyes Ще правя чийзкейк и едни гювечета ще завъртя. Вече минах с прахосмукачката и парцала, подстригах кучката (вече я мразя Twisted Evil) измих банята....., а колко много остава.... Shocked

# 388
  • Варна
Добър ден,

Аз днес успях да спя малко повече от колкото последните дни. Хапнах една мазна баничка и съм решила днес да мързелувам, моите всички са се натръшкали и спят и съм се отдала на усамотяване, че рядко ми се случва да имам такива моменти.

# 389
Прибрахме се от гадната Болница..стискайте пали да не се налага да се върнем пак...Sad

Общи условия

Активация на акаунт