Все по-топло става ден след ден, ФЕВРУАРЧЕТО ще прави вече морски тен (12)

• 28 519
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета , отдавна не съм се включвала , но ви чета като имам възможност Simple Smile. Не успях да сложа вторият Пентаксим на Валентин ,защото имаше хрема , но сега разбирам , че ще трябва да изчакам докато се появи отново при педито Thinking Сега дребният е в един кисел период и преди да заспи се сърди , плаче и много си мени настроенията , ту се сме , ту реве с цяло гърло. Това важи предимно преди вечерното заспиване ,цяла драма. Whistling Дано го израсте по -бързо. И мен ме тресе захранването и се чудя - само картоф или картоф с морковче newsm78. Иначе съм намерила селски зеленчуци , по възможност с по -малко отрови по тях , а нали и аз си го гледам в такава селска среда , след околовръстното на София. Какво ще кажете за жълтъка , кога ще го почвате или вече има мами , които го дават?
Нека всички болни дечица бързичко да оздравяват  Praynig.

# 586
  • Варна
благодаря ви много  Hug Hug Hug невероятни сте.

Във фейса съм Сияна Маринова

# 587
  • София
Влезнах за новини от Юхуу, ама няма.  Sad И Ради не е писала какво стана днес с тях.
Аз си лягам, лека ви нощ!  Hug

# 588
  • София
Юхуу, стискам палци и се моля бързо да се прибирате Praynig Hug

Ние сме на село при баба ( в Благоевград при мама) Моето на село при баба беше равно на панелката в София като бях малка. Ясен пак е по-добре от мен Laughing
Някой да има опит с алергични обриви. Ясен днес за втори път яде морков и след час се обрина. Аз реших, че е от претопляне щото като никога го бях облякла. Много ситни пъпчици, леко зачервено около тях и грапави..то няма как да не са грапави пъпките де. Успокои се кожата ама не са минали още. Тук са и кучетата ми и де да знам, взех леко да се притеснявам. По корема и ръцете, подмишниците и най-вече на варта му Sad Ако не минат утре ще търся педиатър тук  newsm78 или по-скоро кожен.

# 589
ДВ.

Юхуу,миличка какво стана пък с вас,толкова много ви стискам палци,дано малкото съкровище Диди бързо пребори инфекцията(или може би по-скоро трябва да ти пожелая "читавите лекари"бързо да намерят от къде идва проблема)..

Иначе аз да дам отчет...
Отидохме сутринта със съквартиранта,той звънна,подадоха му Епикризата на малката(ние бяхме ненужни)..Диагноза-Вирусна чревна инфекция-Неуточнена..
После отидохме на консултация-доволна останах от новата пед-ка (за сега поне) Simple Smile жената търпеливо ме изсушваше,обясни ми нормално нещата,каза да изчакам малко и да захраня бебка със чист морков или чиста тиква,каза че за бебе само на кърма до този момент наддавала доста добре пу-пу...Мерките ни са:7.260 и 68см,преписа ни някакъв Пробиотик и отложихме и 2-те ваксини с 1 месец,защото и казах че сме били в отделение пълно с Морбило болни и тя жената вика я за всеки случай-ако има нещо то до месец ще е избило... Tired
Иначе остана само утре сутрин пак да звънна до Инфекциозното да ми кажат и резултата от носния и гърления секрет че само те не бяха станали днес....дано и те да са Ок

# 590
  • Варна
Ради браво за добрите новини, Hug дано и изследванията от секретите са наред. Praynig

# 591
Браво,Ради-детенцето си е ОК,айде и ЮХУ ДА СЕ ОПРАВЯТ,ЧЕ ОФИЦИАЛНО ТУК ЗАБРАНЯВАМ РАЗБОЛЯВАНЕТАТА  Joy
Аз все не мога да ви изчета-преглеждам само последната страница  Whistling.Надявам се тия дни по-адекватно да се включа.
Иначе активно продължаваме със захранването-банан,ябълка,морков,картоф,карфиол...за последните двЕ ме изнуди докато ям да му дам от вечерята си  hahaha
Лека нощ на всички...

# 592
Ел Пи, никак не съм спец по обривите, но сестра ми е адски алергична към каквото се сетиш,та на прима виста мога да кажа,че ако са много ситни и на гъсто точици по вратлето,горната част на гърдите и тила -трябва да е т.нар. претопляне - алергия на потните жлези от топло, от много слънце, от изпотяване и запарване в дрехата.
Ако е по крайниците се предполага,че е по-скоро от "полазване" на някаква твар, от контакт с някаква материя или химикал и т.н.
Ако е по коремчето и кръста и ако са по-скоро петна дори малки се предполага че е реакция към храна ...
Това си спомням, може и да греша, разбира се... защото се променят нещата ама това го знам от години, майка ми ми го повтаряше преди всяко излизане до магазина с малката  Mr. Green Явно ме е преценила правилно още тогава жената  Crazy
Радиииии  Hug Браво, айде и Юху скоро да ни зарадва Praynig

# 593
Ради браво за добрите новини!

# 594
Добра вечер дами,

Ради  Hug, дано всичко е вече зад гърба ви! И дано си останеш доволна от новата педка! И аз си мисля, че правилно сте решили да отложите ваксинирането  Peace. И чудесни мерки си има Али!

Сиянче, гласувах за малката принцеска и малкия принц  Wink!

Стар, дано е само заради плажа това твоое настроение Hug.

А за проходилките, просто една позната сподели, че ортопеда при който ходили (това в София) бил категоричен, че те са вредни за бебетата. Иначе бънджитата и кенгурутата, ако са съобразени с възрастта на бебето били ОК. Константин го слагах в паяк, иначе щях да съм от онези полуделите майки. Той като се изправи на 6 месеца повече в друга поза не стоеше...Та и Деа ще слагам, ако ми е рахат така...

Лека вечер момичета и спокойна нощ!

# 595
  • някъде тук
ЮХУ и от мен стиснати палци дано не е нещо сериозно fingerscrossed fingerscrossed

Ел пи и Жорката имаше  ситни пъпчици по раменцата и бузките преди няколко дни,даже на консултацията когато му бихме ваксината кожата стоеше още грапава  но педката каза  да не се притеснявам сигурно е претопляне, минаха за няколко дни Rolling Eyes

Мяу прияде ми се сладолед като видях Калина на снимката ,страшен сладур е  Heart Eyes

Аз си чакам футболиста да се прибере,  снощи късно вечерта са си тръгнали от Швейцария Peace така че ако е направил някоя снимка на Женевското езеро както му поръчах ще я споделя с вас Simple Smile

Жорката беше киселяк тези дни само мрънка Rolling Eyes  ама че ваксина държи го по пет дни след нея Confused

# 596
добър вечер
честито на всички празнуващи днес
ради много хубави новини
ю ху стискам палци и дано всичко да е наред
сияна гласувах и за двамата хубавци
лека нощ

# 597
Юху стискам палци бързо да се оправяте и да се прибирате в къщи здрави!И после вече никакви болници ! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 598
И аз се присъединявам към вълната от положителна енергия за Юхуу и Диди.  Hug
Ради, радвам се, че Али е по-добре. Мерките й са повече от чудесни. Hug

# 599
  • София
Юху, имаш стиснати палчета и от мен  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover! Дано Диди по-скоро се оправи и се приберете в къщи здрави, и повече никакво разболяване! Praynig Hug

Сиянче, аднах те във фейса и гласувах за двамата сладури  Hug

Ника, благодаря за инфото! Утре сме на лекар, така че ще погледне резултатите, ама аз нали съм си малко паника.......

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 23:46 от tanya_g

Общи условия

Активация на акаунт