Все по-топло става ден след ден, ФЕВРУАРЧЕТО ще прави вече морски тен (12)

• 28 198
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
El_p ,за обрив от храната незнам ,ама да кажа за претоплянето,че вече 2 пъти съм претопляла Димана /Горкото малко човече,каква майка има  Mr. Green /.
Първия път имаше по коремчето,гушката и ходилата.
Втория път само по личицето,зад ушите , отзад вратлето и малко по гърдичките.
Малки много ситни пъпчици,без връх.
Дано на Яско да му минат бързо !  Hug

Отивам да мия чиниите от гостите ,че утре ще ме домързи!

п.с. СтарHug

# 601
  • offshore & overseas
Юхуууу, изпращам ти всичката си положителна енергия (оставям си само малко резерва, в случай че някой от домочадието го закъса)!! И по-късно тази сутрин да докладваш, ей!

Ма защо така става, не мога да разбера! За 1 седмица второ детенце е болничко... Confused

В градината на Калина днес са били много малко дечица, може би боледуват, знам ли...

Лека нощ! Rolling Eyes

# 602
Рали, аз опитах едно пюре-Първият картоф на бебето-на хип.Беше доста гадно!Ама то всеки си има вкус Wink  Повечеео ми приятелки захраниха с картоф и да кажем едно 90% от децата им не го искаха.Аз съм сигурна, че като прибавиш и морковче, Йоан ще си оближе лъжичката Grinning
Ради, браво за добрите новини!Дано повече да не стъпвате в болница #Cussing out

Сега и Юху да се отчете с хубави новини Praynig

# 603
  • Варна
Добро утро

Да поднеса кафе и закуска

и притурка към горното  Grinning

# 604
ДУ!

Сиянче, Павли няма ли имен ден днес? Мерси за кафето и закуската  Hug. Честит празник на всички празнуващи!!!
Кристинче,  Wink.

Много ми омръзна това време на мен...Лятото ще си отмине в облаци и дъжд.  Sad Все пак да се надяваме на подобрение в скоро време,

# 605
  • Бургас
Добро утро !  Hug

И тук вали и е мрачно....

Сияна,благодаря за закуската и за притурката !  Mr. Green  Hug

Юхуу,как сте??? Пф,дано всичко е наред с Диди !

# 606
  • Варна
Честити 5 месечинки на Борис на Sunny76, Виктор на Марго Тошева, Александра на Teddy*, Преслава на ilianakirilova                                      

И да почерпя за имения ден на Павли

Ради има има, изпревариме аз докато сложа почерпката и издаде.

Снощи така хубаво спахме всички, ама то и така хубаво валеше че как да не се наспи човек. А сутринта Павли след като го нахраних го оставихме в кошарата и мисля че ще спи, човека да вземе да се обърне по корем и така хубаво повърнал, размазал на всякъде че нямам думи и взех го измих преоблякох чистичък, а той се осра до ушите  ooooh! сега айде пак на ново миене обличане и не знам колко пъти още.

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 08:57 от siqna.muk

# 607
Добро утро от всички нас! Преди да ви допрочета, минавам само за  Hug и да се похваля, че скокнахме уикенда с бебоците до Керамоти/Г-я малко на плаж. Снимки ще кача по-късно.
Всички болнички бебчета да оздравяват, а всички мами да се зареждат с положителни емоции и енергия.
Иначе аз се чувствам като изцеден лимон, много вече се измарям - от кърмене ли от що ли  Rolling Eyes.
Заканила съм се от 3-ти да почвам да захранвам.
Целувки!

# 608
Честит имен ден на Павли на Сиянчето, на Петя (Слънчоглед), Пеперудката и на всички останали малки и големи именници!

Честити месечинки на Борис, Виктор, Преслава, Изабел Фреа, Ивана и Александра!

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 11:15 от Таньорчето

# 609
 Леле Юхууу, сега пък при вас какво стана??? Sad Много силно ще се моля бързо да приключи и да не е нищо сериозно Praynig Praynig Praynig.

Ради, хубави новини ни съобщаваш Grinning. Дано всичко лошо е зад гърба ви и никога да не преживявате подобно нещо Praynig!

DarkAn, радвам се, че "те виждам" Hug. Ще чакаме снимките.

Сиянка, мерси за почерпката! Жив и здрав да ти е Павли и да му се чува името!  bouquet

Честит имен ден и на всички останали именници, както и на месечковците днес!  bouquet

# 610
  • Бургас
Честити месечинки на Борис, Виктор и Александра!

Честит имен ден на Слънчоглед и Павли!

Стискам палци на Юхууу и Диди!  Hug Дано малката принцеса бързо да се оправя и по най-бързия начин да се прибират вкъщи!  Hug

# 611
 smile3507
Хубаво си спеше Калоян до 10:30 сутрин, какво му стана от 2/3 дена, незнам, става в 8:30.
Ама така е като няма кой да ме озапти по нощите да си легна Crazy
Хубав ден на всички Hug дано не вали!

Честит иман ден на Павли, само хубави неща да му предстоят в живота  bouquet

# 612
Юхуу, дано всичко отшуми бързо! Целувки и прегръдки от мен и Зори
Кристинче, не се оплаквай, Зори става всеки ден в 6 ooooh!

# 613
  • София
ДУ!  Grinning
Честит имен ден на всичките ни именници!   bouquet
Честити месечинки!
Ради, радвам се за вас, дано от тук нататък всичко е наред!  Hug Ваксините хубаво сте ги отложили, ей виж ни нас колко пъти ги отлагаме. Peace
Кристинче, ще се оправи скоро Калоянчо. И Макс няколко дни се събуждаше в 5, ама сега пак започна в 7, ооох. Laughing

# 614
Добро утро:)
Да почерпя за месечинката на Преслава  
Честити месечинки на Виктор,Борис,Александра и Изабел Фреа   bouquet
И на всички именници разбира се:)  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт