Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 14

• 36 598
  • 514
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Нелегален ти трябва.... гледай да е с по-голяма заплата...не че гарантира, че ще е добър, там трудно се намира добър, но за коне не ти трябва кой знае какъв всъщност.просто да не те хващат, да не си прецакваш репутацията, че скоро ще ти трябва пълна.

# 91
Не, не се връщам. Просто се сетих, че имам един мондоз и реших да го споделя с вас. Пазих го, защото мислех с него да се върна и да си платя абонамента за месец, обаче видях, че няма смисъл само да стои и по-добре да ви го подаря на 5 от вас.  Hug Искаше ми се на още 1-2 момичета да пратя, но не ми стигна.

П.п. Някой от редовните и по-отдавна пишещи тук, ако ми иска акаунта, нека ми пише ЛС. /На 82 ниво съм май и нямам феи/ Simple Smile

# 92
  • Варна, а по празниците в Ямбол
имам мноого милиони в единия акаунт, как мога да ги използвам и да си подобрявам зоото, като нямам мондози и всичко ми е подобрено newsm78

# 93
Lamma,  Hug newsm51
Момичета, скоро идва ред на нивото с 5 поредни дни с 23000 посетители и нито 1 продажба в магазините. За тези които се зареждат  ясно- не купувам нищо и си стоят на нула, с другите - продавача ли да уволнявам - медарката и продавача от зоомагазина?  newsm78
 И още нещо - само в слънчеви дни ли да отварям зоото?

# 94
  • София
да при тях уволняваш, а тези без продавачи не влизат.
иначе има логика да го отваряш само вдните когато си сигурна че ще имаш толкова посетители Simple Smile

Аз пък да питам за нивото с по 1 двойка.... има ли някаква тактика за по-бързо намаляване на бройката(ще взема първо медала за лош управител предполагам ще измрът част, но другите ако ги чакам естествено да умират....ще е доста време...од друга страна...изчезващите така и так няма да мога вс да ги продам, без супер да си съсипа репутацията.)

# 95
  • София
имам мноого милиони в единия акаунт, как мога да ги използвам и да си подобрявам зоото, като нямам мондози и всичко ми е подобрено newsm78

освен да си накупиш повече животни, по-редки, изчезващи, от търговете, да си оправяш персонала....

# 96
Ангелче, честито ново ниво!  Peace
За нивото с мах 1 двойка нали знаеш че могат да бъдат 1 мъжки и 9 женски например - отчита го като 1 двойка. Които можеш продаваш с добър нелегален,животните с под 50 живот- тотемчета за продължителност на живота и пак продаваш. Вземаш лош управител, доста ще си измрат сами... После чакаш, всеки ден проверяваш и така. Аз като взех лош управител измряха около 650 и после 4 или 5 дни нито 1.
Валерия, кажи и ти за следващото ми ниво  Praynig Ти как го мина?

# 97
  • София
а, знам, че може да са 1женско и  много мъжки...например...но въпроса е да докарам от едната страна да остане 1 по най-безболезнен за репутацията ми и същевременно бърз начин....ама явно ще се чака...няма как.

# 98
  • Sofia
Йоли, аз го минах в слънчеви и ясни дни, но с подарък +50% повече посетители, някой не рискуват и си отварят зоо-то само в слънчевите дни и това е вариант, но то така или иначе ще го минеш не е трудно нивото.  Grinning

# 99
  • Варна
Аз все още си чакам 12000 посетители. Стигам само   до 10000 ,но съм без феи и може  скоро да него мина  това ниво . Успешен ден на всички зоо-та. Simple Smile                                               

# 100
  • София
Аз все още си чакам 12000 посетители. Стигам само   до 10000 ,но съм без феи и може  скоро да него мина  това ниво . Успешен ден на всички зоо-та. Simple Smile                                               

колко животни имаш?

# 101
  • Варна

колко животни имаш?
414 животни,защо?

# 102
  • София
аа питам...защото в другото ми зоо съм на това ниво и имам малко над 9000 посетители та си правя някакво сравнение просто. но явно не е мн за сравнение моите са 627....(също съм без феи)

# 103
Тази седмица го минах това ниво с над 15000 посетители, без феи. Имам около 600 животни и много повече подобрения. Известно време събирах пари и подобрявах, използвам мисиите за бял носорог за печелене на пари, че са по-евтини и рядко ме хващат  Simple Smile.

# 104
  • София
хиххихи 12000 бе, не 15...ко мъ напраи Simple Smile
аз всъщност нямам нещо под 3 ниво май от магазините и сградите...може би ще почна на 4 да ги правя...

Общи условия

Активация на акаунт