Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 120 058
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря за хубавите думи,момичета!   Hug

# 226
Да се отчета за Кастинга-1021.Доволна съм,не бих казала,че изрусява корените,при мен просто леко изсветляха,но все пак изсветляха.По дължините косата ми стана много хубав цвят,точно като на кутийката.Имах лек оранжев оттенък на места,който изчезна.Според мен е много подходяща за тониране на косата,за освежаване,но за изсветляване на корени-не.И пак да кажа-доволна съм,ще видим по-нататък и другия цвят.  Wink

моля Praynigпусни снимки да знам дали да купува

# 227
Да се отчета за Кастинга-1021.Доволна съм,не бих казала,че изрусява корените,при мен просто леко изсветляха,но все пак изсветляха.По дължините косата ми стана много хубав цвят,точно като на кутийката.Имах лек оранжев оттенък на места,който изчезна.Според мен е много подходяща за тониране на косата,за освежаване,но за изсветляване на корени-не.И пак да кажа-доволна съм,ще видим по-нататък и другия цвят.  Wink

Здравейте,
отдавна ви следя темата, но до сега не съм се включвала. Винаги съм била руса с изключение на 2 години, в които реших да експериментирам с цвета на косата и за кратко бях в клуба на брюнетките. Видях, че сте коментирали боята на Лореал Кастинг - 1021, а аз точно преди 4 дена се боядисах с нея. При мен покри корените перфектно, но все пак аз съм си и естесвена блондинка и това е от значение при боядисването. Пускам ви снимки за да видите цвета, който се получи.
http://someone1.snimka.bg/other/hair.514254.19448151
http://someone1.snimka.bg/other/hair.514254.19448160
http://someone1.snimka.bg/other/hair.514254.19448162
Дано са излезнали сполучливо, че сама ми беше малко тръдно да се снимам  Wink

# 228
Здравейте,
отдавна ви следя темата, но до сега не съм се включвала. Винаги съм била руса с изключение на 2 години, в които реших да експериментирам с цвета на косата и за кратко бях в клуба на брюнетките. Видях, че сте коментирали боята на Лореал Кастинг - 1021, а аз точно преди 4 дена се боядисах с нея. При мен покри корените перфектно, но все пак аз съм си и естесвена блондинка и това е от значение при боядисването. Пускам ви снимки за да видите цвета, който се получи.

Леле  Shocked Shocked Shocked  Е, такава коса наистина много рядко се среща...
s_vd, мога само благородно да завиждам, косата ти е просто невероятно красива. И цвета, и състоянието, и дължината... супер просто. Остави ме без дъх, съвсем сериозно  Crazy  bouquet

# 229
Да се отчета за Кастинга-1021.Доволна съм,не бих казала,че изрусява корените,при мен просто леко изсветляха,но все пак изсветляха.По дължините косата ми стана много хубав цвят,точно като на кутийката.Имах лек оранжев оттенък на места,който изчезна.Според мен е много подходяща за тониране на косата,за освежаване,но за изсветляване на корени-не.И пак да кажа-доволна съм,ще видим по-нататък и другия цвят.  Wink

Здравейте,

лелеее убийствен цвят  thumbsup

# 230
  • София
Аууу, и аз завидях и то не съвсем благородно  Laughing

# 231
Здравйте на всички във форума и от мен.Не знам дали точно тук в тази тема е мястото да попитам как от руса да стана кестенява? Rolling Eyes
Руса съм от 1г.но коста ми се много изтощи и съм решила да я потъмня.Последния път взех профес.боя на Лореал Мажирел(тъмно русо 8.07 май беше номера),но коста ми стана сивишкава поради причината че имах и кичури.След 10 дни ми падна сивото и пак съм си руса.
Моля ви за съвет!

# 232
Блондита, току-що една фризьорка ми каза, че ако си взема боя - пепелна (от сорта на CramerColor 121), изрусените ми кичури щели да станат зелени!!!

Shocked Shocked Shocked

# 233
Блондита, току-що една фризьорка ми каза, че ако си взема боя - пепелна (от сорта на CramerColor 121), изрусените ми кичури щели да станат зелени!!!

Shocked Shocked Shocked
La mademoiselle ми каза същото по-нагоре в темата. Прочети малко назад.

Аз се намазах. После ще пусна снимки. Но мисля блондора да го ползвам вече през месец или два. Цвета обаче много си ми харесва.  Grinning

# 234
Изпуснала съм го, а уж прочетох всичко  Thinking

неее, не мога да го открия, поне не в тази тема... май по душа съм станала по-руса, отколкото изглеждам в момента с това оранжево  Laughing

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 17:30 от didka_midka

# 235

Shocked Shocked Shocked

Така е, да. Има такава опасност. При боядисване с по-светъл тон пепеливото се използва с цел да неутрализира рижите оттенъци, които се получават в хода на самото исветляване. Но на вече изсветлена коса, където реално няма такива или са съвсем леки може да придаде много сив или зеленикав оттенък. Не е абсолютно задължително обаче, зависи от боята и номера, при някои марки пепеливото е много наситено и интензивно, при други е по-меко. Крамер-а определено е от първите.
Ти какъв ефект търсиш? Ако кичурите са силно изсветлени, но с течение на времето са леко пожълтели, това се оправя дори само с матиращ шампоан. Или целта ти е цялостна промяна?

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 17:40 от La mademoiselle

# 236
Имам кичури, бели (но наистина бели). Фризьорката последния път ми изгори косата. Отидох при друга, боядиса ме с INOA, станах оранжева. Въпреки че тя ми твърдеше, че няма да стана. Искам да махна оранжевото. После се боядисах с Палете А10. Леко се махна оранжевото, вече жълтее. Но ми подейства лошо на скалпа. И все още си има оранжевия оттенък... Искам да ми е светла косата, но с тези кичури незнам вече...

# 237
Палете и в частност Лонда и Вела хич не ги харесвам. Агресивни, горят, жълтите отенъци...  Палете беше излязло и го продавах в магазина. Имаше един "страшен" цвят. Станах като благороден паток. Тогава още я смених с Гарние  , обаче тези голямите кутии. /това говоря за 1999 г.  Mr. Green/ Хем гори, хем жълта.  Mr. Green

Имам кичури, бели (но наистина бели). Фризьорката последния път ми изгори косата. Отидох при друга, боядиса ме с INOA, станах оранжева. Въпреки че тя ми твърдеше, че няма да стана. Искам да махна оранжевото. После се боядисах с Палете А10. Леко се махна оранжевото, вече жълтее. Но ми подейства лошо на скалпа. И все още си има оранжевия оттенък... Искам да ми е светла косата, но с тези кичури незнам вече...
Когато получих умопомръчителнато желание да се направя от руса, ама много руса в тъмен кестен  Crazy и месеци по-късно отново да се изрусявам ми ставаше оранжава косата. "Ужасно русо", така го наричах и сама. С много упоритост и постепенно боядисване го махнах. боя- не помня.  Crazy
То тази моя коса, ако говореше милата, книга щеше да напише "Как да избягам от собственика си"...

п.с. Точно щях да те питам от коя тема се познаваме.  Mr. Green

п.с.с. Той цвета ми хубав, ама сега като се видях от старите снимки след боята при фризьорката ми се дорИва... Др. Месец пак при нея и ще ме набие сигурно  Joy

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 18:10 от Корина

# 238
Радвам се, че цвета на косата ми ви е харесал..   bouquet

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 22:08 от s_vd

# 239
Така е, да. Има такава опасност. При боядисване с по-светъл тон пепеливото се използва с цел да неутрализира рижите оттенъци, които се получават в хода на самото исветляване. Но на вече изсветлена коса, където реално няма такива или са съвсем леки може да придаде много сив или зеленикав оттенък. Не е абсолютно задължително обаче, зависи от боята и номера, при някои марки пепеливото е много наситено и интензивно, при други е по-меко. Крамер-а определено е от първите.
Ти какъв ефект търсиш? Ако кичурите са силно изсветлени, но с течение на времето са леко пожълтели, това се оправя дори само с матиращ шампоан. Или целта ти е цялостна промяна?

Моля те ,да ми кажеш  Praynig
това означава ли ,че аз като съм обезцветявана ако сложа пепелна боя /такава с 1 в номера си / има вероятност да стана зелена ?! Така ли да го разбирам ?
И имаш ли идея коя марка боя мага да ползвам пепелна и да не стана зелена ?

Общи условия

Активация на акаунт