Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 120 069
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
   Stefinka, как станаха корените с Фарата, добре ли се изсветлиха? Или ти предварително ги обезцветяваш? На кутията цветът е разкошен, кажи само до каква степен изсветлява   bouquet

# 451
Ами аз ги изсветлявам предварително, така че не мога да кажа.
След малко ще се опитам да пусна снимки, само да глътнат ток батериите на фотоапарата  Hug Hug Hug

# 452
Какво ще стане ,ако се опитам да матирам косата си с тази боя :
http://www.palette.bg/nashite-produkti/color-gloss/color-gloss/s … wn/9-1-icy-blond/
Някой каза ,че при повече стоене избива на лилаво-розово ,което ме навежда на мисълта ,че ако постоя 4-5 мин. или я разредя с вода и постоя 10мин. би трябвало леко да матира ?!

Не разбирам нещо и ако някой може да ми обясни!
Моя естествен цвят е ниво 6 . Ако искам да постигна ниво 8 и взимам боя с номер 8 ,на която пише ,че изсветлява 2-3 тона би трябвало да получа това което искам. Обаче резултата е по-тъмен цвят. Ако взема боя  с номер 9 на която пише ,че изсветлява 3 тона или 10 на която пише ,че изсветлява 4 тона - резултата е изсветлена ,но жълтеникав отенък на косата .
 Не разбирам какво да направя за да имам хубав цвят на ниво 8 ?

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 09:52 от Miia

# 453
Какво ще стане ,ако се опитам да матирам косата си с тази боя :
http://www.palette.bg/nashite-produkti/color-gloss/color-gloss/s … wn/9-1-icy-blond/
Някой каза ,че при повече стоене избива на лилаво-розово ,което ме навежда на мисълта ,че ако постоя 4-5 мин. или я разредя с вода и постоя 10мин. би трябвало леко да матира ?!

Не мисля,че ще стане лилаво.Според мен пробвай!

# 454
Я кажете какво да си взема този път на Гарние?
Искам тъмно русо, без жълто.
111 или 9.1?
От 111 предния път ми станаха доста светли корените и белите коси, та се чудя за по-тъмното.
111 мила не е тъмно русо!

# 455
Аз днес за втори път се боядисвам с Гарние Нутрис №101. Направо съм очарована от резултата  Heart Eyes Перфектното бежово русо за мен. Досега не бях си докарвала толкова хубав цвят с нищо друго. А косата става толкова мека и жива както след никоя маска  Crazy
Снимкиии  Simple Smile

Утрееее  Laughing
Ади бе,жена  Laughing Wink

# 456
# 457
Ехеее,точно като на кутията   Peace Peace Peace Peace Преди това обезцвети ли корените?

# 458
Ехеее,точно като на кутията   Peace Peace Peace Peace Преди това обезцвети ли корените?
Оооо, да - иначе съвсем няма да стане така  Hug Hug Hug

# 459
Привет! Аз този път си бях наумила да се боядисам само с боя, без блондор. Така и направих. Лонда 87. Стана подобно като на Стефинка, но този път малко по-светло. Ако бях сложила блондор в корените щеше да е почти супер. Почти, защото имам един участък от косата отпред, който с каквато и боя да го мажа, все жълтее.

# 460

Ееее...страхотен цвят! Crazy Браво! Hug

# 461
  • София
Аз днес за втори път се боядисвам с Гарние Нутрис №101. Направо съм очарована от резултата  Heart Eyes Перфектното бежово русо за мен. Досега не бях си докарвала толкова хубав цвят с нищо друго. А косата става толкова мека и жива както след никоя маска  Crazy
Снимкиии  Simple Smile

Утрееее  Laughing
Ади бе,жена  Laughing Wink
Joy леле, верно колко съм несериозна. Съвсем забравих  ooooh! Ще хвана сестра ми утре да ме снима и ще кача   bouquet

# 462
Предстои ми боядисване.В момента дължините са доста светли (но не бели),а корените натурално русо....
Спряла съм се на тези бои:
- 298 Арктическо русо
- 9-5 златен бадем
 Какво ще кажете за втората боя?

# 463
Много е хубав цвета на stefinka  Peace

GodaiVa  цветовете на това палете са много хубави. Боята мирише на малинки  Heart Eyes
Дано някой да я е ползвал и да сподели резултата !
Аз може би ,след 1-2 седмици направо ще се боядисам с нея ,няма да матирам . Каквото ще да става . Crossing Arms

# 464
Правила съм се с 7.0 на безамонячното Палете,цветът стана супер,точно като на кутийката.За трайност също е добра,но не знам за по-светлите нюанси...как е? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт