Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 120 077
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
И аз бях питала за тях,и понеже никой не ги е ползвал,си взех точно тези два цвята  Simple Smile Като ми остане време да се боядисам,ще споделя отзиви.Пише,че е подходяща за естествена,боядисана или коса с кичури,не се препоръчва за бели коси  Peace.Понеже аз съм с руса(боядисана)коса,според мен може да изсветли леко дължините,но за корените се съмнявам.Другото което е,пише че изсветлява трайно,не както другите Кастинги -до 28 измивания трайност.Както и да е,ще видим резултата  Whistling

# 196
И аз бях питала за тях,и понеже никой не ги е ползвал,си взех точно тези два цвята  Simple Smile Като ми остане време да се боядисам,ще споделя отзиви.Пише,че е подходяща за естествена,боядисана или коса с кичури,не се препоръчва за бели коси  Peace.Понеже аз съм с руса(боядисана)коса,според мен може да изсветли леко дължините,но за корените се съмнявам.Другото което е,пише че изсветлява трайно,не както другите Кастинги -до 28 измивания трайност.Както и да е,ще видим резултата  Whistling

ще те изчакам да се боядисаш и тогава ще видим
А аз вече не знам какво русо искам само знам че спирам с блондора  Simple Smile

# 197
Не знам дали аз мога да дам най-правилният отговор ,но ми се струва че с Лореал Кастинг не може да се изсветли косата. Преди време съм я ползвала и то тъмните цветове и цвета не стана. Да не говорим за русите. Може би , е подходяща за жени с  естествено руси коси ,които искат  само отенък. Така мисля аз.

# 198
аз пробвах този номер на Лореал:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51Bw7X-JU%2BL._SL500_AA300_.jpg
за корените немога да кажа,защото те си бяха боядисани,исках да освежя косата надолу,като не я горя с амонячните.
Както е описано,точно слънчево русо се получи Simple Smile,но не наситено.Мисля че при следващо ползване ще бъде добре.
Доволна съм,смятам занапред да я ползвам за дължините,сега съм се устремила към този цвят-като немога да избягам от оранжевите оттенъци,то точно така ще се направя... Grinning
Това слънчево русо е идеално за мен като цвят,стои много естествено.
П.С.Днес ми пристигна шампоана и маската Абсолют рипер,надявам се и този път да ми помогнат.Мина доста време от както ми свършиха,сега се заредих за предстоящото море.

# 199

Ще пуснеш ли снимка да видим какъв цвят се е получил реално  Praynig

# 200
 Аз вчера се боядисах с Garnier 111, но не съм особено доволна и няма да повторя, защото само там, където беше много, много светла косата, ми стана пепеляво. Иначе корените ми дооста жълтеят (направо рижавеят  #Crazy ), при положение, че естествената ми коса е м-у тъмно пепеляво русо и светло кафяво и много лесно се изсветлява според предишния ми опит. След като се боядисах забелязах, че на кутийката отзад е препоръчана употреба на тази боя само от светло до тъмно рус естествен цвят, докато на Palette (А 10 май се води?) изсветлява от светло кестеняво до светло русо. Този 1 тон е решаващ за мен и затова мисля да пробвам именно тази боя някой път. Специално днес в магазина сравних 111 на Nutrisse и 111 на Color naturals и се оказа, че Nutrisse също изсветлява от кафяви нагоре, а Naturals само от тъмно руси...  Thinking Може би именно затова Nutrisse е с една идея по-скъпа. Тези подробности преди са ми убягнали, понеже много момичета бяха доволни от изсветляващият ефект на Garnier color naturals 111, но явно ми трябва малко по-силна боя. За следващият път - както обещах - vip`s Prestige Deluxe, най-светло пепелявото (сребърно сияние).  Heart Eyes

# 201
Ети,доволна ли си от Абсолют Рипер?
Питам,защото точно се ровех в Златна Рибка и се чудя с какво да се запася за лятото (цяло лято се очертава да съм на море  Rolling Eyes )
Вчера минах през аптеката и си взех бадемово(бях го свършила) и пшеничено масло на Икаров. Пшениченото много се понрави на косата ми  Wink  - връхчетата са меко-мазнички  Mr. Green
Отделно - тези дни си правих домашна маска с... каквото имаше вкъщи - яйце,мед,прясно мляко,зехтин...
На другата сутрин,не само че не ми се беше смачкала косата,ами и бях вкарала един обем   Shocked  hahaha

Да попитам - маската с Тривитаминола подходяща ли е за изрусени коси?  newsm78

# 202
Nikoela точно това видя и аз преди 1 час  и си купих 111 на Nutrisse . Ще докладвам за резултата след седмица . Моята коса също е между тъмно русо и св.кафяво/естествената/.

just_femme аз харесвам Абсолюта. На моята коса не е тежък или силен. Обаче повечето момичета казват ,че е много силен. Ако косата ти не е много суха или пък по-тънка най-вероятно ще ти свърши работа и Интенс .От него косата се хидратира добре и не мачка обема.
Аз също харесвам много пшениченото масло. То е най-доброто за предпазване на косата от цъфтеж. Ползвах и маската с Тривитаминол от както съм руса ,но не слагай газ. Мисля ,че променя цвета и изсушава косата. Не станах любител обаче на тривитаминола. Много особено гадна ми беше от него косата. Повечето го харесват,но за моята коса не е .Предпочитам маслата и готовите/ купени маски.

# 203
За съжаление в момента немога да пусна снимка,но боята е много хубава.Придаде ми блясък на косатата,но със сигурост ако някой иска да я изсветли повече,тази боя едва ли би свършила това Confused
just_femme,
много съм доволна от шампоана и маската на Лореал(но и двете в комбинация),косата ми става супер различна,аз и затова реших да си ги купя,за да я съживя,че от както ползвах блондор,доста се поизсуши,затова и спирам с него Naughty
Миналата година бях си купила Солар(на Лорел пак,май така се казваше,за защита пт слънцето),не е лош,но за моята коса беше много лек,а този-абсолют рипер,ми действа много повече Peace

# 204
Реших този път да се боядисам в домашни условия. Т.е. моята приятелка от чужбина си е тук и реших да я "употребя" максимално. Козметик, фризьор и маникюрист е  Twisted Evil
 Та- взех си на Yunsey боя и син прах. Та... Единият оксидант ми е 12%, за блондора, а за боята 30 %. Така ли да ги сложа или да сложа на блондора 30ката, а на боята 12 ката???

# 205
Реших този път да се боядисам в домашни условия. Т.е. моята приятелка от чужбина си е тук и реших да я "употребя" максимално. Козметик, фризьор и маникюрист е  Twisted Evil
 Та- взех си на Yunsey боя и син прах. Та... Единият оксидант ми е 12%, за блондора, а за боята 30 %. Така ли да ги сложа или да сложа на блондора 30ката, а на боята 12 ката???

Корина, чист блондор + 12% оксидант е направо убиец. Това дори фризьорите го практикуват изключително рядко и то при правене на кичури на много упорити коси, а не за цялостно изсветляване. Блондор само с 6% (20 vol) или 9% (30 vol), ако косата е много тъмна естествено по-силния, но не и 12% . Stop

След изсветляване с блондор или прахче, което е същото, се слага боя с по-нисък % оксидант - 6% или дори 3%(10 vol). Това си е правило. Самата боя служи за постигане на приятен оттенък върху вече изсветлена коса, за какво е нужно в случая да се слага отново силен окислител? 12% и силно изсветляваща боя след обезцветяване е равно на съсипване на косата  Confused

# 206
Моята основа е тъмна доста. Т.е. мисля да я намажа само в корените. Да ходя ли утре да взема др % оксидант?  Е таз мацка защо ми набута този 12 % за блондора и 30 за боята.  ooooh! ooooh! ooooh!

Освен да сложа само боята? Без блондора?
Уф, чакай да видя какво наистина ми даде.
-----
Нали съм си руса..  Embarassed Embarassed Embarassed Ще умра от срам... Единият е 12 %, другият е 9%  ooooh! ooooh! ooooh!

Т.е. за блондора ми е дала 12% , а за боята 9% .

Аз съм с тъмна основа, но силно изрусена. Т.е. израсналите ми корени са доста тъмни. Та... да сложа ли само боята? Или да взема друг оксидант поне за блондора? в листовката на боята пише, че оксиданта трябва да е 9 или 12 Shocked

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 16:53 от Корина

# 207
Моята основа е тъмна доста. Т.е. мисля да я намажа само в корените. Да ходя ли утре да взема др % оксидант?  Е таз мацка защо ми набута този 12 % за блондора и 30 за боята.  ooooh! ooooh! ooooh!

Освен да сложа само боята? Без блондора?
Уф, чакай да видя какво наистина ми даде.
-----
Нали съм си руса..  Embarassed Embarassed Embarassed Ще умра от срам... Единият е 12 %, другият е 9%  ooooh! ooooh! ooooh!

Т.е. за блондора ми е дала 12% , а за боята 9% .

Аз съм с тъмна основа, но силно изрусена. Т.е. израсналите ми корени са доста тъмни. Та... да сложа ли само боята?
Ако сложиш само боята в корените, те със сигурност ще се различават от дължината. Още повече, че основата ти е тъмна.
Виж, не че няма да стане добре цвета, ако направиш това, което мислеше – блондор с 12%, боя – с 9%. Напротив, ще стане, но косата се съсипва страшно. Просто е много агресивно да действаш по този начин. Той блондорът е достатъчно агресивен, а и на всичкото отгоре да го смесиш с най-силния окислител. Прекалено много рискуваш според мен.
С какъв % окислител са те обезцветявали досега? Боята  силноизсветляваща ли е?Защото и силноизсветляваща боя не се слага непосредствено след обезцветяване, пише си го в упътването.
Не знам и аз какво да те посъветвам, не съм експерт, но съм минала всякакви етапи при русото и знам, че с някои неща просто не бива да се експериментира.

# 208
Сега ще ти кажа цялата история на косицата ми. До януари месец в период на 2г я мажех с Гарние Колор Натуралс или 100% колор. Т.е. само боя и сама я мажех. Стана супер ужасна- кичурчета, отдоло по-тъмно чак кестеняво Sick .
Та реших, че ще слагам и блондор. Взимах от блондора в кутиите към Колор натуралс. Мажех блондора, след това боята... Ама си седях доста с тях. Ефекта... е не беше поразителен, пак шарения.  Sick Та след това /януари/ взех прахче /на Yunsey отново от същия магазин от когото ги взех днес/ и някаква боя/ Crazy/ не помня и името. Просто исках да сменя боята. Стана ефект жълто, ама не беше лошо. Та след това си отидах при фризьорката и тя ме прави. С професионалните продукти на Шварцкопф/т.е. поне блондора й е техен/, боята не знам. Все забравям да я питам. Назад в темата има мои снимки от последното й мазане.
Сега честно ме хвана яд че направо не си отидах при нея пак.  Rolling Eyes

# 209
Момичета,минавам набързо само да ви покажа какво се получи с Палете нейчърълс 300,че накрая да не ме обезглавите,от кога съм ви ги обещала  Embarassed
http://www.foto.bg/data/500/medium/PICT4337.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/PICT4331.JPG

Общи условия

Активация на акаунт