Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 120 048
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Голяма ми е чуденка...
Значи с първото Палете целя да поизсветлеят малко корените,та да стане горе-долу като дължините.Че смятам мисията "потъмняване на косата" за доооооста сложна. Миналия път с палете 300(светло рус) нещата станаха добре,но за 2 седмици,после падна боята и айде пак по старо му  Confused

С втората безамонячна боя целя да продължа мисията "потъмняване на косата" .Тя тази боя ми се вижда клонящо към кестеняво,но нали не ми хваща много на дължините смятам,че няма да стана брюнетка. Но пък ме притесняват корените-да не изобщо да не се изсветлят и да ходя като,че не съм се боядисвала  Thinking
Да кажа,че не съм фен на Палете,но тази боя в зелената опаковка е доста добра-не гори толкова,има и балсам,за разлика от лилавите им кутии,дето боята гори за световно  Peace

# 466
  Да ви следя и аз..за пореден път се връщам към русото и надявам се за последен.  bouquet

# 467
Един бърз въпрос към мацките във форума -
Купих си CRAMЕR COLOR -8.12 някакво средно, пепелно русо, НО на кутията никъде не пише как се нанася - върху суха или измита/мокра коса newsm78 В нета, също не намерих информация, та молбата ми е, ако някой има опит с тази марка, моля да сподели Wink
http://-spam233-/KOSA-cramer-color-p-31.html
Благодаря предварително  bouquet

# 468
Един бърз въпрос към мацките във форума -
Купих си CRAMЕR COLOR -8.12 някакво средно, пепелно русо, НО на кутията никъде не пише как се нанася - върху суха или измита/мокра коса newsm78 В нета, също не намерих информация, та молбата ми е, ако някой има опит с тази марка, моля да сподели Wink
http://-spam233-/KOSA-cramer-color-p-31.html
Благодаря предварително  bouquet

Аз никога не се боядисвам на чиста коса.Гледам да е поне на 3дни от последното измиване, иначе ми стои много пърхава и хвърчаща.Мажа боята на суха коса. Peace Крамер е страхотна.Качи и снимка с новия цвят Wink

# 469
Кашарел, мерси  bouquet
По принцип избягвам такива самодейности, като боядисване в къщи и то сама, но след последните 2-3 възнесполучливи, но за сметка на това доста скъпи боядисвания при фризьор....ами, ще рискувам Mr. Green
А за предварителното измиване питах, защото имам куп неща по косата си, като се започне с течен силикон по краищата, пяна, някакъв спрей за блясък и още нещо си... и не съм сигурна дали оцветяването ще стане равномерно Thinking
Отивам да еспериментирам  Joy
Снимки - после Peace

# 470
Блондинки.... пак затихнахте Thinking
Аз утре ще се боядисвам, този път само корените. Боята е Веллатон 9.1. Ще кача снимки след боядисването Peace

# 471
Здравейте и от мен!
Скоро и аз ще бъда блондинка, дано  ми отива и се харесам. Praynig

# 472
Добро утро,
последната ми вълна е -боя Лонда 01 с оксидант 9(вътре в опаковката е 12),харесва ми как се получава,утре смятам върху нея да сложа Лореал Кастинг 1021,да видим дали убива жълтите оттенъци Thinking
Ако се получи добре,ще прикача снимка.
Сега съм се заела усилено да си правя маски на косата,че от тези блондори,положението не е хич розово(аз и затова ги спрях).От един месец правя, мисля че има видим ефект.....а пък може и да си внушавам Simple Smile

# 473
Eti,успех! Peace Ще чакаме снимки. Simple Smile

Момичета,Garnier Nutrisse как е като трайност? Като Garnier Naturals ли е? Защото на мен тя ми е доста нетрайна,много бързо ми пада цвета...  newsm78

# 474
Eti123, хайде чакаме снимки, дано да ти хареса цвета. )

Аз винаги боядисвам на чиста коса, или най-много мита предишният ден. Фризьорката ми каза, че това с мръсната коса са пълни глупости и отживелици, особено що се отнася до новите бои. А ако по косата има разни стилизиращи и др. продукти, задължително се мие преди боядисването.

А как ви пада боята? Аз като се боядисам и от началото, до следващото боядисване (към 3седмици) цвета не мърда.

# 475

А как ви пада боята? Аз като се боядисам и от началото, до следващото боядисване (към 3седмици) цвета не мърда.

Боядисай се пеплно русо и ще разбереш      Confused

# 476

При мен всеки цвят бързо се отмива. Tired Явно моята коса е някаква шантава... #Crazy
Единствено с Кастинга като се бях направила много тъмна и цветът не мръдна дълго време,може би защото тогава исках да падне по-бързо. Laughing

# 477

Е такова не бих се боядисала, защото харесвам златното русо. ))))

# 478
Искам да питам някой ползвал ли е от тези изсветляващите кремове вместо блондор ?

# 479
Такааа,да ви разкажа моите премеждия,които даже като бях начинаеща блондинка не съм имала....
Купих си Гарниер нейчърълс 9,13 -много светло бежаво русо.Мацам,мия,резултат кажи-речи добре - има разлика корен-дължина,леко дразнеща за мен,понеже с предишната боя (палете 300) корен-дължина се преливаха и беше супер. Умувах-умувах,викам си Бооч,заминавай да си купиш друга боя. Кокоря се аз в магазина,купувам ето тази - http://www.palette.bg/nashite-produkti/color-gloss/color-gloss/s … /9-5-almond-glam/ .Мацам,мия,бе жени,разберете уж нюанса беше златен бадем,то се оказа златен морков  Shocked Бях втрештена!Че то такова морковено чернокоска не може да си докара. Sick Такаа,накрая взех палете светло русо и намазах.Горе-долу спасих положението.В корена и бретона леко е загатнато,че е имало нещо коварно  Laughing Та така...

Общи условия

Активация на акаунт