Боя за коса-blond 14 (Клуб на блондинките)

• 119 792
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
charlie ,аз използвам често Алфапарф и съм доволна.Цветовете от каталога винаги се получават. CrazyВсеки път се допитвам до фризьорката цвета от каталога с какъв оксидант да смеся.Косата ми е ту по-светла(като сега),ту по-тъмна.Всяка коса е различна.
Аз си харесвах 11.10 от Платинум серията,получава се хубаво бежово русо,но ми идва светло като чели.Сега ще пробвам ирисовите цветове,дано не сивее много.

# 616
  • Варна
 Никоела, естественият много ми хареса, но и с русия ти е добре, лошото е че като тръгнеш да връщаш цвят трябва да се боядисаш в близък до твоя, и знаеш , русото започва да прозира, тъмния не е така здрав и лъскав както очакваш... трябва много търпение и наистина да си решила промяната. От повече от 10 години поддържам рус цвят, като на два пъти през това време се опитвах да стана брюнетка, но на... руса си се харесвам. Помисли си добре, аз се лъжа че така или иначе някой ден ще побелея и ще се налага да се боядисвам, така че...тъмна или светла пак ще е боя Grinning

# 617
adi_man4eva, благодаря!   bouquet  Русото е с Alfaparf 11.11, но след няколко измавиния - беше по-сивкаво в началото. Действително след това стана страхотен цвят, който не мръдна три седмици, но се наложи да се боядисам заради корените.

# 618
Woman in the mirror, благодаря ти за отговора!  smile3525  Ще помисля и най-вече ще проявя търпение, за да не съжалявам. Е, знаете като се появи страстта по нов цвят каква треска е, цяла болест...  doh

# 619
някъде имаше пуснати снимки каталог на цветовете на алфапарф ,но нещо не ги откривам някой ако може да даде линк Praynig

# 620
# 621
     Nikoela  ,а с колко % оксидант  получи този цвят?Аз толкова пъти съм опитвала 11.11 на Алфапарф и винаги цвета ми беше патешко-рижаво  Sick.Правих се с най-силния %.А твоят цвят е чудесен   bouquet

# 622
# 623
giga b, и аз с най-силния: 40 vol. Боята изсветлява 5 тона - ако ти е тъмен естествения цвят може и да не стане  Confused  На мен корените в началото също ми се струваха рижи, но това беше илюзия от сивия цвят на дължините - след 2-то миене корен-дължина се изравни и стана супер!

# 624
Здравейте от мен!
Аз бях на море, върнах се. Смятам тези дни да подкъся малко косата, да махнат сухите крайчета.
Дайте отзиви за Garnier Color Naturals 111. Изтощава ли, изсветлява ли достатъчно?

# 625
  • София
Момичета, дано не е обсъждано многократно и аз да питам за енти път - има ли изобщо боя, която може да се ползва без блондор? Rolling Eyes Руса съм вече 4г., но много ми дотежава това двойно изрусяване - блондор и после боя. А косата ми расте бързо (което е хубаво всъщност Simple Smile) и просто няма как да пропускам блондора...

Nikoela, с руса си мноооого красива!  Flutter И цветът е хубав и на теб много ти отива!

# 626
Аня, паз съм дългогодишна бивша блондинка, която сега се връща към русото отново.
От личен опит мога да ти кажа, че всичко зависи от косата. Моята е тънка и светло кестенява и се изсветляваше много с Гарние Нутрис. Зълва ми пък е с много дебел косъм и успява да си изсветлява косата без блондор единствено с Индола. Силна боя е също и Крамер.

Никоела, аз те харесвам много повече с тъмната коса. С русата си по-бледичка някак. Но на снимки е едно, на живо е друго. Ти сама си прецени, как се харесваш повече.

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 11:02 от asja

# 627
Момичета, дано не е обсъждано многократно и аз да питам за енти път - има ли изобщо боя, която може да се ползва без блондор? Rolling Eyes Руса съм вече 4г., но много ми дотежава това двойно изрусяване - блондор и после боя. А косата ми расте бързо (което е хубаво всъщност Simple Smile) и просто няма как да пропускам блондора...

Аз сега точно не съм блондинка,но преди бях доста време.
Косата ми е сравнително тънка,но гъста.Естествен цвят-тъмно пепелно рус.На руса основа корените ми изглеждат бая тъмнички.Хубаво изсветляване постигах с Индола номер 10001 ли нещо такова.А надолу ставаше направо бяла.Корените бяха достатъчно светли и се сливаха много хубаво  Peace

# 628
  • София
Ами корените са ми доста тъмни, особено сега в контраста с русото, направо черни изглеждат. Whistling Кестенява ми е ест. коса, пробвах 1-2 пъти без блондор, но изобщо не изсветлява боята, съвсем леееко и става кестеняво с ръждив оттенък. Mr. Green

# 629
 Аня, благодаря!   bouquet  Ася, аз лично не ти препоръчвам garnier color naturals 111 - ползвах я преди месец - два и корените ми станаха откровено рижи, а иначе дължините - сивички. Всъщност това е боята, която най-малко ми изсветли корените - на мен ми е определено слаба. А и Гарнието бързо се измива по принцип... не съм доволна и от nutrisse. Ще пробвам с L`Oreal и Wella.
   Вчера боядисах майка ми с Престиж Делукс - "сребърно сияние" и стана страхотно бежаво/пепеляво русо, но нейната основа е по-светла.

Общи условия

Активация на акаунт