Секси и красиви и с къса коса - 2

• 190 735
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
БадеМ, разлика почти няма от предното ми подстригване и боядисване и няма смисъл да се снимам, но ако го направя ще постна снимка Peace

# 286
БадеМ, разлика почти няма от предното ми подстригване и боядисване и няма смисъл да се снимам, но ако го направя ще постна снимка Peace
а къде се подстригваш?

# 287
Аз съм от Варна и едва ли ще съм ти от полза, но ако искаш ще ти пиша на лични Peace

# 288
Аз съм от Варна и едва ли ще съм ти от полза, но ако искаш ще ти пиша на лични Peace
хихи не ,от София до Варна за подстригване Joy ,но се справя мн.добре фризьорката ти  Heart Eyes

# 289
хихи не ,от София до Варна за подстригване Joy ,но се справя мн.добре фризьорката ти  Heart Eyes
И аз така си помислих Grinning, но наистина е добра.

# 290

Peace
И през ум не ми минава да си пускам пак дълга коса.
Когато реших да я отрежа никой не ме подкрепи (единствено тук в темата срещнах подкрепа), напротив всички около мен бяха против. Сега е обратното - всички са на мнение, че късата е моята прическа.

# 291
  • София
Ним, супер ти е с къса коса. Аз да ви пиша моята малка "драмичка": след като бях с къса коса от миналата година, реших промяна - да я пусна дълга... И полудявам - наникъде е! Стърчи, не заема никаква форма, а има още поне 3 месеца, докато успея да я прибера (поне частично) с ластик. Как се справяте с "междинния период"?

И аз съм с такъв проблем. Не знам какво да я правя тази коса вече.... Crazy  Някой, ако може да даде идеи или снимки на някакви междинни прически...  Rolling Eyes

# 292
Ним, супер ти е с къса коса. Аз да ви пиша моята малка "драмичка": след като бях с къса коса от миналата година, реших промяна - да я пусна дълга... И полудявам - наникъде е! Стърчи, не заема никаква форма, а има още поне 3 месеца, докато успея да я прибера (поне частично) с ластик. Как се справяте с "междинния период"?

И аз съм с такъв проблем. Не знам какво да я правя тази коса вече.... Crazy  Някой, ако може да даде идеи или снимки на някакви междинни прически...  Rolling Eyes
Това избрах за теб http://patenceto6.snimka.bg/daily/pricheski.598869 ,дано си харесаш нещо  Heart Eyes

# 293
хейййй наканих с еи аз съм с къса коса , но нямам апарат развали се  Sad

# 294
  bouquet Здравейте момичета, чудесна темичка Simple Smile
Аз бях с дълга коса Simple Smile почти до кръста, но преди седмица отидох при нова фризьорка  ooooh! Казахи и да я намали няколко пръста и да я филира  Mr. Green И тя така я подкъси и филира, че вече съм с къса коса  bowuu
Периодично се сдобивам с къса коса, по приумица на фризьорите  #Cussing out
Последният път беше преди 10 години и сега ми е доста трудно да влезна в час с поддръжката на прическата.  Joy

Снимки с къса коса още нямам Simple Smile Като се снимам, ще кача.

# 295
Момичета, дайте идеи как да си поддържаме късата коса/карето като сме на плаж.Не ми се занимава всеки ден след плаж да си дърпам косата, а съм на каре и трябва да я оформям.Някакви идеи  Thinking

# 296
МНого ме кефиии Grinning

# 297
Уникална коса и уникална прическа Hug

# 298
Момичета, дайте идеи как да си поддържаме късата коса/карето като сме на плаж.Не ми се занимава всеки ден след плаж да си дърпам косата, а съм на каре и трябва да я оформям.Някакви идеи  Thinking
А може ли да видим карето Blush?

# 299
Даааа може!На 12 страничка съм пуснала снимки, даже си ми коментирала прическата  Mr. Green
Родих се с тази къса коса!Никога не съм била толкова късо подстригана.
Чакам идеи от по-опитните късокоски  Thinking
*БадеМ аз искам ако може твоята да видя  Blush

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 22:17 от deni_den

Общи условия

Активация на акаунт