Секси и красиви и с къса коса - 2

• 190 719
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Много Ви благодаря за отговора сега остава да събера смелост и след морето да отида  Rolling Eyes

# 616
  • Пловдив
Можете ли да подскажете за гъста и чуплива коса и кръгло лице какво би подхождало?
Никога не съм била с къса коса, нямам представа какво би ми отивало  Thinking
Това много ми харесва, но не знам, дали е подходящо за кръгло лице.
Страхувам се и , че може като отида на фризьор, да ме докарат като леличка  Crazy

Или може би нещо такова, но без страничния бретон, защото ми се струва ужасно неудобен и мисля, че постоянно ще го дърпам назад.

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 16:44 от Commelina

# 617
  • София
Аз мислих мислих и се реших ... тия дни отивам при фризьорката  с тази снимка , пък да става каквото ще  Crazy Crazy , после мога да ви покажа реална снимка на моя милост с новата прическа  Laughing Mr. Green

# 618
Сега я открих темата и много ми се ще да се включа и аз.Последната прическа е страхотна и ще чакам реална снимка на koricimu.Косата е накъсана и филирана с възможност за обем на тила. А изтъняването и удължаването на бакенбардите позволява да се носи и от жени с кръгло лице,като се създава илюзия за овално лице.Младежка и разчупена прическа.

# 619
  • София
Косата е накъсана и филирана с възможност за обем на тила. А изтъняването и удължаването на бакенбардите позволява да се носи и от жени с кръгло лице,като се създава илюзия за овално лице.Младежка и разчупена прическа.
Точно тези мисли ми минаха през ума когато видях снимката Wink Надявам се да ми се получи добре , ще отида малко със свит корем  Laughing а после ще изляза с олекнала глава Grinning

# 620
Защо със свит корем,страхуваш се от способностите на стилиста ?

# 621
момичета все повече се надъхвам и утре ще отида само че не знам още точно какво искам , днес отидох при моята фризьорка която категорично ми отказа да ме направи късо и утре отивам при друга имам идеи в главата си но няма смисъл да поствам картинки крайният резултат ще покажа

# 622
момичета все повече се надъхвам и утре ще отида само че не знам още точно какво искам , днес отидох при моята фризьорка която категорично ми отказа да ме направи късо и утре отивам при друга имам идеи в главата си но няма смисъл да поствам картинки крайният резултат ще покажа

Коя е тя,че да казва.Много се дразня на такива патки.То и викаш кръцни 1мм тя кълца 10см. кво ти пука на метла ли приличам?!
Аз да съм на теб ще покажа на тела снимка какво точно очаквам,за да няма изненади  Peace

# 623

Ще чакаме да те видим подмладена и разкрасена.
Можете ли да подскажете за гъста и чуплива коса и кръгло лице какво би подхождало?
Никога не съм била с къса коса, нямам представа какво би ми отивало  Thinking
Това много ми харесва, но не знам, дали е подходящо за кръгло лице.
Страхувам се и , че може като отида на фризьор, да ме докарат като леличка  Crazy

Или може би нещо такова, но без страничния бретон, защото ми се струва ужасно неудобен и мисля, че постоянно ще го дърпам назад.
За първата прическа трябва да са ти идеални ушните миди,а бретона и косата на темето да е по-дълга,за да се даде височина,та оптически да се удължи лицето.
За втората снимка мога да кажа,че е много женствена,но наистина бретона пречи,затова можеш да го направиш по-къс и асиметричен или пък да го вдигаш нагоре.Тази прическа е тип каре и стои хубаво на прави коси,ако косата ти е много къдрава няма да се харесаш.

# 624
няма да ида при нея въобще , защото започна да ми говори ,че косата ми била прекалено гъста и щяла да стане като калпак и от това си правя изводи че въобще не може да подстригва късо отивам при друга  Grinning наистина съм с гъста коса , но не е толкова безнадеждно , нали за това искам да я подстрижа да я махна ,че ми тежи  Grinning

# 625
  • Пловдив
За първата прическа трябва да са ти идеални ушните миди,а бретона и косата на темето да е по-дълга,за да се даде височина,та оптически да се удължи лицето.
За втората снимка мога да кажа,че е много женствена,но наистина бретона пречи,затова можеш да го направиш по-къс и асиметричен или пък да го вдигаш нагоре.Тази прическа е тип каре и стои хубаво на прави коси,ако косата ти е много къдрава няма да се харесаш.
Благодаря за отговора   bouquet и че ми обърна внимание на важните детайли.
Вярно, че е каре втората прическа, наистина ще трябва постоянно да се изправя. Косата ми не е много къдрава, стои на едри вълни. Чупи се точно толкова, колкото да не е права и да не мога да мина без сешоар и четка. Но много ми се иска нещо, което ще стои добре без много усилия  Crazy
С ушите проблем нямам  hahaha
няма да ида при нея въобще , защото започна да ми говори ,че косата ми била прекалено гъста и щяла да стане като калпак и от това си правя изводи че въобще не може да подстригва късо отивам при друга  Grinning
от това и аз се притеснявам и не мога да събера смелост. И на мен ми пречи, писна ми по половин час сушене и дърпане с четки.

# 626
  • при моите деца .....
няма да ида при нея въобще , защото започна да ми говори ,че косата ми била прекалено гъста и щяла да стане като калпак и от това си правя изводи че въобще не може да подстригва късо отивам при друга  Grinning наистина съм с гъста коса , но не е толкова безнадеждно , нали за това искам да я подстрижа да я махна ,че ми тежи  Grinning
Моята коса е много, много гъста.
Късата ми коса се поддържа с филиране..... така се скъсява.
Не стои като калпак, на 25 дни изисква поддръжка - е само аз си го виждам, но ходя редовно.

# 627
ето ме и мен след като се реших най-после още не мога да се възприема http://prikachi.com/images/416/6543416r.jpg     и  http://prikachi.com/images/410/6543410B.jpg
не се вижда хубаво , но това е самоснимачка от преди малко , да добавя че от днес след обед съм подстригана

# 628
ето ме и мен след като се реших най-после още не мога да се възприема http://prikachi.com/images/416/6543416r.jpg     и  http://prikachi.com/images/410/6543410B.jpg
не се вижда хубаво , но това е самоснимачка от преди малко , да добавя че от днес след обед съм подстригана

Честито нова прическа и със здраве да си я носиш !!!

# 629

Не личи да е много гъста косата. Моята не е гъста но подстригана толкова късо, изглежда като четина гъста.... Хубава е прическата и ти отива! Фен съм на късите коси Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт