Созопол - мнения, впечатления и препоръки!

• 199 069
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
имам въпрос малко извън темата
плажа на къмпинг смокиня продължение на каваци ли е
защото ние сме на хотел някъде между каваци и смокиня и не знама дали там има плажна ивица, или има прекъсване

# 211
  • София
защото ние сме на хотел някъде между каваци и смокиня и не знама дали там има плажна ивица, или има прекъсване

Плажът е един, да. И е чудесен.
Кой хотел сте си харесали там ?

# 212
http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=1426
серена резиденс е хотела, малко е далеч от плажа на 500м-сигурно ще ходим с кола , дано има къде да спираме
не намерихме никакви отзиви за него-дано ни хареса

# 213
  • София
Със сигурност не са 500 м. до плажа, но пък ще се радвате на тишина и спокойствие  Laughing.
Ходенето до плажа пеша, ще е неприятно преживяване, а ако сте с малко дете си е мисията невъзможна.
Към Смокиня си се паркира съвсем спокойно, а около хотела пък няма да имате никакъв проблем - наоколо е поле.
Чудесно лято ти желая.
Да драснеш отзиви после.

# 214
ами ние вече трета година все извън населени места почиваме и ми харесва много
хем си на море, хем е спокойно
в населените места лудницата не мога да я преживея, пък камо ли в курортите
ами значи ще ходим с колата до плажа на смокиня
благодаря за отговорите, ще дам отчет после  Hug

# 215
  • Canada
Първо си помислих, че са построили нов хотел между двата къмпинга, т.е. на пясъка, почти на плажа. Радвам се, че не е така!
По описанието ти разбирам, че хотела е срещу кънпинзите, от другата страна на пътя, в дъното на едно поле. Не съм ходила до самия хотел, изглежда красив отдалеч. Това и споделих с приятели (от Созопол са) преди 2 години, когато почивах на Смокиня. Отговорът им беше "ново, красиво, малко посещавано и с много змии наоколо".

# 216
Цитат
По описанието ти разбирам, че хотела е срещу кънпинзите, от другата страна на пътя, в дъното на едно поле. Не съм ходила до самия хотел, изглежда красив отдалеч. Това и споделих с приятели (от Созопол са) преди 2 години, когато почивах на Смокиня. Отговорът им беше "ново, красиво, малко посещавано и с много змии наоколо".
ти направо ме притесни, само за змии не се бях сещала, макар че като идеш на планина има и повече
студиата са на първия етаж, направо в стаите ще влизат тези змии  Joy
иначе колкото по-малко посещавано, толкова по-добре

# 217
  • София
Змии има, дааа.
Мин. година връщах таткото от плажа, за да провери дали е затворен прозореца на колата. Бяхме паркирали точно над Смокиня. Ден преди това от същото място водиха един ухапан младеж до бургаската болница. Не вървете пешком по сухите напечени треволяци.

# 218
  • Пловдив
Привет!
Тази година сме пак на Созопол.  Simple Smile Вече сме им фенове.
Запазих в хотел Музите. Били сме там. Много бяхме доволно!  Peace

# 219
  • с/у ОколоМръсТното
... Тази година сме пак на Созопол.  Simple Smile Вече сме им фенове.

и ние така, но не сме им фенове. За жалост... след тотална разруха по нашето черноморие.

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 11:55 от Шани

# 220
  • Пловдив
Поне от местата, на които сме били досега, Созопол най ни хареса.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 11:59 от ^слънчо^

# 221
Миналата година бяхме на Созопол. Да си призная там ми хареса и на мен най-много от курортите, на които съм била .  Може спокойно да се отиде без резервация и да си намерите малки фамилни къщички за нощувки. Съвета ми е избирайте. Имаше една баба, която беше мн нагла за две вечери нямало тя да ни пусне.А съседа й си беше направил хотелче, като видя че не ни хареса стаята ни предложи последния етаж виждаше се цял Созопол и имаше гледка към морето . Беше мн приятно.

# 222
  • София
и ние тази година сме пак в созопол, за трети път в същото хотелче Simple Smile гледах-гледах други места и много бързо се отказах, всичко си е наред и не ми се рискува, а и така опознах града - все едно се прибирам у дома, много ми е уютно и хубаво в созопол  Heart Eyes

# 223
  • В.Търново
и ние тази година сме пак в созопол, за трети път в същото хотелче Simple Smile гледах-гледах други места и много бързо се отказах, всичко си е наред и не ми се рискува, а и така опознах града - все едно се прибирам у дома, много ми е уютно и хубаво в созопол  Heart Eyes
Може ли линк към хотела.  Simple Smile

# 224
  • Пловдив
И ние пак сме там, където бяхме миналата година. Страхотно е. Писала съм назад в темата.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт