Подходящ хотел в Златни пясъци, спешно!!!

• 7 775
  • 29
  •   1
Отговори
Здравейте!

Ще ви помоля за вашия съвет относно подходящ хотел в Златни пясъци, за двойка, наши роднини, чужденци,млади хора, но не тинейджъри все пак,  които идват за първи път на нашето Черноморие. Двойката  е без деца така че изисквания от към такъв сервиз няма, ще е хубаво, ако хотела по-близо до частта с клубовете, дискотеките, или центъра, където има по-голямо оживление.Ако може хотела да е приличен, близо до морето, не е задължително 5-звезден, или пък другата крайност от тези с вечно пияните чужденци, ...търсим нещо all inklusive, или, полупансион, че в повечето all inklusive, които не са ултра, е включено само българско меню и напитки, а не знам, все пак, как ще им се понрави само нашата храна...
Имаше наскоро тема за хотел all inklusive на Златните, но се предлагаше предимно Морското око, а той е по-в северната част, далече от *водовъртежа*   bigdance2...
 Много благодаря на отговорилите, предварително  bouquet

# 1
Провери Явор, Астория, Шипка, Иглика, Лилия..

# 2
  • София
и още: Рива, Мимоза, Перуника, Тинтява, Варненчик, Арабела, Кристал - за Кристал знам, че предлагат добри оферти на ол инклузив

# 3
 Confused ще проверя момичета... Благодаря ви все пак Hug

# 4
Момичета, а какви автобуси пътуват от София за Златните, в смисъл на кои фирми, от къде Thinking

# 5
  • Варна
Момичета, а какви автобуси пътуват от София за Златните, в смисъл на кои фирми, от къде Thinking

Биомет и Етап имат редовни автобуси София-Варна, Биомет лятото за сезона пускат и автобус до Албена.

# 6
A какви са цените, дали имате представа Thinking

# 7
Упс, Embarassed намерих ги, мерси много  Hug

# 8
  • София
Като сме ходили към Златните винаги сме ползвали Биомет - добри са им автобусите, просторни и чисти, возенето е приятно; на сайта на фирмата има цени даже май и онлайн купуване или резервация на билети има (това по спомени от ходенето на спирит ъф бургас от миналата година)

# 9
ние почивахме в Мимоза преди седмица  Grinning
много съм доволна - храната беше прекрасна, питиета маше доволно, единственото е, че шезлонги и чадъри на плажа се плащаха  Close, но го преживях. иначе хотела е в центъра и е подходящ да млади хора. малко е шумно на басейна заради пързалките, но не от деца а и от по-големи румънци  #Cussing out и крещящи руснаци #2gunfire. добре, че първите дни преобладаваха немци и е спокойно, защото те предпочитат спа центъра, който също е приемлив за Бг. иначе обслужването е на ниво, сменят бельото и кърпите редовно и така. аз специално съм много доволна за 4-те звезди и пак бих отишла  Peace
харесаха ми и Лилия и Арабела  Peace. за Шипка не съм много-много  Thinking

# 10
  • Варна
Като сме ходили към Златните винаги сме ползвали Биомет - добри са им автобусите, просторни и чисти, возенето е приятно

Абе... напоследък е спорен въпрос.  Laughing

Преди 2 седмици пътувах служебно с тях - в понеделник спукахме гума, ок. 20 мин. се забавихме докато я оправят, на връщане в петък същата седмица направо се развали, чакахме 50 мин. да дойде друг автобус да се прекачим.  Confused

# 11
Значи  то кущо говорих с Кристал / предложиха ми 180 лв all inklusive, но хотела се оказа в горичка, отдалечен от шумотевицата и от плажа доста, ходело се с автобус дори Thinking
За Лилия имало свободни места на рецепция, чак след 16-ти август, което е късно, сега ще проверя Мимозата и Арабелата.
Що се отнася до Биомет-намерихме им сайта, проверихме и цените , датите на пътуване, може би трябва предварително да купиме билетите , за да е сигурно, имат ли офис на централна гара, автогара, дали знаете...няма да вземаме он/лайн, пък за нещата ,които се случват понякога по пътя, каквото стане, само всички да са живи и здрави Peace

# 12
  • София
Значи  то кущо говорих с Кристал / предложиха ми 180 лв all inklusive, но хотела се оказа в горичка, отдалечен от шумотевицата и от плажа доста, ходело се с автобус дори Thinking
За Лилия имало свободни места на рецепция, чак след 16-ти август, което е късно, сега ще проверя Мимозата и Арабелата.
Що се отнася до Биомет-намерихме им сайта, проверихме и цените , датите на пътуване, може би трябва предварително да купиме билетите , за да е сигурно, имат ли офис на централна гара, автогара, дали знаете...няма да вземаме он/лайн, пък за нещата ,които се случват понякога по пътя, каквото стане, само всички да са живи и здрави Peace
на биомет офисът им е на трафик маркет - този големия паркинг вляво от централна автогара и точно пред централна гара, но мисля, че имат и на централна гара; на сайта им трябва да ги пише къде са им офисите, вкл. и телефони

# 13
Благодаря много за всички отговори Hug

# 14
Крюмелхен, Арабела е добър избор, близо е до плажа и центъра, и до дискотеките, и е добър хотел. 4 звезди е.
Шипка не бих го препоръчвала, самият хотел не е хубав, и е точно до данданията (разбери, к.рвите се разхождат пред него).

Освен това не бих проверила за цени в хотелите, а по-добре в сайтове като триваго.де, където често цените са по-ниски  Peace

Общи условия

Активация на акаунт