20-то основно училище - впечатленията Ви от обучението по френски там!?

• 4 954
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Повдигам темата, тъй като аз, като филолог с френска филология, много исках да запиша синкото в първи клас в такава паралелка именно, защото няма да има проблем с  контрола от моя страна. Той вече учи английски в Алианса, така че аз за първи клас гледам друг език.

Та....боря се с акъл, 20 ли да е, защото ми е много близо, или да пренебрегна езика и да търся друго у-ще?

Вярно ли е, че там много трудно се влиза?

# 16
  • София
Жозефина, малко да оспамя, но откакто дъщеря ми тръгна на състезания по математика, ми правят впечетление добрите резултати на децата от това училище (а за две от тях знам, че не ходят на допълнителни уроци и курсове). Имам познати с деца в 4-ти клас там, които обаче учат немски. Сравнително доволни са. И аз обмислям варинат евент. да преместя моята там след 4-ти клас. Нивото на изучаването на езика не ме вълнува много, т.к. струва ми се без допълнителни занимания няма как да стане. Иначе е вярно, че трудно се влиза, но ако се заредиш рано, рано в деня на записването, не вярвам да не успееш.  Децата, учили немски в ДГ Малкият Принц имат предимство (всъщност повечето го учат именно заради това). Но как е с френския, не знам.

# 17
Ами, Лекси, ако до 2012 нещата с кандидатстването не са променени, ще се зареждам , ако трябва, в 5 часа, на една ръка сме. Laughing

благодаря ти за мнението.

# 18
  • София
Общообразователната подготовка също е на добро ниво, като се имат предвид учебниците и и програмата.  ooooh!

# 19
  • Sofia
Здравейте!
Дъщеря ми завърши преди 2 години 20 ОУ френска паралелка, знанията и  по френски за тези 7 години достигнаха  ниво В1.
Натоварването по френски не е голямо, но като цяло децата които имат интерес могат доста да научат. Peace

Общи условия

Активация на акаунт