Мама лекичко коремчето поглажда, ОКТОМВРИ бебенце ще ражда!

• 24 289
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
как стеее? Днес цял ден ми се гадеше и ми беше отпаднало чак сега малко се поосвестих и тъкмо направих вечеря....Абе имам чувството,че бебка днес ме риташе в стомаха направо...това възможно ли е ( да е толкова високо вече?? ) Embarassed EmbarassedДобре дошла на новата мама Wink Гледам,че обсъждате кошари, ние мислим за дървена,която после става на легло.....Хайде приятна вечер да слагам масата  Hug

# 706
  • София
Orchids Flower,аз за едното бебе мисля да използвам евентулано кошарка но още не съм решила твърдо и смятам да взема на Чиполино Или някоя друга марка имат на цени по 120/140 лв супер модели на две нива много ми се вижда за кошара 200 и.....  Grinning няма смисъл просто не знам всеки си взима решение! За мен ще е улеснение и по натам като започнат да се изправят ще ги мяткам да си играят в нея! 

# 707
Димяни, съгласна съм с теб, че над 200лв за кошара са много. А пък това за играта е основната ми първоидеа. Защото от тези дървените до сега всички бебета, върху които съм имала наблюдения, като поотраснат започват да прескачат оградата. А тука няма начин-сложиш го да си играе вътре, ти си вършиш работата и ми се вижда, че доста ти се улеснява ежедневието. Дано да е така Praynig

# 708
Димяни, hailie, благодаря ви за съветите и коментарите  Hug. Ще поогледам и на живо и ще си взема някоя с топли оранжеви цветове  Mr. Green.

# 709
  • София
Хайли,аз за Райън не купих и да ти кажа не ми е трябвала той си ми беше кротък но много мами които са имали в тази възраст в която започват да се изправят и да се заиграват са били много доволни пък да не говорим,че ако отидете някъде ще я използваш и за сън!  Crazy Hug

Лека мамчета!  Hug

# 710
Ама нали и аз това казах, че не я препоръчвам моята, защото ми се видя излишно скъпа. Мъж ми я купува, защото тази, която бяхме харесали я нямаше тогава и той обича да купува уникални неща. Та понеже не беше чувал марката и беше сигурен, че ще сме единствените с такава  ooooh!

Влизам да ви разкажа, моята Симона, която сега проговаря, как ни изумява всеки ден. Правя й аз млякото, докато баща й, й сменя памперса и тя крещи отстаята " къде е млякото, къде е млякото" като рекламата  Party А онзи ден докато била на разходка с баба си искала кифла и баба й купила кифла, но тя не я поискала. После ме пита, кога се е научила да иска кифли и защо не ги яде, викам нямам представа. Никога не сме и давали кифла. Като си тръгна майка му на Мартин, той ми вика: "абе ти знаеш ли, че май аз съм виновен за кифлата?" Умряхме от смях, защото баща й обича да използва думата кифла за жена, тая била кифла, онази била кифла и т.н.  hahaha

Така че, мили бъдещи мами и това ви чака  Laughing

# 711
Здравей lolo И аз съм нова от 2-3 дни  и на мен ми е малко трудно още да влезам докрай в темите пък и тези мамита тук са си бая активни за 4-5-часа изписват бая материал и обхващат доста теми.
Да ви кажа днес имах лекция по правните вэпроси.Ех тая България-бюрокращина голяма.Доста мамита питаха за записването от таткото в  родилния дом.Когато сте без брак се попълва декларация нотариално заверена че лицето х признава детето за свое.И после в болницата с двете лични карти на родителите се попълва и другия формуляр.Някаде си има отделна стая за това а някаде отива длъжностното лице при майката и пишат.Това обикновено става 1-2- дни преди изписването.
 И така -такива и разни други нещица разбрах днес.Потренирахме малко с принцесата ми.Ходихме да видим  после баба и дядо и де прибрахме с тати да си почиваме.
 От мен лека нощ .

# 712
  • София
Ole, нямам търпение да дойдат тия моменти Heart Eyes Голяма е сладурана вашата!

Димяни, не мислиш ли да спят заедно бебките? Чувала съм че често така спят близнаци и се учудих като каза "кошара за едната" Crazy

# 713
  • София
Ще спинкат заедно до 2,3 месеца после ще им е тясно!  Wink Grinning

# 714
Добро утро ,
вече съм изцяла в отбора на пенсиите  Mr. Green то няма такова нещо , да се будя всеки ден в 6 часа.
Ама тая сутрин милото ме стресна като стана за работа и нещо ме бутна  и аз подскочих. Много чувствителна съм станала и спя като заек , имам чувството че муха  да бръмне и ще скоча.  Sad Ужас , токак да спя трябва да съм изолирана в някой бункер.
Айде оплаках ви се  рано рано  Hug
Днес съм на ЖК ще пиша после за резултатите . Wink
Лек и успешен ден на всички  Hug  bouquet

# 715
Добро утро, сладки тумбачета!

Надявам се, тези от вас, които имат проблеми със съня вече да са намерили удобната за себе си и бебчетата поза. Ние няколко вечери сме с една и съща програма  Laughing - докато гледаме някой филм за "лека нощ" тати слага ръка на тумбачето и щерката започва нежно да му се радва побутвайки го. 15-20 мин. по-късно двамата са в дълбок и приятен унес  Laughing  Heart Eyes, който продължава да сутринта.
lolo - добре дошла при нас   bouquet
hailie -  Laughing как го мислите с Мирчето - може ли да не се изкуши човек от вашите рецепти?! А после защо коремчетата и д-та ни увеличават обема си  Joy
Oleto - това за цветовете, че не определят пола е абсолютно вярно. Като писах за консервативните цветове имах предвид, че в момента е пълно с бебешки дрешки в свежи тоналности, а при мен така се получи, че повечето са в беж. Не съм го целяла разбира се, но предвид, че по магазините се предлагат основно летни варианти, от тези с дълго ръкавче най-много ми допаднаха. Но си признавам без бой, че умишлено избягвам розовите, защото тази натрапена представа, че момиченцата трябва да са в розово и червено, а момченцата в синьо и зелено ми е непонятна  Laughing Много се смях на "кифлата" - браво на Симонка  Hug
bebZz - бодитата са от 3 магазина. Ако имаш път към "Пиротска" - единия е там, близко до т.нар. Малък Цум, но от противоположната страна на улицата. Съжалявам, но не му помня името на магазина. Другите са от Fancy kids, като техни магазини има на ъглите на "Алабин" и "Христо Белчев", също така на "Витошка" и "Парчевич". Ако не се лъжа имат в бившия завод "Витоша" и на Графа също, а другите са от случайни попадения по магазините  Laughing
Много усмивки на всички и добро настроение, а също така добри новини от прегледите  Hug

# 716
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро,

tzzzvety , не се притеснявай относно ранното ставане...ще си правим компания  Peace Party И аз съм така тези дни....
Стискаме палци за прегледа!
На мен вчера ми беше доста лошо следобяд, надявам се днес нещата да са по-балансирани...., че ни чака още работа с бебко.  ooooh!
Oleto, пак добре, че е на кулинарна тематика....  hahaha

Хайде лек и прохладен ден юлски ден!   bouquet

# 717
Добро утро и от мен Simple Smile

Аз пък понеже вчера не ми стигна съня, снощи като съм заспала към 20,00......после само станах да оправим леглото и чак тази сутрин в 6,30 голям сън, голямо нещо. Но съм доволна Simple Smile

На мамите на консултация успех, аз съм чак след 12.07. но мисля другата седмица да отида да видим бебчо по другото ми здравно осигоряване.

Та така, хубав и усмихнат слънчев ден мамита Simple Smile

# 718
Добро утро, момичета!!
Да ви почерпя, днес имам имен ден Embarassed

И от Сърце едно Кафе с дъх на Море специално за July Morning Hug

Днес е Св. Кузма и Дамян
Имен ден празнуват Козма, Кyзман, Дамян, Красимир, Красимирa, Красинa - да са здрави и щастливи!  bouquet

Момичета, чакаме след това отчет след прегледите! Стискаме палци!!!
А мамите с болки и неразположения-да се оправят бързо-бързо!

# 719
Hailie честит да ти е именния ден Simple Smile бъди здрава, силна и обичана жена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт