"Слънце, пясък, плаж, море...ОКТОМВРИйче дупето пече"

• 69 364
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • Варна, България
кон на Г8 Mr. Green.......пази пешката Mr. Green

Не го познавам Пешката, но няма да откажа да го пазя  Crazy

# 662
Чух се с Мириндата:
Алоооо, София - среща в Класика на 09.09.2010- 'дет се вика да отпразнуваме 9 септември Mr. Green.
Темата на срещата е" Обсъждане на дата и място за общонационален 5ти рожден ден"

Среща - 09 септември в Класик:

1.Миринда
2.Гея
3......

# 663
  • София
Чух се с Мириндата:
Алоооо, София - среща в Класика на 09.09.2010- 'дет се вика да отпразнуваме 9 септември Mr. Green.
Темата на срещата е" Обсъждане на дата и място за общонационален 5ти рожден ден"

1.Миринда
2.Гея
3.Спокойна 
4. .... .

# 664
малко със закъснение

Миринда, честит Рожден Ден! Бъди щастлива и влюбена!

# 665
  • София - Младост 1А
Eho privet I ot men.
Ne sam puskala pc-to ot 10 dena I fasta paiajini veche.
Mirindichka chestito na paterica! Mnogo zdrave I lubov!

Pishete I men v srestata che prez telefona ne moga da se zapisha v spisaka.
Prez weekenda ste cheta, pisha I ste kacha snimkite nai nakraja.

I stiskaite palci utre che sam na izpit!

Hubav den momicheta!

# 666
  • София

1.Миринда
2.Гея
3.Спокойна 
4. Дрина
5. ... .

Добро утро. Ади, стискаме палци, успех. И чакаме снимки.

[/quote]

# 667

1.Миринда
2.Гея
3.Спокойна  
4. Дрина
5. Мишленце

Мириндичка, честит рожден ден и тук! Много здраве и щастие ти желая и много усмивки!

Момичета, прекрасни снимки сте показали, радвам се че всички сме изкарали добре почивката, с малките болестни неприятности. Рали също се разкашля последните дни на морето, сега не смея да я пусна на градината, надявам се от вторник да тръгваме вече.
Снимки съм качила във фейса, но от тук не мога да влизам да ги копирам, а вчера ни изгоря монитора вкъщи и незнам кога ще имам комп.

Ади, стискаме палци за утре.
Светле, милото детенце, представям си как преживява раздялата с хубавата градина. Тук толкова ли са зле нещата, госпожите ли не му харесват или дечицата?

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 09:16 от Мишленце

# 668
Добро утро Heart Eyes

знаех си - обичайните заподозрени, бойните мацки веднага ще се отзоват...... страшни сте
Днес е петъъъъъъъъъъъък - суперррррррр

Да ви информирам пък: сега в момента се цикли паркета, имаме майстор......Форката го играе ОТК  Mr. Green, и после ша лакират....разгеле.
 Имаме 3 почивни дни, в които нашето мило семейство ще чисти и ремонтира....ша мажем стените.....Та до понеделник вечерта ако сме готови - екстра Simple Smile

Днес ви чакам на отчет всичките, защото е петък, все пак.

Ади, аз палци стискам, ама ти на какъв изпит си newsm78

# 669
  • София - Младост 1А
Abe ot rabotata. Ste razpraviam po natatak.

# 670
  • София
Здравейте! Ние пък сме болни - Преслава след 2-седмично ходене на детска градина. Тази нощ от 12 часа като е започнала да повръща, та през половин час връща. Едвам гледам, тя лежи. Имам да пера 100 перални с оппоръщани одеяла, чаршафи и др, а правим изолация и поради тази причина просторът на едната ми тераса е демонтиран, къде ще съхнатдрехите - не знам. Аз съм добре, по-добре съм с хомеопатията.
На среща ми се идва, но няма кой да вземе Преслава от детска градина (Николай от 2 дни е с нов шеф и се прибира към 21.30, та вече не мога да разчитам на Никсъна за вземането).
Пожелавам хубав ден на всички!

# 671
Ей......Миме.....само спокойно, бе човек - ша изпереш, нямаш избор, ша изсъхнат, споко. Дано Къдравелка се оправи бързо Heart Eyes.
Очаквах да се разпишеш за срещата и ти Heart Eyes.
 Ще взема да звънна на Меги и  Бини, който от вас се сети да звъни на другите...

# 672
Светле, милото детенце, представям си как преживява раздялата с хубавата градина. Тук толкова ли са зле нещата, госпожите ли не му харесват или дечицата?

Ами Ели, какво да ти кажа.....и госпожите и децата. Тези били " гадни".
Там се ходи с кеф, става сам в 6.30 и бърза, бърза да ходи при децата. А и нали ни запозна с госпожата - ми тя прелестна, бе....Една 30 годишна кукла с усмивка до ушите - хвали ги, милва ги, постоянно се занимават с нещо, измисля хиляда неща.
Даже баба Руди ми разправя как една сутрин го води и на полянката госпожата по анцунг и един касетофон, дънещ диско  правят гимнастика. Децата греели....само 2 дебели лелки гледали отстрани, Рудито им казала да се включват и те и последвал детски смях до небесата.
Та.....така....там всичко му харесва, всичко, като почне да разправя колко са " красивички" госпожите и колко са добри приятелите му.......че баба му стои и го чака да се наиграе и към 18 си тръгват от градината.....

В София - в наш'та си градина, не се ходи с кеф. Само пита, кога сме почивка, колко дни остават до почивката и т.н. Госпожите ни са възрастни- пред пенсия. Все са недоволни и се оплакват......и човека го усеща.
Баща му вика " и аз да съм и аз ша искам при хубавите госпожи"......та така.....сега се гледат с баба си. Поуспокоил се е, и последно няма ние да ходим да си го вземем, а ще  дойдат с влак, със все багажа.....ама пустото БДЖ...като сме фенове, кво да правиш....

# 673
  • Варна, България
Ехеееееее, много сте се разписали днес  Heart Eyes
Мими, бързо оздравяване на Преслава!  Hug Давай течности с лъжичка по малко да не се обезводни. Има и едни хомеопатични свещички за повръщане (не мога да се сетя как се казваха  Rolling Eyes)

Светле,  Joy  hahaha
Браво на мацката!   Laughing Тъй да го докараш.
Само си представям да влезе и някой студент...  Mr. Green

Наистина има голямо значение от госпожите. Готините всеки ги харесва.
Въпреки, че от младо до младо има разлика.
Нашите и 2-те са пред пенсия и лятото ги заместваха 2 младички. Едната готина, но другата - щом Сами ми се оплака (той не се впечатлява особено), че била лоша и само им викала шшшшшшшт  Crazy И си иска неговите госпожи.

Един бисер. Вкъщи имам навика да ходя с един дънкен къс сукман (от бременелските години) и Сами ме гледа и казва:
"Мамо, приличаш на авантюристка с тази рокля.
Сложи си някоя дреха да приличаш на красива 26-годишна, а не на 10 годишна, както си сега"  Crazy

# 674
Свещичките са "Вомитусхил"...Миме,радвам се да чуя,че си по-добре! Hug
да оздравява бързо къдрокоска! Praynig Heart Eyes

Боги  Joy

Мириндей с голямо закъснение Чъ Ръ Дъ!
здраве,любов и късмет!
все така готина си остани,пътешественичка и купонджийка!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт