Автоимунен тиреоидит на Хашимото (14)

• 100 773
  • 772
  •   1
Отговори
# 60
магнитче, аз смятам да си изследвам тсх преди да минат 45 дни. ако си много притеснена си пусни едно тсх. знам, че по принцип се изследва на 45 дни, но тодорова искаше да ми го види след 10-15 дни.

момичета, знам, че това сте го коментирали защото съм го чела тук, но не успях  да го намеря: аспирин протект през целия месец ли го пиете или в определени дни от цикъла. за какъв период го пиете и правите ли почивки (няколко месеца се пие, няколко се почива?)

# 61
  • София
Благодаря момичета,
Прасунчо,за хипоходрията лошо няма,след 3 поредни аборта не само ще се следя ами незнам какво.
Lynette  сега последното увеличаване на 75 беше при ТСХ 2.96
ще изчакам да дойде средата на месеца и ще видя как се държи хормона

# 62
zazaza, за аспирина: от 15-28 ден на мес. цикъл се пие, 5-6 месеца пиеш 1 месец почивка и пак отново....  Peace

# 63
  • София
Здравейте момичета,

Аз съм от февруарки 2010, а от скоро съм и във вашата тема. За съжаление напоследък не бях в кондиция и почти не влизах дори да чета. При мен Хашимотото го откриха преди 10-на дни, след като се е обостри след раждането. Вероятно и преди съм била с това заболяване, но е било много по-поносимо. Между другото много пъти по време на бременността, съм се оплаквала от неразположения в женската консултация, но редовният отговор беше: "Ами, нормално е".
Искам да попитам родилите момичета, правили ли сте някакви изследвания на бебетата? Прави ли се задължителен скрининг за антитела още в родилния дом. На мен педиатърът ми каза да не се притеснявам, че моите антитела няма как да влияят на бебето...но знам ли...

Сега е време да се похваля - вече се чувствам по-добре, а днес направо съм пушка! Спах много и ходих на голяма разходка! До скоро под голямама разходка разбирах поне 6 км. пеша, но сега и 2 са добре. Не съм си представяла, че един нормално прекаран ден, т.е. почти без болежки и т.н. може да ми донесе истинска радост и надежда. Щастлива съм и защото след като се наложи да отбия бебка, тя най-после започна да харесва адаптираното мляко и да се храни добре  Grinning .

Искам да попитам още нещо:
Има ли някоя от вас пациентка на доц. Георги Кирилов от клиниката по ендокринология?
Какво ви влияе добре при косопад?

Лека нощ и хубав утрешен ден! Дано и времето да се задържи още малко такова!

# 64
Здравейте , момичета  Hug
Не съм писала повече от месец , а и честно да ви кажа май и от толкова време не съм ви и чела  Embarassed
Аз вече съм в пети месец , чувствам се чудесно , нямам никакви оплаквания , единствено безсъние от време на време ( то си личи и от часа , в който пиша  Wink ) . Изследванията ми са чудесни , жлезата на ехограф също , бебчо се развива нормално .... , изобщо нещата при мен са много добре . Утре трябва да пускам пак хормони (правя го всеки месец ) и кръвна картина , само дето забравих и сега стабилно се наядох с шоколад , та може се наложи да изчакам до вторник .
За момента не пия никакви хормони , дано и не се наложи , само на традиционните витамини за бременни съм и хомеопатия 2 пъти месечно .
Общо взето това е , стана ми много мило като се видях на първа страничка , благодаря , че сте ме сложили  Heart Eyes

# 65
  • ВАРНА
Summer7, след като до сега не те е потърсил личния лекар на детето, значи всичко с него е окей.

tonivil , само така!

magnet_for_happiness , прекаленото вглъбяване не води до нищо добро, но ти си знаеш. Аз лично не бих могла да живея по този начин.

# 66
  • София
Чак сега ви открих  Hug

# 67
  • София

magnet_for_happiness , прекаленото вглъбяване не води до нищо добро, но ти си знаеш. Аз лично не бих могла да живея по този начин.
все още съм жива,кретам,да видиме дали ще пукна скоро  Crossing Arms

# 68

Не можеш да живееш по този начин, защото си Прасунчо, но не се знае, ако беше на мястото на Магнитче, как щеше да се чувстваш! Peace

Темата е както за получаване на информация, така и за подкрепа, защото всяка от нас има и е имала моменти, в които се нуждае от разбиране и човешка топлота!

Магнитче, пожелавам ти всичко да бъде о кей!!! Hug Hug Hug

# 69
  • София

Магнитче, пожелавам ти всичко да бъде о кей!!! Hug Hug Hug

Simple Smile

# 70
  • ВАРНА
Тънката ми мисъл беше, че колкото повече негативни мисли, толкова по-зле.
темата зорлем ще отиде в проблемно забременяване, а изобщо не й е там мястото  Tired

# 71
  • София
Тънката ми мисъл беше, че колкото повече негативни мисли, толкова по-зле.
темата зорлем ще отиде в проблемно забременяване, а изобщо не й е там мястото  Tired
прасунчо какъв ти е проблема? Нещо ако те дразня не ми чети писанията.
Не виждам нищо лошо в това че попитах дали е възможно да се мине от хипо в хипер, както и какви симптоми имам,оттам ти зачекна колко съм зле едва ли не да си следя сипмтомите, а за твое сведение лекар ме кара да изследвам на 45 ТСХ-то на 45 дни,по повод и коментара ти за изследванията по-назад.
Не си ти човека да казваш на някой какво да прави и дали ти би живяла така или не.
Кое му е прекалено на вглъбяването чак хипохондрия, пия си хормона и го изследвам всеки месец,ти ако вече си родила то това на нас предстои и ни е важен хормона!От м.2.2010 се мъча да сваля ТСХ-то и за първи път почувствах някаква промяна и веднага ме нарочи за маниачка на лоши мисли и прекалено вглъбяване. Нямам нужда от нападките ти.Всеки знае че трябва да мисли позитивно,незнам защо ти реши вече че аз не мисля така,просто от елементари въпроси свързани с ТСХ.

# 72

Добре дошла Peace

# 73
  • ВАРНА
magnet_for_happiness, хайде ако обичаш не ми вкарвай думи, които не съм написала.
Аз твоите постове така или иначе не ги чета. Спокойно!
хайде със здраве!

# 74
magnet_for_happiness, хайде ако обичаш не ми вкарвай думи, които не съм написала.
Аз твоите постове така или иначе не ги чета. Спокойно!
хайде със здраве!

Момичета, много ви моля...Ще си позволя като страничен наблюдател да коментирам....Всички имаме хипохондрични периоди, в които се вглъбяваме в болестите си...При мен се редуват- ту обвинявам Хашимотото за всичко, ту не ми пука- не мога да си позволя да гледам с насмешка на нито едно от двете. Истината е , че сме такива, защото сме жени, ако беше един мъж- да е махнал с ръка досега...Опитваме се да имаме деца- понякога това чакане и безкрайните опити те изморяват. Магнитче, знаеш, че винаги намираме съвет или най-малкото близки по съдба във форума  Sunglasses Прасунчо, понякога когато чожек се справи с проблема и усилията му дадат добри резултати(както е в твоя случай), се успокоява..Надявам се и ние да стигнем до там скоро   bouquet И моля ви, четете ми постовете Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт