Ste pisha utre, che tuk niama fonetichna kirilitsa
. Тъкмо разправях днес на Дара, че утре ще ходим на парка, а тя ме пита "С Лена ли?" Май няма да е с Лена 
, да се храни, да се преоблича за сън и след ставане от сън. Това е всичко
Имайте предвид, че персоналът помага за всяко едно действие, все пак това е тяхно задължение
Преобува се сама, преоблича се, като единствено я затруднява събличането на блузките, мие се сама със сапун, даже прекалено
Така хем дечицата ще се справят по-бързо и лесно, хем персоналът няма да се ядосва и подвиква на децата
Обувките - само с лепки, без никакви връзки и джелджици, дрешките, в частност панталончетата - тип екипови - дънки, джинси, клинчета, каквото и да е, да са с ластици отгоре 
Голяма дандания стана
Малките бяха безкрайно разочаровани, но пък получиха още един ценен урок за живота
Христо си поплака прилично, ама и аз го нагрубих неволно
Още ми е мъчно 
Тати излезна от банята и веднага:"Тате, може ли да идем пак на мо'ето?"
Много ми е криво така 
Като пътувахме за морето, Христо нали е по-емоционален:"Яяя, Лили, виж, виж кораб/самолет!", а Лили тежко, тежко:"Къде, бе?" 
Вчера звънях и на двете ви с Еличка, ама никой не ми отговори
Разхождах се сама из бостана, та да не вървя съвсем сама
Жалко, щеше да ми е интересно да я видим тази прословута сватба по-отблизо 
Също като Таш, не мога да кажа, че имам конкретна любима песен, просто защото няма негова песен, която да не харесвам
и ме учудваш с Лили. Митко не прави и половината от тия неща сам. Изобщо не му е идвало на акъла да си поиска. Преди веднъж-дваж искаше да се обува и облича, но видя, че е трудно и сам се отказа. Ръцете не може да си измие без да му се стече водата в ръкавите. Иначе са му основно подходящи дрехите. Обувките са с лепки.
И аз да си похваля чедото-одеве ме милва,целува,гушка и ми вика"мамо няма плачиш,аз съм тука няма сташно"(аз не плачех де,но съм притеснена и децата много усещат,ще ми се да и го спестя на моето момиченце,но явно се усеща). Ще ми се да пиша още,за всеки имам какво да кажа,но ми е сдухано много и надявам се др седмица,ако имам добри новини ще си възвърна старата форма. Лека ви нощ!
По темата за градинските умения, днес ходихме да поиграе Симона в двора на градината, в която ще бъде на есен. (между другото изключително опасно място
Каза, че госпожата на нейната група била възрастна, но много артистична, забавна, емоционална и децата се влюбвали в нея.
Ох, поолекна ми, че ми е голям дерт тая градина. 

Павката много се променя, много е сладък и е на мама гордоста
Знае много песни, стихчета, говори, ходи в тоалетната, махнахме памперса от раз

Утре ще гледам да ти звънна 

Нали наесен всички от 2007-ми набор си тръгват така или иначе на първа градинска група? Не виждам смисъл да почват в яслена и след месец-два да се прехвърлят в градинска.
.Скоро си мислех за Хриска как говореше още докато другите знаеха по 3 думи, та си я представям сега
.Много ми е мъчно, че не пишеш
/то и аз нямам какво, ама задължения
от всички нас.Винаги си толкова мила,а аз на моменти изпускам нишката и невинаги ти благодаря подобаващо 
А сега рядко ми разрешава да и кусам,всичко сама си прави.Госпожата ми казва,че като и се пишка хич никой не пита сваля гащи и тръгва,няма лабаво
Но като цяло съм свръх доволна,да са здрави само да ходят и да се учат там.
).
Не знам дали след следобедния сън й е суха пампата, защото нали повечко време е в яслата
Лилчо, май Васето отдавна е без памперс, Дара и тя... ?
Ходихме напред-назад, памперса и пълен до последна капка вместимост, крива-крива, едва и измуших памперса и я оставих така да спи без
След като стана сухичка, реших, че е крайно време да започнем с махането му
Т.е от самото начало на махането на памперс, тя си спи следобед и без такъв

Непрекъснато срещам във Фейсбук коментари от сорта :"СладОрана!", "ПеперуТка!" и тем подобни
Ужас...Препоръчани теми