SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 372
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
WOW, Miriel, това промо, което си намерила, е супер! Дали е официално на CW или фенове са го правили? Още го няма на официалния CW сайт, сигурно е фенско... Simple Smile
Мерси, че си ни го пуснала! Simple Smile   bouquet

Ей тука и една снимка на "трима мармоти в действие" - буквално:

Joy Joy Joy

Искам и аз такава ушанка въпреки жегата навън пък!

"Мили дами, в упоменатото вдясно време - ден и час, принадлежа изцяло на Дейна, за да ходим заедно на дълги разходки и да гледаме звездите. Моля, в посочения времеви интервал не ни безпокойте."

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 01:38 от Dana_Scully

# 226
PPS. Дано с това замажа положението. Извинявай, мила!
Някой знае ли от кой епизод е снимката и има ли я по-голяма? Предварително благодаря!   bouquet

Сега намерих повече инфо: снимката е от промотата на 3.09 – ето и останалите. Както се досещаш сигурно, любимата ми е първата на втория ред на първа страница. Тази отдясно на нея също е много сладка.

# 227
Мириел, промото е супер! Много благодаря!   bouquet

Леле, Импалка, с това не само замазваш положението, ами направо го размазваш! Благодаря, благодаря и още веднъж благодаря   bouquet  Hug
Този точно Сами нещо много ми е легнал на съце  Heart Eyes Веднъг си го пляскам за десктоп.

Дейна, ще се съобразяваме с разписанието. Честна пионерска! (последното изречение веднага издава колко съм дърта  ooooh!)

# 228
За теб - винаги  Hug !

... Честна пионерска! (последното изречение веднага издава колко съм дърта  ooooh!)
Нека не говорим/пишем за възраст... Chevy Impala 1967...

Този точно Сами нещо много ми е легнал на съце  Heart Eyes Веднъг си го пляскам за десктоп.
Дали 'надушвам' нова ненаситница?

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 12:29 от Impala

# 229
  • Разпиляна във въображението
Няма защо. Поне и аз да пусна нещо иначе само ви чета дискусиите и се чувствам малко безполезна.

# 230
Дали 'надушвам' нова ненаситница?
Шшшшшт. Никой не трябва да разбира  Wink

Поздрав за всички мараканки

Без коментар  Joy Joy Joy

# 231
 Joy

Оо, разписание ли ще правим  Mr. Green ... Я да видим - кажете коя кога иска да запази час. За Дейна са съботите през зимата, щото само тогава по това време има звезди  smile3533

Айде, щом размятаме картинки за десктоп, да пусна и аз една на усмихнат Сам ..

Miriel, клипчето много добре направено, въпреки че и аз мисля, че е на фенове   bouquet

И малко иконки..

Оо, значи и за меен  Mr. Green Благодаря

# 232
Мммм, русото Руби - одобрявам, Лайла   bouquet Тя ми беше по-руби от г-жа Падалеки.

Да не забравим и останалите от каста

Разкрих чий е малчото - https://twitter.com/GrooveGoddess/status/17606672997
А кои са Мат и Миранда?

# 233
  • # супернатурална #
Ох, не знам как да започна, затова давам направо. Пак сънувах едни сънища...Ей, голяма танцьорка се извъдих. Отново танци и...само танци Laughing
И то какви! Денсинг старс в действие. Срам-не срам, с Дийн EmbarassedХубаво, много хубаво, ех! Сам беше там някъде, усещах го, дори го мярнах, но други ръце ме държеха здраво. Какви неща правех само!(Аз, с двата леви крака) Знаех, че както и да скоча, каквото и да направя, той ще ме хване и понесе. Пируети, пируети, а как само ме въртеше, Боже! Знаех, че исках да съм със Сам, но просто не можех. Така, че Агенте, ако вие сте заети с разходки, то аз запазвам час за танци Joy. То се видя, че дори и на сън по-далече от това няма да стигна. Патка с патка Joy

# 234
Пак сънувах едни сънища...Срам-не срам, с Дийн EmbarassedХубаво, много хубаво, ех! Сам беше там някъде, усещах го, дори го мярнах, но други ръце ме държеха здраво. Знаех, че исках да съм със Сам, но просто не можех.

Ей, значи от такива уж фенки на Сам не може ние да се вредим да посънуваме малко Дийн  Crossing Arms
Браво, Галя, много ти прилича!  Naughty  Laughing

Току що гледам една серия от How I Met Your Mother  и познайте кой отново играе гаднярка там - Данийл. Де що има отрицателен женски персонаж по сериалите е запазен за нея  Laughing

# 235
  • # супернатурална #
Ми тя си е кучка, най-вероятно. Такова добро момче, и такъв танцьор Laughing...Хубавата ябълка и прасето.
Днес нали ми е разрешено да играя малко повече на стадиона, плийззз Rolling Eyes Утре ще копая осърдно, обещавам Laughing

http://i211.photobucket.com/albums/bb180/LadyTaevyn/Cute%20Guys/ … ensen/pensive.jpg
http://i211.photobucket.com/albums/bb180/LadyTaevyn/Cute%20Guys/ … ensen/TellMom.jpg
http://i211.photobucket.com/albums/bb180/LadyTaevyn/Cute%20Guys/ … ensen/DA21112.jpg

# 236

Мат е Matt Cohen, a.k.a младия Джон Уинчестър, мммм Heart Eyes

Галче, вярно вземи малко да се засрамиш и по-скромно с Тренера и танците, че права е Злата дето казва, че от праведни кандидат-мотики ний не мож' се вредим да посънуваме Дийн. Wink

Без коментар  Joy Joy Joy

Охх! За първата картинка! и hahaha за втората. Тц, тц, тц, възмут, възмут.... как може такива работи да прави от салфетките, 'начи!! Grinning

# 237
  • # супернатурална #
Ми аз, такова, не исках, ама той като ме хвана с тези силни ръце, като ме притегли към твърдите си гърди и като опря глава в главата ми... smile3534  Joy Подърпах се малко, ама к'во сега, как да му троша хатъра на човека Rolling Eyes Няма да го оставя така, я!

# 238
M-м-м да-а-а... Пак историята за лелята на Злата или чудещата се колко бързо да бяга кокошка. Я стига сте се тормозили, ами елате всички при нас ненаситниците. Аз, като 'хищна' и 'върла', знам че е хубаво: не се чудиш, не се чувстваш сякаш изневеряваш, не трябва да избираш, a напротив - събираш  Embarassed ...

# 239
Току що гледам една серия от How I Met Your Mother  и познайте кой отново играе гаднярка там - Данийл. Де що има отрицателен женски персонаж по сериалите е запазен за нея  Laughing
Аз пък преди известно време гледах The Back Up Plan, много сладко филмче с много сладък главен герой, изгран от любимия ми Alex O'Loughlin, който си заплюх още като вампирът Мик Сейнт Джон в Moonlight. Та там Данийл играеше бившото му гадже, аме с едно такова пак кучковидно излъчване, което много й се удава Laughing

Общи условия

Активация на акаунт