SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 305
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Аз избирам В5, К4 и С1  ppp

Оо, милото събудено то на C1 - направо да го нагушкаш и заедно да ставате да пиете кафенце.... сладурчо! Heart Eyes
Като се замисля, бих добавила и B4 и определено I2 е EPIC Simple Smile

# 361
 wavey Привет  Hug
Леле, колко снимки и четиво сте пуснали, много благодаря!   bouquet
Хм, и хубав шах си имаме за съзерцание, а  Wink (Дженсън пушач - никога не бих си го помислила, но предвид че и аз пуша...) мерси, Dana    bouquet Аз давам вот за C4, G2 и A2  Blush  А тези с целувките са - мхмхм  Heart Eyes  Blush

# 362
  • София
хехеех, какъв готин шах Simple Smile

за мен В2, В6(ако не може да повтаряме вече казано от другарче - К6) и J6 Simple Smile

Дженсън с цигара...на мен ми харесва Simple Smile

# 363
хехеех, какъв готин шах Simple Smile

за мен В2, В6(ако не може да повтаряме вече казано от другарче - К6) и J6 Simple Smile

Дженсън с цигара...на мен ми харесва Simple Smile

Може, може да се повтарят и вече казани от другарче, което ме подсеща - как съм пропуснала да видя Н3 - веднага добавям и него Sunglasses

# 364
  • София
Дейна...ти май три пъти по три ще докараш така Simple Smile))

# 365
  • # супернатурална #
За мен К6, Е6 и  J5, благодаря Laughing
Angel_Dust , кажи им колко е готино мъж с цигара. Налапва, запалва, засмуква, издухва дима! Толкова много еротика в такова просто действие. А комбинацията от миризмата на кожено яке и тютюн е неустоима. Да не говорим, че е още еди предмет, на който може да се завижда...

# 366
Angel_Dust , кажи им колко е готино мъж с цигара. Налапва, запалва, засмуква, издухва дима! Толкова много еротика в такова просто действие. А комбинацията от миризмата на кожено яке и тютюн е неустоима. Да не говорим, че е още еди предмет, на който може да се завижда...

smile3521
Ооох, и AC/DC, Metallica или Motorhead по избор  Blush
А и като гледам шаха пак - F3 три пъти, моля  Blush

# 367
  • София
galina76 newsm10 newsm10 newsm10 абсолютно  Crazy

# 368
За мен К6, Е6 и  J5, благодаря Laughing
Хехехе - Е6 e много яко! "Антенка" а? Grinning

Съгласна съм с вас, че има нещо много мъжествено в комбинацията от миризма на тютюн, бензин и естествена кожа, (и евентуално уиски) но въпреки това ще се въздържа от пушещ Дийн - мерси. Дженсън нека си пуши, щом му е кеф, не възразявам. Simple Smile

Чакайте да ви поздравя с едно драматично и наелектризиращо (предимно заради "Carmina Burana") видео с най-доброто от 4-ти сезон: http://www.youtube.com/watch?v=0I29nrPPYHU&feature=player_embedded#!

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 20:07 от Dana_Scully

# 369
  • # супернатурална #
И биричка, и биричка.
ceciliya, Metallica и AC/DC просто са неделима част от порочните удоволствия, благодаря, че ме подсети. Антенката да се поддържа в изправност и рок и бира да се леят обвити в облаци цигарен дим.  smile3521

# 370
Да дам и аз едно некомпетентно мнение относно мараканския шах Laughing - С3, Н2, К3

# 371
Хайде да се проявя и аз като шахматистка  Laughing - I4, B6, J6

# 372
Хайде да се проявя и аз като шахматистка  Laughing - I4, B6, J6
Злата, пак си ме уцелила 2 oт 3 Simple Smile За пореден път ще кажа: "Великите умове на Маракана, май мислят еднакво" Simple Smile) (И то все неприлични мисли по отношение на Тренера, ама тва е друга тема). Mr. Green

Фейче, утре ще намеря и шах за баш Градинаря, за да видим там какво може да изскочи. Wink

# 373
  • # супернатурална #
Аа ,Фейчето там е гросмайстор  Laughing
Да си задам и тук въпросчето, че ако не получа отговор няма да спя тази нощ: Joy
Нали в края на серията на с. 2 е. 3 (за зомбито) Сам се оплака, че си е счупил ръката и следващите 4-5 серии е с гипс. Това едва ли е по сценарий, да не би Джаред да е пострадал и да се е наложило да гипсират Сам?

# 374
Аа ,Фейчето там е гросмайстор  Laughing
Да си задам и тук въпросчето, че ако не получа отговор няма да спя тази нощ: Joy
Нали в края на серията на с. 2 е. 3 (за зомбито) Сам се оплака, че си е счупил ръката и следващите 4-5 серии е с гипс. Това едва ли е по сценарий, да не би Джаред да е пострадал и да се е наложило да гипсират Сам?
Веднага се намесвам - да - Джаред наистина си чупи ръката в тази серия и после ходи гипсиран, а гипса си е истински. Някоя от костите на дланта си е счупил, докато са се лигавили - има го на блопърите.

Общи условия

Активация на акаунт