SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 167
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
като Шон Конъри, Робърт де Ниро, Ал
Пачино .... с възраста стават все по атрактивни (или поне на мен така ми се струват)  smile3521.
За другите съм съгласна, но за Робърт де Ниро ще поспорим - той и като млад е много готин  Heart Eyes Я го вижте тук от времето на Шофьор на такси и Кръсникът 2

Що веднъж не ме снимаха, докато момчетата ме мият... полуголи... с гъби, маркучи... Мъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ър...
Скромната ми тя, какво й се е прищяло!  hahaha

Хайде да не е съвсем спамовски поста да ви покажа що се вика идиоти  Joy

Да видим сега кой пръв ще си заплюе да плюшка  Mr. Green

# 541
Аз определено не искам да съм плюшка. Плюцнах си Уинчестър-бутилката и обещах да не се ‘пускам’ на други предмети. Дали ще се сдържа, обаче?

Моля, не ме бийте... много – цък Crazy !

PS. Да го изтрия, ако е твърде *** ?

# 542

Тц, тц, тц, ..... думи нямам! Mr. Green Joy Tова мръсното ви подсъзнание (твойто и на Злата, което по нищо не му отстъпва), направо може да вземете съвместно един коментар на трудовете на Фройд да съставите. Simple Smile

Злата, мерси за плюшената снимка - не я бях виждала тази. Явно освен онзи мишок, също има и някакво мече и нещо друго неидентифицирано, които са имали щастието в качеството си на плюшки да се снимат с момчетата. Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 16:14 от Dana_Scully

# 543
Ето ви един Дийн (Доктор Секси):

# 544

Сакън, да не си смяла да го триеш!  Naughty Това си е направо гифчето на деня. Как небрежно си го размята  Joy Милия той, хич не се усеща като прави такива неща, дето всяват смут в душите на впечатлителните фенки  и ги карат да си губят съня.

# 545

Сакън, да не си смяла да го триеш!  Naughty Това си е направо гифчето на деня. Как небрежно си го размята  Joy Милия той, хич не се усеща като прави такива неща, дето всяват смут в душите на впечатлителните фенки  и ги ги карат да си губят съня.

Хахахаха! В никакъв случай да не се трие! Това е не само гифче на деня, ами направо на месеца! Simple Smile Joy :35;

# 546
Малко ще сменя темата със следващите behind the scenes снимки, но после обещавам пак да се върнем там  Mr. Green

Последните две снимки много ме резхилиха  hahaha

# 547
Последните две снимки много ме резхилиха  hahaha

Joy Joy Joy No Comment!

# 548
И ти ли, Бруте Злате?!

Споделям с вас два монтажа: 1 и 2, които не мога да реша дали ми харесват. Обаче ако съм природозащитничка (‘Save a horse ride a cowboy!’), май нямам избор – ще трябва да ми харесат Whistling ...

Dana,
Аз нямам мръсно подсъзнание  Innocent ...

# 549

Хаха. Гифчето е супер.  Laughing A снимките са трепач особено последните две.

# 550
Е, че къ няма да ти харесат!? Кой ще я спасява природата ако не ние?  Mr. Green

# 551
Е, че къ няма да ти харесат!? Кой ще я спасява природата ако не ние?  Mr. Green

Да, бе, много я спасяваш! Само да видиш крехко дженсъново агнешко и-и-и...

PS. Ей тук и Кака Импала би му се метнала като мечка стръвница, ама айде...

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 16:41 от Impala

# 552
Споделям с вас два монтажа: 1 и 2, които не мога да реша дали ми харесват. Обаче ако съм природозащитничка (‘Save a horse ride a cowboy!’), май нямам избор – ще трябва да ми харесат Whistling ...

Ауу, веднага ставам природозащитничка и аз! Много хубави колажи (направо като истински изглеждат), но само на мен ли ми се чини, че за основа са изолзвали каубоите от "Планината Броукбек"? (блякх, дано да греша!)

# 553
но само на мен ли ми се чини, че за основа са изолзвали каубоите от "Планината Броукбек"? (блякх, дано да греша!)
Не знам, не съм го гледала.

и-и-и въднъг се втурвам да го спасявам да не го налети някоя друга Кака природозащитничка  Mr. Green  - http://il.youtube.com/watch?v=zBJRquRYsKs

# 554
и-и-и въднъг се втурвам да го спасявам да не го налети някоя друга Кака природозащитничка  Mr. Green  - http://il.youtube.com/watch?v=zBJRquRYsKs

Късно – вече го налетях(а) (вж. предишния ми пост ppp )! Обаче нали знаеш – за теб може и цък. Аз друга конфигурация искам, но ще се примиря, защото общото благо изисква жертви Innocent Joy Joy Joy ...

Общи условия

Активация на акаунт