SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 415
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Първият епизод на СПН от новия сезон ще се казва "Exile on Main Street".
Източник

Лайла, много готино гифче!  Heart Eyes

newsm44 newsm44 newsm44 Суууууупееееееееееер имаме си вече заглавиееееееееее , само дето не видях  newsm78 кога Ще се излъчи ..... на коя дата ?

# 151
Злата ме е преварила с новината за заглавието на първия епизод, затова ще ви пусна едно интервю на японските аниматори, които рисуват сериите: http://community.livejournal.com/ontd_spnparty/243925.html

bicho_malo, още няма официална дата, но се чуха някакви слухове, че ще е на 10 септември - тази година започват раничко, защото CW бързали да запълват някакви паузи. Ако не на 10-ти, на 17.09 със сигурост може да чакаме новия епизод. Grinning

И една новина - спойлерска естествено, че в новия сезон Supernatural щял да бъде насочен повече към хората (каквото и да значи това): http://www.digitalspy.co.uk/cult/s6/supernatural/news/a235254/su … e-more-human.html

Гледам един форум със снимки и си мисля: "Добре, че модата на дългите мъжки прически тип "патешко дупе" и "купа" отмина още в ерата на 1995-6-та" и се натъквам на това:

Добре, че тази мода е отминала, наистина. На Дженсън определено дългата коса не му отива така, както му ходи късичка и разрошена:

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 18:08 от Dana_Scully

# 152
Насочен към хората..... хм....
Дори не ми се мисли за това, НО по традиция всички сериали завършват с щастлив край и всички ги сватосват накрая. Та току виж Сам да спре да хойка по върколаци, демони и т.н. и си хване човешко гадже. Дийн ясен - Лиса  Laughing
Майтапа ще е с Кас - и той ли ще хойка по човешко  hahaha

само се надявам да не е последния сезон, че ще умра  Sad

# 153
Пост след пост е, съжалявам, но горе станаха много неща и започнах наново“ Simple Smile
Днес явно е ден за спойлери! Ето какво пишат за завръщането на Мич Пиледжи в ролята на Самюел, дядото на Сам и Дийн:

Sergei Bachlakov/The CW It’s official: Mitch Pileggi is returning to Supernatural as Sam and Dean’s presumed-dead grandpa — and not for some one-off guest stint. As I first teased in Ask Ausiello, the X-Files vet will appear in multiple episodes during season 6.

Цялата статия, тук: http://ausiellofiles.ew.com/2010/06/29/supernatural-mitch-pilegg … -return-spoilers/

В края на статията се споменава, че в 6-ти сезон ще има и някакъв допълнителен постоянен герой, за който засега се знае, че ще е мъж между 30 и 40, ще се казва Крисчън и ще има особена връзка със Сам и Дийн. Засега още е търси актьор, който да го играе.
(Да се надяваме, че Джон Уинчестър не е прескачал още чужди дувари, че аман от странични братя в тоз сериал, ей! Mr. Green )
(In other Supe news, the show is on the prowl for an actor in his late-30s to mid-40s to play the recurring role of Christian. Described as “capable, calm under pressure, and very good at his job,” Christian has a special relationship to Sam and Dean.

Thoughts on who this Christian character is? And are you pumped for the return of Pileggi? Hit the comments!)

Насочен към хората..... хм....
Дори не ми се мисли за това, НО по традиция всички сериали завършват с щастлив край и всички ги сватосват накрая. Та току виж Сам да спре да хойка по върколаци, демони и т.н. и си хване човешко гадже. Дийн ясен - Лиса  Laughing
Майтапа ще е с Кас - и той ли ще хойка по човешко  hahaha

само се надявам да не е последния сезон, че ще умра  Sad

Сакън! Дано не го обърнат на това кой с коя щял да "ходи" това не е и не трябва да бъде "Отчаяни съпруги", сериалът се казва "Свръхестествено" все пак! Grinning Както вече писахме, дано затрият Лиса и Бен още в началните епизоди, за да видим двама ловуващи на спокойствие братя, а не Дийн да дондурка малко Дийнче. Grinning

Самата Сера Гембъл ето какво се е изказала в едно днешно интервю: (за съжаление нямам линк) "Gamble announces that the next season of Supernatural deals with life after the Apocalypse. "We will have lots of meat-and-potatoes closed-ended episodes, and we also have a season long story to weave in," she says. Which means we're definitely heading back to season 1 territory." (Гембъл съобщава, че в следващия си сезон SPN ще ни разказва за живота след Апокалипсиса. "Ще има доста спокойни епизоди от простичкия живот, такива, които водят до затворен край, но ще има и основна история, която ще е гръбнакът на сезона" - казва тя. Това определено значи, че сериалът отново се насочва към сюжетната си линия от 1-ви сезон).

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 20:38 от Dana_Scully

# 154
Сакън! Дано не го обърнат на това кой с коя щял да "ходи" това не е и не трябва да бъде "Отчаяни съпруги", сериалът се казва "Свръхестествено" все пак! Grinning Както вече писахме, дано затрият Лиса и Бен още в началните епизоди, за да видим двама ловуващи на спокойствие братя, а не Дийн да дондурка малко Дийнче. Grinning
Няма начин да го направят такъв тип шоу - феновете ще ги овалят в катран и пера!

Обичам спойлерни дни - лошото е, че септември е тоооолкова далече, а след такива дни изглежда още по-далечен  Sad

Ще ги видим новодошлите как ще се справят  Thinking

# 155
M, даа и аз обичам спойлерни дни, много се приповдига настроението. Само дето днес една фенка изчисли, че до началото на сезона има още 73 дни, 9 часа и 40 минути (вече часовете трябва да са по-малко). По мои изчисления, туй се пада да е 10ти септември, поне за САЩ. Simple Smile При нас - 11 септември ще е новата апокалиптична дата, тъй както ми се чини. Simple Smile Mr. Green

# 156
Супер са тия дни (спойлерните). За мен специално дните минават супер бързо. Остава само месец до отпуската, месец и половина до БГ завръЩането и сега се загледах с огромно любопитство в сериала който най малко харесвах  Embarassed. Та си запълвам добре дните  Grinning. И Щом Ще се връЩаме към сюжетната линия на 1ви сезон ..... юпиииии ......... беше супер. Истината е, че през 4º и 5º ми липсваха първите три сезона  Hug.

# 157

наплъно подкрепям с две ръце! за мен перфектният край е двамата с импалата на лов

За всички градинарки, за да им е топло тази нощ  Wink

# 158
Joy Joy Joy
Те класическите градинарки - Fairy и Stitch по повод тази снимка казаха, че само участвали в къпането на Градинаря, нямали никакви задни помисли по негов адрес, докато кандидат-мотиката Галчето не знам как не пожела да се преквалифицира в "кандидат-хавлия" иначе и тя доста го къпа и плакна Самито. Grinning

Вижте на какъв "галактически" татко Джон попаднах (жалко, че снимката е малка):

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 22:23 от Dana_Scully

# 159
  • # супернатурална #
Така е Агенте, не отричам. А за да не ми е само на мен "топличко" (толкова, че да ми се прииска неистово да се шмугна в банята...на Сам) показвам ви моите предложения за Крисчън (може да гласуваме, м? Rolling Eyes)

# 160
Галче, изневеряваш на Самито с други мъже от други сериали ли? Ей сега ще му кажа! Mr. Green  smile3534

От така дадените предложения за "иневяра" само Колин Фарел ми е в полезрението. Крисчън според мен ще е някой приятел - ловец, но да не си насилваме късмета да успеят Колин да поканят за ролята. Уентуърт също е хубава идея... 'мъ много сексапил ще вземе да се лее от екрана и Сера Гембъл ще забрави за какво е поела сценаристкото място. някой по-грозничък да сложат, плийс, да не ни засенчва двете слънчица Wink

# 161
някой по-грозничък да сложат, плийс, да не ни засенчва двете слънчица Wink
Хахаха  Joy не мисля, че могат да ги засенчат нашите слънца  Hug
А кой е този третият  Thinking не мога да се сетя

# 162
  • # супернатурална #
Да, бе все едно луната ще засенчи слънцето. И понеже гледам, че Злата се спотайва и дебне от засада, специално за нея един млад, млад Henri Cavil

anbibian, този е, от Тюдорите

hahaha Дейна, аз на Самито му изневерявам даже с мъж от неговия сериал, затова пък имам правото да влагам съвсем задни чувства при къпането.

# 163
hahaha Дейна, аз на Самито му изневерявам даже с мъж от неговия сериал, затова пък имам правото да влагам съвсем задни чувства при къпането.

A, нямаше нужда да го казваш, ние си знаем, че изневеряваш на градинаря с тренера - ти си единствената, която явно си го признава. Grinning

Тоз Хенри от къде е?

Я както сме тръгнали, да предложа и аз един "убавец" за ролята на въпросния Крисчън:

Matthew Bomer от "White Collar" - сладурчо е и мисля, че идеално се връзва с визията на красавците дето го избират в поддържащите роли в нашето сладкишесто за окото сериалче.  

# 164
Само ако знаехме малко повече за Крисчън, щеше да е по-лесно да предложим актьор за ролята.
Ами я си представете, че след като вече уж се оттърваха от Луцифер този Крисчън ще е новият баш злодей в сезон 6.
Не че това му пречи да е секси злодей  smile3508

леле това за пръв път го виждам  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт